Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

As cia truputi ne i tema, bet i klaipedos sveiku produktu krautuvele atveze faith in nature sampunu ir balzamu 4u.gif nusipirkau siandien balzama levandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 18:57)
tam, kad išmokčiau gaminti skirtingus produktus, ir noriu nukeliauti į KN gamybinį vakarėlį  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif kadangi as dar 'zalia' sitoj srity, tai man butu labai naudinga ismokti
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 26, 07:58)
Jungiuosi ir aš prie jūsų diskusijų  ax.gif
Kalbant apie kokosų aliejų, tai nusižiūrėjau čia:
[url=http://www.akomaskincare.co.uk/

nuorodą atidaro su visu krepšeliu ir tavo rekvizitais blink.gif kitą kartą atsargiau 4u.gif smile.gif

kažkas klausė, kiek iš čia siuntimas kainuoja, įsimečiau į krepšelį mango sviestą 260 g. ir kokosų aliejų 500 ml, tai siuntimo kaina - 6,50 svaro.
Papildyta:
QUOTE(Irėja @ 2009 02 20, 22:00)
biggrin.gif  gaila, kad per vėlai perskaičiau. užsisakiau iš to akamuti šiandien. prigriebiau amlos miltelių plaukams ir va šitą daiktą. parašysiu, kai gausiu ir apžiūrėsiu iš arčiau.

Akamuti pažadų laikosi, parašyta, kad siuntinys ateina per 2-6 dienas. šiandien jau gavau saviškį. va:
user posted image
amla gražiai dėžutėje patalpinta, viskas saugiai ir atidžiai supakuota. jau spėjau pasitepliot tuo aliejum paakiams. pirmas įspūdis neblogas. sudėtis to roliko sutampa su skelbiama tinklapyje, vien aliejai. žodžiu, viskas ok su tuo Akamučiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 26 vasario 2009 - 19:15
QUOTE(Irėja @ 2009 02 26, 19:13)
nuorodą atidaro su visu krepšeliu ir tavo rekvizitais  blink.gif  kitą kartą atsargiau 4u.gif  smile.gif

kažkas klausė, kiek iš čia siuntimas kainuoja, įsimečiau į krepšelį mango sviestą 260 g. ir kokosų aliejų 500 ml, tai siuntimo kaina - 6,50 svaro.
Papildyta:
Akamuti pažadų laikosi, parašyta, kad siuntinys ateina per 2-6 dienas. šiandien jau gavau saviškį. va:

amla gražiai dėžutėje patalpinta, viskas saugiai ir atidžiai supakuota. jau spėjau pasitepliot tuo aliejum paakiams. pirmas įspūdis neblogas. sudėtis to roliko sutampa su skelbiama tinklapyje, vien aliejai. žodžiu, viskas ok su tuo Akamučiu  4u.gif

Cia ir vel AS

O kaip uzsakyti prekes, uzsiregistruoji, issirenki prekes, o kaip su saskaitom, lt gi neprrima schmoll.gif
Nes as visai noreciau cool.gif
Gal kuri turi patirties??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 26 vasario 2009 - 19:30
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 26, 19:29)
O kaip uzsakyti prekes, uzsiregistruoji, issirenki prekes, o kaip su saskaitom, lt gi neprrima  schmoll.gif
Nes as visai noreciau cool.gif
Gal kuri turi patirties??

turiu Visa Virtuon kortelę ir su ja susijusią sąskaitą. persivedu į tą sąskaitą reikiamą sumą pinigų, einu pas akamučius, susikraunu krepšiuką, spaudžiu "checkout", po to "pay", suvedu kortelės nr., "security" kodą ir apmoku. į mano meilą ateina žinutė apie apmokėjimą.
šiaip Akamuti duoda pasirinkti apmokėjimo būdą:
1. Secure Credit Card Payment
2. Cheque/Money Order
aš aprašiau pirmąjį. kaip atliekamas antras neturiu žalio supratimo g.gif tarptautinis pavedimas ten? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 26 vasario 2009 - 19:46
QUOTE(jadzka @ 2009 02 26, 14:52)
Dabar tai gal ir kvailą klausimą užduosiu g.gif: o jei paimti kokį sviestmedį, pamaišyti su kokiu kitu aliejum, įlašinti eterinių aliejų ir naudot kaip stangrinantį kūno losijoną, tai kas būtų geriausia iš aliejų ?

as ketinu ta pati daryti, bet daugiau tam kad minkstesnis gautusi aliejus ir lengviau teptusi, bet jei rezultatas butu dar ir stangrinantis nesupykciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 26, 20:54)
as ketinu ta pati daryti, bet daugiau tam kad minkstesnis gautusi aliejus ir lengviau teptusi, bet jei rezultatas butu dar ir stangrinantis nesupykciau smile.gif

Tai va reiks bandyti g.gif: Manau turėtų stangrinti jei įmaišyt atitinkamų EA. Va žiūrėjau kai kurie nuo celiulito, kiti skysčių sankaupas valo ir pan.
Atsakyti
noriu paklausti, gal koki balzama ar kondicionieriu galetumet rekomenduoti dazytiems (issausejusiems) plaukams? turiu Faith in nature Jojoba, bet nieko ypatingo nepadaro. norisi, kad labiau susvelnintu plauka.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 26, 13:06)
o jei virš 50 svarų tai siuntimas nemokamas.

ax.gif na uz tiek prikrauti nera sunku biggrin.gif, nes ten yra idomiu dalykeliu

QUOTE(Monica @ 2009 02 26, 13:47)
tai kaip suprast?rašoma, akd kaip tik mėlynas molis yra gėris g.gif

yra priesingu nuomoniu del siu moliu, vieni sako, kad labai gerai, kiti -blogai, bet sakyciau, kad cia suveikia individualus principas

QUOTE(jadzka @ 2009 02 26, 14:50)
Tai va man irgi atrodo, kad įdėjus citrusinių, rozmarino į kokius aliejus turėtų gautis neblogas mišinukas g.gif: Kažin kaip tie losijonai gaminami g.gif:

100 ml (proporcijos gali buti pasirinktines kiekvieno aliejaus) iki 60 lasu eterinio

QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 16:01)
džiodžioba

lotuliukas.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 02 26, 17:04)
Mergaites, kuo tepti sausa ranku oda, trukinejancia??

trukinejimams gerai padeda benzoinas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 26, 15:48)
aisku  4u.gif
sausino?  g.gif  negerai  unsure.gif nepirksiu  biggrin.gif

bet gal kitos rusies ir nesausintu g.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 02 26, 17:38)
aha is ten ka tik grizau  biggrin.gif  pasiemiau misinuka brandziai odai ir avokadu alieju paakiams, ziuresiu kaip tiks, nes pirma karta bandysiu  ax.gif
Kaune vyksta kursai, as vienoj paskaitoj buvau, tik, gaila, ne visa galejau issedet, bet labai patiko, bandysiu dar i viena uzsirasyt, gal bus vieta, labai mane domina kremu gaminimas  rolleyes.gif

oho, kaip idomu bigsmile.gif kur tie kursai vyksta?ten pat? o kainos tokios pat kaip psl? neuzsideda uz atvezima? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 26, 16:43)
o i tuos parduotuvinius alyvuogiu muilus deda pati pigiausia rafinuota frakcionuota alyvuogiu alieju, gal del to jie nelabai kokie  g.gif nors nezinau, nebandziau..

taip ir gali buti, nes kaina tikrai nedidele...mb tiek nepatiko jis, kad paeme, kai as nemaciau ir ismete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 18:08)
rankoms sviestmedis yra gerai smile.gif

Man irgi sviestmedis rankoms labiausiai patinka thumbup.gif ir lūpytėms bei pėdutėms gerai, kaip jau kažkuri rašė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 26, 20:13)

kaip fainai yahoo.gif O kas ta amla? ax.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 26, 22:02)
lotuliukas.gif

trukinejimams gerai padeda benzoinas  ax.gif

jo, ten geras thumbup.gif Bet pastebėjau ir didžiulį pliusą - ten pigiausi Vilniuje (kiek esu užmačiusi) šveicariški sultinio milteliai rolleyes.gif

o jį galima tiesiai tepti ar geriau įmaišyti į kokį kremuką ar aliejų? 4u.gif Man irgi tai labai aktualu unsure.gif
Atsakyti