Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 26, 13:57)
aha, turejau man rodos grynai tik alyvuogini, bet man jis labai sausino..

nu va, o alyvuogiu aliejus tai jau Nr 1 nesausinantis biggrin.gif
bet cia bendri principai... (kaip aliejai elgiasi muile), o labai daug kas priklausys nuo konkretaus recepto, alieju kokybes, netgi gaminimo proceso..
as vis ruosiuos pabandyti vien is kokoso, bet tokiu budu pagamint, kad butu svelnus muilas..
o i tuos parduotuvinius alyvuogiu muilus deda pati pigiausia rafinuota frakcionuota alyvuogiu alieju, gal del to jie nelabai kokie g.gif nors nezinau, nebandziau..

QUOTE(migdoline @ 2009 02 26, 15:16)
pasiemiau kokosa 4u.gif tik klausimas ar ji galima tame indelyje ir laikyti?ar geriau persideti kur kitur? blush2.gif

kokosu aliejus geras tuo, kad nera lepus. galioja 2 metus laikomas kambario temperaturoje. bet, zinoma, norint prailginti jo sviezuma, geriau laikyti visada su dangteliu ir saldytuve. jei ne saldytuve, tai vesioje tamsioje spinteleje.
as laikau plastikiniuose indeliuose. idealiai, aisku, reiktu visa maista ir kosmetines priemones laikyti stiklo taroje smile.gif
Atsakyti
[quote=katutis,2009 02 25, 23:58]
sakyčiau, bandyk simondsijų 4u.gif

gryna nerafinuota simodsiju? O vakare geriau ar ryte?

Pas mane irgi tokios pat problemos sausa oda pasidare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 26 vasario 2009 - 16:50
QUOTE(jadzka @ 2009 02 26, 15:21)
Aš čia labiau apie kūną galvoju, kad nesausintų odos ir pan.

man kuno nesausino, nu bet man kunui viskas tinka smile.gif
Atsakyti
tokios stiklinės taros pas mane greitai prisikaups sunaudojus KN produkciją biggrin.gif

beje, kai oro sąlygos leis, KN žada atsigabenti lyg ir hamamelio hidrolatą, ypač tinkantį jautriai odai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(SaDa @ 2009 02 26, 17:49)
gryna nerafinuota simodsiju? O vakare geriau ar ryte?

kadangi aš pati tepuosi kažkuo tik ryte, tai sakyčiau, kad ryte biggrin.gif Kuo aliejus mažiau perdirbtas, tuo geresnis 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kuo tepti sausa ranku oda, trukinejancia??

Nes pasirodo talkas yra blogai, reiks pakeisti i kazka boro plius... blush2.gif
Atsakyti
rankoms sviestmedis yra gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 17:08)
rankoms sviestmedis yra gerai smile.gif

aciu, as cia turiu NB, bet man baisiai neisigeria, lyg ir lieka riebalas ant odos ir bekvapis doh.gif ... g.gif Taip ir stovi, o is KN jis minkstina ir ar ssusigeria??

Dar ziuriu kakavos sviesta...?? tik kainos nerasta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 26 vasario 2009 - 17:16
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 26, 18:43)
nu va, o alyvuogiu aliejus tai jau Nr 1 nesausinantis  biggrin.gif
bet cia bendri principai... (kaip aliejai elgiasi muile), o labai daug kas priklausys nuo konkretaus recepto, alieju kokybes, netgi gaminimo proceso..
as vis ruosiuos pabandyti vien is kokoso, bet tokiu budu pagamint, kad butu svelnus muilas..
o i tuos parduotuvinius alyvuogiu muilus deda pati pigiausia rafinuota frakcionuota alyvuogiu alieju, gal del to jie nelabai kokie  g.gif nors nezinau, nebandziau..
kokosu aliejus geras tuo, kad nera lepus. galioja 2 metus laikomas kambario temperaturoje. bet, zinoma, norint prailginti jo sviezuma, geriau laikyti visada su dangteliu ir saldytuve. jei ne saldytuve, tai vesioje tamsioje spinteleje.
as laikau plastikiniuose indeliuose. idealiai, aisku, reiktu visa maista ir kosmetines priemones laikyti stiklo taroje  smile.gif

aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
[quote=katutis,2009 02 25, 23:58]
sakyčiau, bandyk simondsijų 4u.gif

Aciu reiks bandyti, ryt planuoju kaip tik i KN vaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 26, 13:35)
Ar cia Laisves alejoj uzsisaket? bigsmile.gif

aha is ten ka tik grizau biggrin.gif pasiemiau misinuka brandziai odai ir avokadu alieju paakiams, ziuresiu kaip tiks, nes pirma karta bandysiu ax.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 02 26, 14:03)
Kur kursai tokie vyksta?

Kaune vyksta kursai, as vienoj paskaitoj buvau, tik, gaila, ne visa galejau issedet, bet labai patiko, bandysiu dar i viena uzsirasyt, gal bus vieta, labai mane domina kremu gaminimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 02 26, 17:38)
aha is ten ka tik grizau  biggrin.gif  pasiemiau misinuka brandziai odai ir avokadu alieju paakiams, ziuresiu kaip tiks, nes pirma karta bandysiu  ax.gif
Kaune vyksta kursai, as vienoj paskaitoj buvau, tik, gaila, ne visa galejau issedet, bet labai patiko, bandysiu dar i viena uzsirasyt, gal bus vieta, labai mane domina kremu gaminimas  rolleyes.gif

Mano sarase dvi butiniausios prekes kokosu aliejukas, ersketroziu aliejukas 4u.gif

Dar apie kakavos sviesta galvoju, nes sviestmedzio is NB tai netinka, nors girdejau, kad ju aliejai rafinuoti, ar tai tiesa??

As uzmaciau KN receptuku prie aliejuku aprasymu 4u.gif Galima ir namie pagaminti

Nebent, dar tuose vakareliuose suzinoti naudingo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 26, 18:15)
Taip ir stovi, o is KN jis minkstina ir ar ssusigeria??

KN man susigeria blink.gif Ir netgi atvirkščiai, nepalieka tokio lipnumo pojūčio - aš juo lūpas, rankas ir pėdas tepu smile.gif

QUOTE(beata_abc @ 2009 02 26, 18:26)
Aciu reiks bandyti, ryt planuoju kaip tik i KN vaziuoti.

dar su tenykštėm merginom pasitark, ką jos patars 4u.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 02 26, 18:44)
Mano sarase dvi butiniausios prekes kokosu aliejukas, ersketroziu aliejukas 4u.gif

Galima ir namie pagaminti

labai faini šitie aliejukai thumbup.gif

tam, kad išmokčiau gaminti skirtingus produktus, ir noriu nukeliauti į KN gamybinį vakarėlį rolleyes.gif
Atsakyti