Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Akwilė @ 2009 02 26, 17:38)
Kaune vyksta kursai, as vienoj paskaitoj buvau, tik, gaila, ne visa galejau issedet, bet labai patiko, bandysiu dar i viena uzsirasyt, gal bus vieta, labai mane domina kremu gaminimas  rolleyes.gif

Aha tikrai, kas ten per kursai, labai sudomino. Galima smulkiau.

Dar norejau paklaust kur gaut dazu plaukams? Kaune gaut neturiu vilties, o Vilniuje kur ieskot???
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Gal kas zinot kokios kainos KN stikliniu indeliu situ ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 26, 18:58)
As cia truputi ne i tema, bet i klaipedos sveiku produktu krautuvele atveze faith in nature sampunu ir balzamu  4u.gif  nusipirkau siandien balzama levandu  blush2.gif

mmm, gera zinia smile.gif tada siandien reikes nuvaziuoti blush2.gif

o vakar tai rasiau laiskai i vln, i sveikus produktus,klausiau ar vis delto prekiaus Faith in nature, ar ne. atsake TAIP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 26, 19:58)
As cia truputi ne i tema, bet i klaipedos sveiku produktu krautuvele atveze faith in nature sampunu ir balzamu  4u.gif  nusipirkau siandien balzama levandu  blush2.gif

Balzamas levandų su snapučiu? Aš turiu,bet pastebėjau, kad plaukai pradėjo greičiau nuo jo riebaluotis. Kai išbandysi, parašyk, kaip tau 4u.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 26, 23:43)
Man irgi sviestmedis rankoms labiausiai patinka  thumbup.gif  ir lūpytėms bei pėdutėms gerai, kaip jau kažkuri rašė  drinks_cheers.gif

Man taip pat sviestmedis iš KN gerai susigeria. Tepu rankas, pėdas, lūpas, tik viena bėda, kai rankas išsitepu, tai šuo labai veržiasi jas nulaižyti. Supranta, kur geras daiktas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 22:57)
kaip fainai  yahoo.gif O kas ta amla?  ax.gif
jo, ten geras  thumbup.gif  Bet pastebėjau ir didžiulį pliusą - ten pigiausi Vilniuje (kiek esu užmačiusi) šveicariški sultinio milteliai  rolleyes.gif

o

kur pigiausi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 02 27, 10:50)
mmm, gera zinia smile.gif tada siandien reikes nuvaziuoti  blush2.gif

o vakar tai rasiau laiskai i vln, i sveikus produktus,klausiau ar vis delto prekiaus Faith in nature, ar ne. atsake TAIP smile.gif

bet jau kai uzveze tai tokia gausybe, kad net nezinojau kuri rinktis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 02 27, 11:13)
Balzamas levandų su snapučiu? Aš turiu,bet pastebėjau, kad plaukai pradėjo greičiau nuo jo riebaluotis. Kai išbandysi, parašyk, kaip tau 4u.gif

butinai parasysiu ax.gif kai tik isbandysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 26, 21:53)
noriu paklausti, gal koki balzama ar kondicionieriu galetumet rekomenduoti dazytiems (issausejusiems) plaukams? turiu Faith in nature Jojoba, bet nieko ypatingo nepadaro. norisi, kad labiau susvelnintu plauka.

mano plaukai dazyti, bet nera issauseje (nes naudoju balzamus ir karts nuo karto alieju laikau per nakti).. tai man patinka Bema plauku balzamas ir Sante Briliant Care balzamas (sita tai is pradziu kaip ir peikiau, bet ilgiau panaudojus supratau, kad thumbup.gif )

QUOTE(astute0210 @ 2009 02 27, 10:34)
Sveikutes  smile.gif

Gal kas zinot kokios kainos KN stikliniu indeliu situ4u.gif

nuorodoj nematau indeliu blush2.gif tai kokie ten indeliai?
as va esu pirkus tokius - uzsukami indeliai po 15 ml kainavo po 3 lt, 50 ml-4 lt, buteliukas su rutuliuku - man atrodo 10 lt, buteliukas su purkstuku kvepalams (melyno stiklo) - 20 lt
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 02 27, 11:13)
tik viena bėda, kai rankas išsitepu, tai šuo labai veržiasi jas nulaižyti. Supranta, kur geras daiktas lotuliukas.gif

čia tai geras lotuliukas.gif

QUOTE(Monica @ 2009 02 27, 11:16)
kur pigiausi? ax.gif

parduotuvėje Sita, Kalvarijų g. pradžioj biggrin.gif Nes Stepono6 - virš 16 litų, ir Bioboutike virš ir dar brangiau, o čia - 12,50 bigsmile.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 02 27, 12:02)
Sante Briliant Care balzamas (sita tai is pradziu kaip ir peikiau, bet ilgiau panaudojus supratau, kad  thumbup.gif )

man jo kaip ilgai užtenka doh.gif Gal jis pagamintas amžinas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 27, 12:09)
man jo kaip ilgai užtenka  doh.gif Gal jis pagamintas amžinas  lotuliukas.gif

aha sitas ir man ilgai naudojasi smile.gif na bet gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 27, 12:02)
mano plaukai dazyti, bet nera issauseje (nes naudoju balzamus ir karts nuo karto alieju laikau per nakti).. tai man patinka Bema plauku balzamas ir Sante Briliant Care balzamas (sita tai is pradziu kaip ir peikiau, bet ilgiau panaudojus supratau, kad  thumbup.gif )

o aliejuka koki? kaip suprantu jis dedamas ant nesvariu plauku ir ryte isplaunamas?
Aciu uz atsakyma 4u.gif

dar klausimelis, kurios perkasi is http://www.lovelula.com.
lyg ir buvau kazkur skaiciusi, kad jei uz 50svaru, tai pristatymas nemokamas. isbandziau prikrauti krepseli, tai kuodaugiau prekiu, tuo pristatymo kaina didesne. pasidalinkit savo patirtimi. Aciu 4u.gif

dar noriu perklausti kaip vertinama firmos Essential Care produkcija pagal savo sudeti? kazkaip uzfiksavau, kad Sveiki produktai jais prekiauja. taciau ju produkcijos sarase yra nemazai tokiu itartinu prekiu, tai suabejojau ir sios firmos produkcija. prasau nesierzinti, jei jau buvo diskutuota sia tema ar atrodo primityvus klausimai. taciau perskaityti visu diskusiju nera gallimybiu. busiu dekinga uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 27, 12:15)
o aliejuka koki? kaip suprantu jis dedamas ant nesvariu plauku ir ryte isplaunamas?
Aciu uz atsakyma  4u.gif

aliejus tai naudoju vis pakeisdama - Monoi, kokosu, sezamu, makadamiju
taip, tepu ant sausu neplautu plauku.. as nenaudoju jokiu formavimo priemoniu plaukams, tai nepasakyciau, kad plaukai buna jau tokie ir nesvarus g.gif schmoll.gif na ir laikau per visa nakti.. kai atsikeliu tada ir plaunu smile.gif
Atsakyti

nuorodoj nematau indeliu blush2.gif tai kokie ten indeliai?
as va esu pirkus tokius - uzsukami indeliai po 15 ml kainavo po 3 lt, 50 ml-4 lt, buteliukas su rutuliuku - man atrodo 10 lt, buteliukas su purkstuku kvepalams (melyno stiklo) - 20 lt
[/quote]

Aciu 4u.gif kazkodel nerodo blink.gif bet KN psl paspaudus ant stikliniai indeliai rodo, nebesuprantu...
Atsakyti