Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

paskaiciau apie mergaiciu bedas su tamanais, ir panarsiau daugiau internete apie naturaliu alieju komedoniskuma ax.gif ir zinot- tik keletas yra tinkamu visam veidui- pvz. jojobos aliejus- skalej nuo 0 iki 5, uzima 0-1 pozicija(pagal tai kad nekemsa poru),taip pat 0 saulegrazu aliejus, taip pat prie neblogu priskirtas avokadu, o vat kokoso aliejus- 4 doh.gif veidui jo tikrai nenaudosiu- cia imetu viena gan issamia lentele su ju vertemis- pirmas skaiciukas poru kimsimo faktorius, antras- sudirginimo galimybe rolleyes.gif kas keisciausia kad visu taip bijomi mineral oil, petrolatum, silikonai ir visokie PEGai turi 0 faktorius doh.gif (aisku jei jie ir nekemsa poru, bet kancerogeninis poveikis lentelej nematomas) jei kam idomu paziurekit- tik perspeju ta nuotrauka puslapy labaai negrazi unsure.gif :
http://www.dermaxime.....#Natural Oils
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 27 vasario 2009 - 23:10
QUOTE(dzemute @ 2009 02 27, 20:59)
labas mergaites, buvau pradingusi ir matau, kad labai daug jau prikalbejot  blush2.gif  ax.gif pasistengsiu ir vel isitraukti i bureli  4u.gif noriu paklausti gal kuri darys uzsakyma is dr.Hauschkos  4u.gif

neseniai buvo, astute atostogu pasieme, tai neaisku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2009 02 27, 23:09)

o ka atkirai kiekv stulpelis reiskia?, gal kazka praleidau...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 28, 00:18)
neseniai buvo, astute atostogu pasieme, tai neaisku ax.gif
Papildyta:

o ka atkirai kiekv stulpelis reiskia?, gal kazka praleidau...

taigi parasiau bigsmile.gif pirmas- kaip stipriai kemsa poras, antras- kaip stipriai gali sudirgint jautria oda(ar kazkaip panasiai) ax.gif
Papildyta:
dar man vienam forume patiko vienas receptas- atseit isvalantis giliai poras- nes riebalai odos ir nesvarumai tirpsta riebaluose, tai jie siulo su misiniu ricinos aliejaus ir jojobos uzsitept ant veido, uzklot karstu vandeniu sudrekintu skuduriuku ir taip lyg pasildyt ten viska, vis pamirkant skuduriuka kad butu siltas- ir taip kokias 15 min, o tada svariai nuvalyt veida- pagal recepta turetu giliai isvalyt poras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 27, 23:19)
taigi parasiau bigsmile.gif  pirmas- kaip stipriai kemsa poras, antras- kaip stipriai gali sudirgint jautria oda(ar kazkaip panasiai)  ax.gif

aisku, praskaiciau 4u.gif jau ir pati tam psl iskaiciau doh.gif
tik jau taip skirtingai kalbama apie tuos aliejus, kad nezinia kuo tiket g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 27 vasario 2009 - 23:28
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 26, 22:36)
oho, kaip idomu bigsmile.gif  kur tie kursai vyksta?ten pat? o kainos tokios pat kaip psl? neuzsideda uz atvezima? ax.gif

ne, jie atveza ta pacia kaina kaip KN psl. Kursai vyksta ten pat, mane buvo pakviete i pirma uzsiemima, labai patiko, tik gaila laiko per daug neturiu, uzsiemimo kaina 60lt.

QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 27, 21:02)
Šiandien buvau KN Vilniuje, tai iš hidrolatų turi tik porą buteliukų nerolio ir viskas, kitus vis planuoja atsivežti, mane aptarnavo kaip supratau Laimė, tai pasakė, kad ir pati sau jau nebeturi, o man taip reikia  g.gif  sviestmedį irgi paskutinį paėmiau  ax.gif žodžiu laukiam užsivežant prekių

as irgi norejau hidrolato, bet man aiskino, kad KN neturi, nes bijo veztis, kad jie neuzsaltu unsure.gif

na ir pasigirsiu, jau 3k tepliojausi aliejais, pirkau paakiams avokadu aliejaus ir misini brandziai odai, nes pas mane misri, nu pojutis wub.gif pirma karta tai is viso, oda kvepavo kaip isejus is kosmetologijos kabineto thumbup.gif dabar tokia svelnute ir makijazas man prasilaike visa diena, anksciau tekdavo koreguot kelis kartus, dabar nei vieno karto nereikejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 27, 17:03)
Meciau tamanu alieju, tikra tragedija jis man   blink.gif

gaila, kad netiko sad.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 02 27, 18:13)
Tirpala nusipirkau, o panagiu odele galima tepti??

O jus paprasta jogurta is pardes perkat?? Ar pacios gaminat

Ar jus nauduojat kavos tirscius kunui?? Nes gi kofeinas yra viena is draudziamu medziagu...

pasitepiau, nuėmė skausmą greitai smile.gif Tikrai, benzoinas toks lipnokas - tarsi cukraus sirupu būčiau patepusi biggrin.gif

pati gaminu, iš tokio naminio ir pasidarysiu kaukę bigsmile.gif

nedraudžiama, o netgi rekomenduojama žemą spaudimą turintiems žmonėms wink.gif Aš pati kavos negeriu dėl asmeninių priežasčių, o tirščiais nesipilinguoju, nes elementariai man jie išsausina rankas, kurios ir taip trūkinėja iki skausmo sad.gif

QUOTE(Irėja @ 2009 02 27, 19:15)
tikrinsiu, ar, kaip sakoma, ji priduoda tamsumo smile.gif

mano plaukai patys nutamsėjo, man amlos nereikia biggrin.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 02 28, 00:09)
kas keisciausia kad visu taip bijomi mineral oil, petrolatum, silikonai ir visokie PEGai turi 0 faktorius doh.gif (aisku jei jie ir nekemsa poru, bet kancerogeninis poveikis lentelej nematomas)

netikiu - jie ir šiltnamio efektą ant odos sukuria, ir odą išbalansuoja, sutrikdo jos ritmą. Homo sanitus puslapyje radau štai ką: Naftos chemijos alergija dažnai palydima inkštirų susidarymu.

panaudoji porą kilų kosmetikos, tada kauniesi su spuogais ir inkštirais vaistų ir gydančių kremų pagalba, tada perki maskuoklius ir visi uždirba, visi patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 27 vasario 2009 - 23:52
QUOTE(katutis @ 2009 02 27, 23:51)

pati gaminu, iš tokio naminio ir pasidarysiu kaukę  bigsmile.gif

nedraudžiama, o netgi rekomenduojama žemą spaudimą turintiems žmonėms wink.gif Aš pati kavos negeriu dėl asmeninių priežasčių, o tirščiais nesipilinguoju, nes elementariai man jie išsausina rankas, kurios ir taip trūkinėja iki skausmo sad.gif

panaudoji porą kilų kosmetikos, tada kauniesi su spuogais ir inkštirais vaistų ir gydančių kremų pagalba, tada perki maskuoklius ir visi uždirba, visi patenkinti biggrin.gif

O kaip gamini namini jogurta??

As irgi negeriu, MB

As tai nzn ka su savo kosmetika daryt doh.gif
nuo siol tik aliejai ir hidrolatai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 28, 01:09)
O kaip gamini namini jogurta??

nuo siol tik aliejai ir hidrolatai drinks_cheers.gif

iš pieno ir šaldytų bakterijų biggrin.gif 4u.gif

tai žinoma, nieko daugiau nereikia thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 28, 01:13)
iš pieno ir šaldytų bakterijų  biggrin.gif  4u.gif

tai žinoma, nieko daugiau nereikia  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

o as irgi nesakau kad kazko daugiau reik bigsmile.gif tiesiog is tu paciu naturaliu priemoniu reik zinot kas labiau tinka spuoguotis linkusiai odai ax.gif siaip toj lentelej ir acetonas yra- tai jo poru kimsimo faktorius 0 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 28, 01:40)
siaip toj lentelej ir acetonas yra- tai jo poru kimsimo faktorius 0 lotuliukas.gif

gal reik pabandyt lotuliukas.gif Sveikiausia būtų kiekvieną info šaltinį vertinti santūriai ir atsirinkinėti pačioms, kas tinka, o kas ne 4u.gif Nes kiekviena gydytoja, vaistininkė, kosmetologė, pardavėja aiškins viską skirtingai, apie interneto platybes net nekalbu irnesakyk.gif

kažkaip labai užsikabliavau ant tos jogurto kaukės laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 27, 17:15)
cituodama mane, ištrynėt vieną svarbų akcentą smile.gif kad sudėtis ant produkto tokia pat kaip internete, to jest neapmovė manęs smile.gif o dėl supakavimo ir pristatymo - manau, kad toms, kurios ne taip dažnai perka internetu, tai irgi gali būti svarbu.

atleisk, kad istryniau - sito isvis nesupratau..
o taip buna? viena sudetis intern puslapyje, kita - ant bonkutes?? kokiu tikslu?? samoningai apgaut? man neteko susidurt, nors jau kokie 8 metai labai daug ka perku online... negi ir tokiu sukciu dar galima rast?? doh.gif biggrin.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 02 27, 22:09)
paskaiciau apie mergaiciu bedas su tamanais, ir panarsiau daugiau internete apie naturaliu alieju komedoniskuma ax.gif 

dekui uz nuoroda. labai idomu. as kai pradejau naudoti aliejus, tuo bandziau dometis. tada sau padariau mazdaug tokais isvadas:
- kiekvienas saltinis pateikia skirtingas lenteles ir rodiklius smile.gif nes, manau, tai nera pamatuojamas ir objektyviai ivertinamas dalykas (poru kimsimas).
- vis tik yra aliejai kurie linke maziau kimsti poras nei kiti
- net ir tie 'linke maziau uzkimsti poras' kai kam gali labai jas uzkimsti smile.gif individualu. reikai bandyti praktikoje.
Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2009 02 27, 22:23)
dar man vienam forume patiko vienas receptas- atseit isvalantis giliai poras- nes riebalai odos ir nesvarumai tirpsta riebaluose, tai jie siulo su misiniu ricinos aliejaus ir jojobos uzsitept ant veido, uzklot karstu vandeniu sudrekintu skuduriuku ir taip lyg pasildyt ten viska, vis pamirkant skuduriuka kad butu siltas- ir taip kokias 15 min, o tada svariai nuvalyt veida- pagal recepta turetu giliai isvalyt poras ax.gif

drinks_cheers.gif tokiu principu pagristas ir prausimasis aliejais.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 28, 03:09)
viena sudetis intern puslapyje, kita - ant bonkutes?? kokiu tikslu?? samoningai apgaut?

nereikia net internetinio puslapio - LT dėl neišmanymo, o gal ir sąmoningai 90 proc. į akis meluoja, kad viskas švaru, natūralu, geriau nebūna lotuliukas.gif O paprašai parodyti, iš ko padarytas muilas ar žvakė su natūraliais EA - net dėžučių neturi...

tikriausiai yra tik dvi parduotuvės, kuriomis LT aš pasitikiu - Stepono6 ir Bioboutiqas wink.gif

kažkuri panelė ar ne apie Akamuti rašė, kad rado ko nereikia produkte, kurį parsisiuntė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 28 vasario 2009 - 08:50