Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 02 27, 13:53)
paklausk, ar jį gryną galima tepti  4u.gif

Neklausiau blush2.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 27, 15:19)
yra du jo tipai -kieta derva -ja sunkoka sutrinti  doh.gif , geriau tas skysas benzoino tirpalas. As ji lasinu ant sviestmedzio ar kokosu, nes pats dervos tirpalas toks lipnus (jei kada teko istepti smala - tai cia tokia lengva lipnumo forma  ax.gif).Jei koks itrukimas prie nago odeles -tai galima ir tiesiog uztepti, bet jei koks didenis plotas -tai  schmoll.gif

Tirpala nusipirkau, o panagiu odele galima tepti??
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 27, 15:25)
beje, pamirsau parasyti labai puikia drekinancia, atgaivinancia kauke:
jogurtas (be priedu, naturalus), 5ml simondsiju aliejaus ir 3 laseliai pasirinkto eterinio 4u.gif

O jus paprasta jogurta is pardes perkat?? Ar pacios gaminat

QUOTE(Palomina @ 2009 02 27, 16:40)
as irgi megstu pasidaryt kauke su jogurtu  bigsmile.gif  tik as dedu nakvisu alieju vietoj simondsiju, ir EA ne visada dedu.. kartais idedu molio milteliu, tai gaunasi 2in1 kauke  biggrin.gif  ir pavalo siek tiek ir atgaivina oda  thumbup.gif

O koki moli imaisot??

Dar klaustukas blush2.gif

Ar jus nauduojat kavos tirscius kunui?? Nes gi kofeinas yra viena is draudziamu medziagu...

Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 27, 18:12)
o as maniau kalbam apie kauke plaukams...  blink.gif

na galima jogurta ir plaukams panaudot.. kazkada bandziau, lyg ir visai patiko g.gif
Atsakyti
as naudoju tirsciu pilinga, pamaisau su ea su siaip kokiu aliejum, ir siaip visur kiek matau kofeinas priemone nr 1 nuo celiulito tai nezinau kaip cia su tais tirsciais...
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 27, 18:13)

O jus paprasta jogurta is pardes perkat?? Ar pacios gaminat
O koki moli imaisot??
Dar klaustukas blush2.gif

Ar jus nauduojat kavos tirscius kunui?? Nes gi kofeinas yra viena is draudziamu medziagu...

aha is parduotuves perkam.. yra ekologisku..
moli tai as dr.Hauschka dedavau (dabar pasibaige, tai nebededu), bet tai galima ir ta rusiska det..
as tai nenaudoju kavos tirsciu, man per astru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 27, 17:32)
as naudoju tirsciu pilinga, pamaisau su ea su siaip kokiu aliejum, ir siaip visur kiek matau kofeinas priemone nr 1 nuo celiulito tai nezinau kaip cia su tais tirsciais...

as irgi naudoju ax.gif taip pat kokio aliejuko isipilu, eterinio, man priklausomybe nuo sio pilingo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 02 27, 16:40)
kartais idedu molio milteliu, tai gaunasi 2in1 kauke  biggrin.gif  ir pavalo siek tiek ir atgaivina oda  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aha, as ir kartais taip darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 22:57)
kaip fainai  yahoo.gif O kas ta amla?  ax.gif

panaši žolela į chna smile.gif maišysiu ją su chna ir dažysiu plaukus. tikrinsiu, ar, kaip sakoma, ji priduoda tamsumo smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 27, 15:02)
jei tik pagal tai sprendziat, tai tiks praktiskai visos uk kosmetikos parduotuves 

cituodama mane, ištrynėt vieną svarbų akcentą smile.gif kad sudėtis ant produkto tokia pat kaip internete, to jest neapmovė manęs smile.gif o dėl supakavimo ir pristatymo - manau, kad toms, kurios ne taip dažnai perka internetu, tai irgi gali būti svarbu.
Atsakyti
Supratau, kad niekas nepades doh.gif

Pagaminau ranku krema ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 27 vasario 2009 - 19:22
Šiandien buvau KN Vilniuje, tai iš hidrolatų turi tik porą buteliukų nerolio ir viskas, kitus vis planuoja atsivežti, mane aptarnavo kaip supratau Laimė, tai pasakė, kad ir pati sau jau nebeturi, o man taip reikia g.gif sviestmedį irgi paskutinį paėmiau ax.gif žodžiu laukiam užsivežant prekių
Papildyta:
Ir toks prašymėlis: parekomenduokit gerą veido pylingą 4u.gif
Atsakyti
Kur kiek uzrasytas??

http://www.akamuti.c...-various-sizes/
Atsakyti
dešinėj pusėj raudonai rašo "please select...."
100 g arba 200 g.
Atsakyti
labas mergaites, buvau pradingusi ir matau, kad labai daug jau prikalbejot blush2.gif ax.gif pasistengsiu ir vel isitraukti i bureli 4u.gif noriu paklausti gal kuri darys uzsakyma is dr.Hauschkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 27, 18:15)
panaši žolela į chna smile.gif maišysiu ją su chna ir dažysiu plaukus. tikrinsiu, ar, kaip sakoma, ji priduoda tamsumo smile.gif

lauksim atsiliepimu apie rezultatus 4u.gif
Atsakyti