Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Deli~ @ 2009 02 26, 14:45)
Vaistineje uzmaciau muiliukus su medumi, alyvuogiu aliejumi... Atrodo Olivia vadinasi  g.gif  Paziurejau sudeti, tai nera nei sulfatu, nei parabenu, visai vilioja isigyti.  g.gif 

aha, turejau man rodos grynai tik alyvuogini, bet man jis labai sausino..
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 26, 15:57)

Na iš muilų man norisi tik to juodo afrikietiško ax.gif blush2.gif Nei kokosai nei dar kas nevylioja kažkaip....
Atsakyti
taigi parduotuvė bankrutuotų, jei visos vienintelio muilo norėtų lotuliukas.gif

šiaip tai siūlyčiau su rezervu žiūrėti į kai kurias priemones, kurios skirtos Afrikoje šaknų turintiems žmonėms, nes tai gali būti pakankamai specifiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 13:20)
kūnui labai gerai - neatsidžiaugiu wink.gif

speju, kad ir man taip bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 26, 15:50)
L.B.C. M120 naudoju. Baltora prekiauja arba iš kosmetologių galima įsigyti kurios su ja dirba. Bent jau aš turiu prausiklį ir toniką jautriai odai, Hydrasun kremą ir paakių kremą. Planuoju įsigyri dar šveitiklį ir kokią kaukę valančią poras.

aisku 4u.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 26, 15:57)

sausino? g.gif negerai unsure.gif nepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 16:38)
taigi parduotuvė bankrutuotų, jei visos vienintelio muilo norėtų  lotuliukas.gif

šiaip tai siūlyčiau su rezervu žiūrėti į kai kurias priemones, kurios skirtos Afrikoje šaknų turintiems žmonėms, nes tai gali būti pakankamai specifiška smile.gif

ax.gif
Na skaičiau nemažai atsiliepimų apie tą muilą, tai kol kas dar noriu smile.gif Bet būtent to skysto... Nepatinka m an gabaliniai schmoll.gif:
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 26, 15:45)
Hm. Ir dar. Gal kas zinot kaip vadinasi parduotuvele kalvariju g. 4 (prie pat zaliojo tilto). Ten uzrasas kazkas su naturali kosmetika kunui ir sielai  g.gif  Sati... ar kazkaip kitaip vadinasi is S raides, toks trumpas pavadinimas  g.gif

na stai, pati paklausiau, pati atsakysiu biggrin.gif netycia radau sia parduotuvyte, vadinasi Sita smile.gif http://www.sita.lt

Ar jus cia seniai jau lankotes? blush2.gif
Atsakyti
dar vienas įrodymas, kad reikia pačioms skaityti sudėtį, vienas produktas iš Sita asortimento:

Augalinis kūno aliejus, 100 ml, Song of India 16.50 Lt

Rožių kvapo.

Sudėtis: saulėgražų aliejus, džiodžioba aliejus, migdolų aliejus, kviečių gemalų aliejus, baltųjų sezamo sėklų aliejus; mineralinis aliejus blink.gif , arbatmedžio, ciberžolės, baziliko ir alijošiaus ekstraktai; eteriniai aliejai.

Atsakyti
O as boro plius krema naudoju, jis labai tinka rankas tepti thumbup.gif

Bet, kad sudetis... g.gif

http://www.sita.lt/K..._tepalas,_25_ml
Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 26, 16:14)
O as boro plius krema naudoju, jis labai tinka rankas tepti thumbup.gif

Bet, kad sudetis... g.gif

http://www.sita.lt/K..._tepalas,_25_ml

ir kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 24, 21:33)
Merginoms, kurios laukia - siuntinys jau Kaune, galima atsiimti  mirksiukas.gif

pasiemiau kokosa 4u.gif tik klausimas ar ji galima tame indelyje ir laikyti?ar geriau persideti kur kitur? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 26, 14:52)
ax.gif
Na skaičiau nemažai atsiliepimų apie tą muilą, tai kol kas dar noriu smile.gif Bet būtent to skysto... Nepatinka m an gabaliniai schmoll.gif:

as naudodavau seniau gabalini. jis labai minkstas. vos ne kaip skystas gaunasi sudrekinus..
normalus muiliukas, naudojau kunui.
tik nekvepintas (tai turi toki lengva ukinio muilo kvapa kaip naturalus nekvepinti muilai).
as irgi esu skaicius fantastisku atsiliepimu apie ji, bet man netiko nei veidui nei plaukams..
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 26, 17:19)
as naudodavau seniau gabalini. jis labai minkstas. vos ne kaip skystas gaunasi sudrekinus..
normalus muiliukas, naudojau kunui.
tik nekvepintas (tai turi toki lengva ukinio muilo kvapa kaip naturalus nekvepinti muilai).
as irgi esu skaicius fantastisku atsiliepimu apie ji, bet man netiko nei veidui nei plaukams..

Aš čia labiau apie kūną galvoju, kad nesausintų odos ir pan.
Atsakyti