Jungiuosi ir aš prie jūsų diskusijų
Kalbant apie kokosų aliejų, tai nusižiūrėjau čia:
http://www.akomaskin...e0f0476007ee368
Lietuvoje nerandu kvepiančio už padorią kainą. Nu jei už porą šimtų mll mokėti 40 Lt. tai man nelabai normalu : Aišku, galima man pasakot, kad jis natūralus, ekologiškas ir t.t. Pvz Indijoje parduotuvėje turistams 1 l. Kokosų aliejus to kvepiančio kainuoja apie 4 lt. Nelabai manau, kad atvežus iki Lietuvos kaina gali išaugti apie 20 kartų.... Be to jis man patinka maisui ruošti labai...
Dar norėčiau atsiliepimų apie African Black soap. Gal kam teko jau bandyti? :
http://www.akamuti.c...can-black-soap/
Čia aišku tokia ir kosmetika : daugiau natūralios priemonės...
sveikutes, nu va, as irgi jau uzsisakiau is KN avokadu aliejaus ir brandziai odai aliejaus, nes mano misri, norejau hidrolato gauti, bet sake neturi, neveza siuo metu, bijo,kad neuzsaltu, o as jo taip norejau
QUOTE(jadzka @ 2009 02 26, 08:58)
Jungiuosi ir aš prie jūsų diskusijų
Lietuvoje nerandu kvepiančio už padorią kainą.
Dar norėčiau atsiliepimų apie African Black soap.
Lietuvoje nerandu kvepiančio už padorią kainą.
Dar norėčiau atsiliepimų apie African Black soap.
LT tikrai brangu
mačiau, kad toks yra, bet neteko bandyti
užsukau į Fresh Line, kur Jogailos gatvėje. Na ir galiu pasakyti, kad nėra ten natūrali kosmetika "Tortiniai" muilai, neva minkyti rankomis. Daddygirl, gal čia koks naujas muilo gaminimo būdas? Jų sudėties parodyti negalėjo, nes kaip supratau, tiesiog išmetę
be muilų ten dar yra visokių pienelių ir dar kažko. Paėmiau vieną pienelį pažiūrėti ir kažkur prie pradžios radau PEG, dėl ko pareiškiau, kad kosmetika tikrai nėra natūrali ir buvau palaikyta chemike
akivaizdu, kad tos darbuotojos neįsigilinę į sudėtį ir neatpažįsta ingredientų, nes persako tik tai, ką joms aiškina gamintojai.
na bet labiausiai mane papiktino užrašas organic ant reklaminio lapelio
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 09:57)
"Tortiniai" muilai, neva minkyti rankomis. Daddygirl, gal čia koks naujas muilo gaminimo būdas? Jų sudėties parodyti negalėjo, nes kaip supratau, tiesiog išmetę
as tai negirdejus, kad galima muilus 'isminkyti'.
zinau, kad galima padaryti tokius lengvus - pluduriuojancius ant vandens - pyragelius
tik rankomis tai jie neformuojami vistiek
tai apie ką ir kalba, kad klientams pasakojama bet kas, net jei tai fantastikos srities objektas
na apie pardavejus ir vaistininkus naturalistus tai
vakar buvau vienoj tokioj na turbut vaistine/papildu parduotuve, nusipirkti vitaminu skelbiasi kaip labai naturalus ir virs duru natura ar kazkaip ten panasiai uzsirase, turi kazkoki asortimenta zoliu bet nelabai gilinausi pasiemiau produkta kurio man reikejo ir kadangi dantu pasta baiginejasi galvoju paklausiu gal turi kokios naturalios, tai atsakymas taip zinoma dvieju rusiu viena iskart sudeti paskaiciau atidaviau vieni parabenai, kita buvo uzklijuota turejo vargse paslaugiai atlupti na beabejo ir ten tas pats, maciau kad jei nebuciau pries tai brangios prekes emus butu tetule mane paauklejus uz toki "issidirbinejima"
vakar buvau vienoj tokioj na turbut vaistine/papildu parduotuve, nusipirkti vitaminu skelbiasi kaip labai naturalus ir virs duru natura ar kazkaip ten panasiai uzsirase, turi kazkoki asortimenta zoliu bet nelabai gilinausi pasiemiau produkta kurio man reikejo ir kadangi dantu pasta baiginejasi galvoju paklausiu gal turi kokios naturalios, tai atsakymas taip zinoma dvieju rusiu viena iskart sudeti paskaiciau atidaviau vieni parabenai, kita buvo uzklijuota turejo vargse paslaugiai atlupti na beabejo ir ten tas pats, maciau kad jei nebuciau pries tai brangios prekes emus butu tetule mane paauklejus uz toki "issidirbinejima"
QUOTE(Odora @ 2009 02 26, 12:32)
jei nebuciau pries tai brangios prekes emus butu tetule mane paauklejus uz toki "issidirbinejima"
ar negėda už tokį priekabų elgesį?
šiaip tai iš tikro, reikia chemijos kursą baigti, kad tavęs niekas neapmautų ne tik kokioje parduotuvėje, bet net ir vaistinėje
QUOTE(linarija @ 2009 02 24, 17:03)
Kalbant apie madaros putas, iš pradžių labai patiko, bet panaudojus pastebėjau, kad sausiną odą.
Aš taip pat iš pradžių labai džiaugiausi Madaros putomis, o kai atėjo šaltasis sezonas, jos mane sausinti pradėjo.
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 11:49)
ar negėda už tokį priekabų elgesį?
šiaip tai iš tikro, reikia chemijos kursą baigti, kad tavęs niekas neapmautų ne tik kokioje parduotuvėje, bet net ir vaistinėje
Nebutina mokytis chemijos, yra straipsniu internete, kur isvardytos draudziamos naturalioje kosmetikoje chemines medziagos. As atsispausdinau ir skaitineju ant norimu pirkti produktu.
QUOTE(jadzka @ 2009 02 26, 07:58)
o kiek siuntimas is ten gal zinai, nes as niekur neradau
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 02 26, 11:49)
siaip tai siais laikais reikia buti viska absoliuciai kas imanoma baigus, nes kur nenueini -ten tave bando maustyti - ar kosmetikos, ar papuosalu, ar batu parduotuvese
QUOTE(Akwilė @ 2009 02 26, 10:39)
sveikutes, nu va, as irgi jau uzsisakiau is KN avokadu aliejaus ir brandziai odai aliejaus, nes mano misri, norejau hidrolato gauti, bet sake neturi, neveza siuo metu, bijo,kad neuzsaltu, o as jo taip norejau
Ar cia Laisves alejoj uzsisaket?
aš ir mintinai daug ką pamenu, o kursų reikia tam, kaip kažkada kunigunda atkapstė, kad gamintojai gudrauja, stengiasi vis kitaip vadinti ingredientus