Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Neringiux @ 2009 02 26, 12:22)
Nebutina mokytis chemijos, yra straipsniu internete, kur isvardytos draudziamos naturalioje kosmetikoje chemines medziagos. As atsispausdinau ir skaitineju ant norimu pirkti produktu. biggrin.gif

As buvau ekoeko.lt, bet draudziamu medziagu saraso neradau doh.gif g.gif

Kur jus radot??
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 12:37)
aš ir mintinai daug ką pamenu, o kursų reikia tam, kaip kažkada kunigunda atkapstė, kad gamintojai gudrauja, stengiasi vis kitaip vadinti ingredientus smile.gif

Kur kursai tokie vyksta?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 26, 13:34)
o kiek siuntimas is ten gal zinai, nes as niekur neradau  g.gif
Papildyta:

siaip tai siais laikais reikia buti viska absoliuciai kas imanoma baigus, nes kur nenueini -ten tave bando maustyti - ar kosmetikos, ar papuosalu, ar batu parduotuvese  blink.gif

Kiek supratau kai patikrinau krepšelį (esu užsiregistravus jau), tai jei 1 prekė, tai siuntimas 2,99 svaro ir rodos po svarą už kiekvieną sekančią, o jei virš 50 svarų tai siuntimas nemokamas. Bet čia neparašyta, bet testuojant krepšelį.

O kas apie baigimus tai jo... viską -mogau turi žinot...
Aš pvz. vaistų cheminių neperku (ir kuo mažiau jų geriu - tuo mažiau sergu).

Tik va su veido priežiūra... nepereinu kažkaip prie natūralios: Labai atitaikė kosmetologė man priemones, kad nebenoriu keisti nieko ir bandyt.

Su plaukų priemonėm irgi - O'Risingas idealiai tiko (bet kiek suprantu jame irgi mažiau visokio mėšliuko pridėta g.gif: )

Va susigundžiau tuo juodu afrikietišku muilu kūno prausimui (gal pakankamai drėkins ir nereiks kremo jokio ar aliejaus g.gif: )

O kokosų aliejus daugiau maistui mane domina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 26 vasario 2009 - 13:10
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 26, 14:03)
As buvau ekoeko.lt, bet draudziamu medziagu saraso neradau doh.gif  g.gif

Kur kursai tokie vyksta?

gera visai duomenų bazė yra štai čia 4u.gif

nežinau biggrin.gif Savišvieta tiesiog vyksta biggrin.gif

QUOTE(jadzka @ 2009 02 26, 14:06)
Va susigundžiau tuo juodu afrikietišku muilu kūno prausimui (gal pakankamai drėkins ir nereiks kremo jokio ar aliejaus g.gif: )

O kokosų aliejus daugiau maistui mane domina...

aš beveik sapnuoju kokosinį muilą iš Akamuti ax.gif

kūnui labai gerai - neatsidžiaugiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 13:20)
gera visai duomenų bazė yra štai čia  4u.gif

pažiūrėjau, nuorodoje, bet ten įrašytas
Kaolin, Bentonite, Mėlynas molis
Smulkiai dispersinio molio atmaina. Dažnai randamas odos kaukių sudėtyje. Tinkas odai. Užteršia poras ir stipriai išdžiovina odą, sulaiko anglies dvideginį ir toksinus, „dusindamas“ odą. Sukelia priešlaikinį odos senėjimą.

tai kaip suprast?rašoma, akd kaip tik mėlynas molis yra gėris g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 13:20)
gera visai duomenų bazė yra štai čia  4u.gif

nežinau biggrin.gif Savišvieta tiesiog vyksta biggrin.gif
aš beveik sapnuoju kokosinį muilą iš Akamuti  ax.gif

kūnui labai gerai - neatsidžiaugiu wink.gif

sirdingai dekuoju wub.gif

Atsakyti
Dabar tai gal ir kvailą klausimą užduosiu g.gif: o jei paimti kokį sviestmedį, pamaišyti su kokiu kitu aliejum, įlašinti eterinių aliejų ir naudot kaip stangrinantį kūno losijoną, tai kas būtų geriausia iš aliejų ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 26, 14:52)
Dabar tai gal ir kvailą klausimą užduosiu g.gif: o jei paimti kokį sviestmedį, pamaišyti su kokiu kitu aliejum, įlašinti eterinių aliejų ir naudot kaip stangrinantį kūno losijoną, tai kas būtų geriausia iš aliejų ?

Nesu didele profe EA srity, bet kiek domejausi tai stangrinamuju savybiu turi citrusiniu vaisiu EA, pvz., apelsinu, greifrutu, taip pat gerai kadagiu, pankoliu EA as kaip pagrinda imciau pvz jojobos alieju, o apie maisyma su sviestmedziu, tai nlb zinau, gal ir nieko mintis, butu toks labai ,,turtingas'' losijonas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 02 26, 14:47)
tai kaip suprast?rašoma, akd kaip tik mėlynas molis yra gėris g.gif

rašo, kad ir kakavos aliejus yra baisingas blogis blink.gif Na, šiaip reikia atsirinkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 26, 14:06)
Tik va su veido priežiūra... nepereinu kažkaip prie natūralios: Labai atitaikė kosmetologė man priemones, kad nebenoriu keisti nieko ir bandyt.

Su plaukų priemonėm irgi - O'Risingas idealiai tiko (bet kiek suprantu jame irgi mažiau visokio mėšliuko pridėta g.gif: )

gal pasakysit, jei nepaslaptis, kokia naudojat? blush2.gif

Vaistineje uzmaciau muiliukus su medumi, alyvuogiu aliejumi... Atrodo Olivia vadinasi g.gif Paziurejau sudeti, tai nera nei sulfatu, nei parabenu, visai vilioja isigyti. g.gif

Hm. Ir dar. Gal kas zinot kaip vadinasi parduotuvele kalvariju g. 4 (prie pat zaliojo tilto). Ten uzrasas kazkas su naturali kosmetika kunui ir sielai g.gif Sati... ar kazkaip kitaip vadinasi is S raides, toks trumpas pavadinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 12:20)
aš beveik sapnuoju kokosinį muilą iš Akamuti  ax.gif

kodel? wink.gif
kaip suprantu jis bekvapis tongue.gif
o ta balta spalva galejo buti isgauta tik naudojant rafinuota sviestmedi.

o siaip kokoso aliejus muile visiskai pakeicia savo savybes, todel sausaodem reiketu ieskoti muilo su kuo maziau sio aliejaus (bendras principas toks).

QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 13:33)
rašo, kad ir kakavos aliejus yra baisingas blogis  blink.gif Na, šiaip reikia atsirinkti  biggrin.gif

as esu skaicius kad karsto spaudimo - blogis, o salto spaudimo tai su visom gerom medziagom...

ai, cia del kofeino g.gif bet juk jei kakavos aliejus baltas, tai reiskia pasalinta visa kakava. gal tas teiginys apie kofeina galioja tik tamsiam kakavos sviestui (su kakava) g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 02 26, 15:05)
Nesu didele profe EA srity, bet kiek domejausi tai stangrinamuju savybiu turi citrusiniu vaisiu EA, pvz.,  apelsinu, greifrutu, taip pat gerai kadagiu, pankoliu EA as kaip pagrinda imciau pvz jojobos alieju, o apie maisyma su sviestmedziu, tai nlb zinau, gal ir nieko mintis, butu toks labai ,,turtingas'' losijonas mirksiukas.gif

Tai va man irgi atrodo, kad įdėjus citrusinių, rozmarino į kokius aliejus turėtų gautis neblogas mišinukas g.gif: Kažin kaip tie losijonai gaminami g.gif:

QUOTE(Deli~ @ 2009 02 26, 15:45)
gal pasakysit, jei nepaslaptis, kokia naudojat?  blush2.gif

Vaistineje uzmaciau muiliukus su medumi, alyvuogiu aliejumi... Atrodo Olivia vadinasi  g.gif  Paziurejau sudeti, tai nera nei sulfatu, nei parabenu, visai vilioja isigyti.  g.gif 

L.B.C. M120 naudoju. Baltora prekiauja arba iš kosmetologių galima įsigyti kurios su ja dirba. Bent jau aš turiu prausiklį ir toniką jautriai odai, Hydrasun kremą ir paakių kremą. Planuoju įsigyri dar šveitiklį ir kokią kaukę valančią poras.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 26, 15:48)
kodel? wink.gif

o siaip kokoso aliejus muile visiskai pakeicia savo savybes, todel sausaodem reiketu ieskoti muilo su kuo maziau sio aliejaus (bendras principas toks).

ai, cia del kofeino  g.gif bet juk jei kakavos aliejus baltas, tai reiskia pasalinta visa kakava. gal tas teiginys apie kofeina galioja tik tamsiam kakavos sviestui (su kakava)  g.gif

nežinau, man kuo paprastesnis daiktas, tuo žavingesnis biggrin.gif Kadangi kokosų aliejus yra geras drėkiklis, kažkaip tikėjausi, kad ir muilas bus toks pat švelnus rolleyes.gif

įdomu, ką apie kakavą pasakytų KN - tikriausiai apstulbtų nuo teiginių, kad tai yra viduląstelinis diuretikas blink.gif
Atsakyti