Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Irėja @ 2009 02 26, 18:13)
Akamuti pažadų laikosi, parašyta, kad siuntinys ateina per 2-6 dienas. šiandien jau gavau saviškį. va:
amla gražiai dėžutėje patalpinta, viskas saugiai ir atidžiai supakuota. žodžiu, viskas ok su tuo Akamučiu  4u.gif

jei tik pagal tai sprendziat, tai tiks praktiskai visos uk kosmetikos parduotuves mirksiukas.gif smile.gif
pirkau is daug, bet nera nepristate, ar pristete velai, ar blogai supakave... biggrin.gif

aisku, sutinku, kad spresti apie produkto kokybe gali tik jei daznai ji perki ir is skirtingu tiekeju...

va, prisiminiau, is cia pirkau Akamuti pigiau, bet dabar ziuriu isvis nera.. gal jie norejo issiparduot g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kam prireiktų logonos dieninio kremo su hamamelijomis?
Nepykit, kad rašau šioj temelėj, tiesiog didesnė tikimybė, kad atsiras norinčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 27, 16:02)
pirkau is daug, bet nera nepristate, ar pristete velai, ar blogai supakave...  biggrin.gif

oho, perspjaus ir vokiečius biggrin.gif

Daddygirl, vistiek tame pačiame Akamuti daug pigesni aliejai negu LT Kvapų namuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 22:57)
o jį galima tiesiai tepti ar geriau įmaišyti į kokį kremuką ar aliejų?  4u.gif  Man irgi tai labai aktualu  unsure.gif

yra du jo tipai -kieta derva -ja sunkoka sutrinti doh.gif , geriau tas skysas benzoino tirpalas. As ji lasinu ant sviestmedzio ar kokosu, nes pats dervos tirpalas toks lipnus (jei kada teko istepti smala - tai cia tokia lengva lipnumo forma ax.gif).Jei koks itrukimas prie nago odeles -tai galima ir tiesiog uztepti, bet jei koks didenis plotas -tai schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 25, 10:04)
Kazi kokiais aliejais galima tepis, kad drekintu oda? Nes dabar naudojau metines putas prausimuisi, hidrolata Levandu, sokoladini veidui krema (pasigaminta per KN gamybini vakareli), bei vakarais Brandziai odai alieju misini is KN. Bet veidas visai issausejo, nebezinau kuom drekinti sad.gif

beje, pamirsau parasyti labai puikia drekinancia, atgaivinancia kauke:
jogurtas (be priedu, naturalus), 5ml simondsiju aliejaus ir 3 laseliai pasirinkto eterinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 27, 16:25)
jogurtas (be priedu, naturalus), 5ml simondsiju aliejaus ir 3 laseliai pasirinkto eterinio 4u.gif

bandei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 27, 16:19)
Jei koks itrukimas prie nago odeles -tai galima ir tiesiog uztepti, bet jei koks didenis plotas -tai  schmoll.gif

ačiū tau labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš kaip tik tą skystą turiu ir būtent tokių bėdų atsirado ant darbinės (dešiniosios) rankos pirštų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 27, 15:42)

ne viena karteli mirksiukas.gif labai man ji patinka thumbup.gif
Atsakyti
Meciau tamanu alieju, tikra tragedija jis man blink.gif nusipirkau iprastu nenaturaliu priemoniu su levomicetinu problemai pristabdyt, supykau ant kvapu namu "patareju". Nes man visiskai uzkiso poras, o naudojau ilgai, "kad viskas neva issivalytu"O taip uztikino kad bus gerai. Ir kad dar taip pat butu buve, bet blogiau pasidare. Dariau pertraukas, naudojau kaip Katutis sake, bet bergzdziai.
Beja,
Odora, atrodo norejote is pirkti puse buteliuko to aliejaus is manes, jo like du trecdaliai, daugiau nei puse tikrai. Tai tikrai dabar parduociau. Buteliukas ir konsistencija tokia kaip cia http://www.kvapunama.../produktas/203/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 27 vasario 2009 - 16:03
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 27, 16:25)

QUOTE(gutte86 @ 2009 02 27, 16:42)

as irgi megstu pasidaryt kauke su jogurtu bigsmile.gif tik as dedu nakvisu alieju vietoj simondsiju, ir EA ne visada dedu.. kartais idedu molio milteliu, tai gaunasi 2in1 kauke biggrin.gif ir pavalo siek tiek ir atgaivina oda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 27, 12:39)
sutapimas ar ne, bet man irgi buvo atsiradęs bėrimas ant vieno žando. Aš sumaišiau santalą su savo mylimu neroliu ir viskas tvarkosi  4u.gif Gal kokį aliejuką pabandyk, jeigu turi?  g.gif Nors aš pati tai niekuo netepčiau, kol nenusiramins smile.gif

man taip sureagavo tik 1 akytes oda g.gif jauciu geriau niekuo netepsiu, manu, turetu praeiti po keliu dienu, nes dabar tokia eina ryskiai raudona linija ten, kur voko raukslele (crease) doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 27, 17:40)
as irgi megstu pasidaryt kauke su jogurtu  bigsmile.gif  tik as dedu nakvisu alieju vietoj simondsiju, ir EA ne visada dedu.. kartais idedu molio milteliu, tai gaunasi 2in1 kauke  biggrin.gif  ir pavalo siek tiek ir atgaivina oda  thumbup.gif

o as maniau kalbam apie kauke plaukams... blink.gif
Atsakyti