o gal kuri galetumet pakomentuot sia muilo sudeti?ingredientu kurie kazkurioj temoj buvo pamineti kaip "blogieji" neradau,bet gal jus dar rasit
sodium olivate,aqua,parfum ,olea europaea oil, lavandula angustifolia,sodium chloride,citric acid,linalool,geraniol,coumarin
dekui
Noriu paklaust, kurios buvot KN sokoladiniam vakarelyje. Kaip jums pagaminti produktai? Nes drauge gaminosi sokoladini krema ir jis supelyjo, o puse metu tikrai dar nepraejo nuo pagaminimo.
QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 15, 22:46)
Ankstesnėj temoj jau klausė dėl makiažo valiklių, man labai patiko patarimas valyti su aliejais: avokadų, abrikosų kauliukų ar migdolų...
Tik norėjau pasitikslinti, šiuos aliejus perkate iš KN?
Tik norėjau pasitikslinti, šiuos aliejus perkate iš KN?
as perku alieju parduotuvej
Papildyta:
QUOTE(olga_klp @ 2009 02 16, 11:02)
Man klaipedos sveiku produktu parduotuveleje atsake, kad sampunu ,, Faith in nature'' is viso ju parduotuvese jau nebebus, kadangi kazkaip nesuranda bendros kalbos su tiekejais, todel nebeves sios produkcijos pas juos..
man irgi ta pati sake.. tai turbut, kad ne tik i Klaipeda, bet ir i kitus miestus nebeves Faith in Neture.. As is tos nevilties nusipirkau Organic Blue sampuna ir kondicionieriu, tai kol kas visai patinka o jau kvapas
Nežinau ar į temą, bet prie dekoratyvinės kosmetikos neradau jokios info apie natūralią dekor.kosmetiką todėl klausiu čia: ieškau natūralios birios arba presuotos pudros, gal kas naudoja ir gali parašyti atsiliepimus?
Ir dar toks klausimėlis: ar mineralinės pudros yra natūralios?
QUOTE(dilditele @ 2009 02 16, 19:55)
Noriu paklaust, kurios buvot KN sokoladiniam vakarelyje. Kaip jums pagaminti produktai? Nes drauge gaminosi sokoladini krema ir jis supelyjo, o puse metu tikrai dar nepraejo nuo pagaminimo.
turbut tai buvo kremas veidui? Siu kremu negalima laikyti vonioje (dregnoje patalpoje) ir juos reikia "vedinti" t.y., laikyti atidarytus kartais (pvz. is vakaro atidaryti ir palikti iki ryto). Kremai be vandens fazes tai tikrai nepelyja - pati esu prisidarius - tai tikrai nieko panasaus, nors niekada ju "nevedinu"
Kita vertus turiu pasidarius 3 roziu krema, vedinu retai, nes retai naudoju, turiu ji jau daugiau nei menesi, bet nieko. Sesei dariau valomoji krema su vasku, nuo kaledu dar nepradetas, bet nieko - jokio pelesio
QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 16, 22:21)
Nežinau ar į temą, bet prie dekoratyvinės kosmetikos neradau jokios info apie natūralią dekor.kosmetiką todėl klausiu čia: ieškau natūralios birios arba presuotos pudros, gal kas naudoja ir gali parašyti atsiliepimus?
dr hauschka, logona ir viena firma sveikuose produktuose turi dekoratyvines tame tarpe visokiu pudru, o mineraline nera naturali ta prasme kad is augalu butu pagaminta nes ji is mineraliniu medz kuriu kilme neaugaline, bet jei neprideta priedu visokiu cheminiu tik visokie oksidai ji yra nekenkianti odai.
Aplankiau Sveiku produktu krautuvele Kauno Akropoly, tai galisu pasakyti kad bjauresnes vietos turbut negalejo surasti parduotuvelei beveik automobiliu stvejimo aiksteleje kosmaras, nei ji ten matosi nei ka, aplinka baisi, skersvejis, pardaveja stovi kosedama, nusivyliau
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 16, 21:26)
turbut tai buvo kremas veidui? Siu kremu negalima laikyti vonioje (dregnoje patalpoje) ir juos reikia "vedinti" t.y., laikyti atidarytus kartais (pvz. is vakaro atidaryti ir palikti iki ryto). Kremai be vandens fazes tai tikrai nepelyja - pati esu prisidarius - tai tikrai nieko panasaus, nors niekada ju "nevedinu"
Kita vertus turiu pasidarius 3 roziu krema, vedinu retai, nes retai naudoju, turiu ji jau daugiau nei menesi, bet nieko. Sesei dariau valomoji krema su vasku, nuo kaledu dar nepradetas, bet nieko - jokio pelesio
Aga, veidui kremas. Tai visi su vandens faze kremai pelyja?? Nu reiks tada pagalvot ka gamintis paciai KN vakarelyje
Ale man nepatogu ne vonioj laikyt kremus
QUOTE(dilditele @ 2009 02 16, 20:55)
tikrai manau, kad netinkamai buvo laikomas kremas
na as sokoladiniam vakarely nebuvau (dar), bet esu gaminusis kitus kremus veidui (principas tas pats).. tai nei vienas nesupelijo.. mama naudojo krema kuri pagaminau, tai puse metu tikrai geras buvo.. o po to pasibaige
QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 16, 22:21)
as turiu dr.Hauschka biria pudra labai lengva, nesimato kai pasidazai, veidui matiskuma suteikia, NEMASKUOJA.. spalva tik viena yra.. bet tinka tai visiem turbut..
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 16, 23:53)
Aplankiau Sveiku produktu krautuvele Kauen Akropoly, tai galisu pasakyti kad bjauresnes vietos turbut negalejo surasti parduotuvelei beveik automobiliu stvejimo aiksteleje kosmaras, nei ji ten matosi nei ka, aplinka baisi, skersvejis, pardaveja stovi kosedama, nusivyliau
aprasymas tiktu siaubo filmo scenarijui
Siandien nekokia diena buvo - prakeikiau visus savo naturalius produktus. Kantrybes taure perpilde vizitas pas stomatologa. Juodu apnasu ant dantu neregeta galybe . Gyvenime niekada nesu turejusi jokio akmenelio ar apnasu ant dantu. Ir greiciausiai uz tai esu dekinga naturaliai Weledos dantu pastai. Kavos niekada negeriu, nerukau, juodos arbatos retkarciais ir su citrina, kiti iprociai irgi ne kiek nepasikeite. Reguliariai lankausi pas ta pati stomatologa ir nieko panasaus nera nutike. Taciau....pakeiciau dantu pasta i naturalia.
Kitas dalykas - kol tepliojausi madaros kremuku, kaip ir viskas OK buvo. Kol neisigijau tu nelemtu alieju is materiaaromatica. Oda nupleiskanojo, kakta, kuri siek tiek riebesne budavo, pasidenge raudonom nieztinciom demem ir irgi pleiskanoja. Maniau, gal nuo vieno kurio aliejaus niezti, deja, nuo visu Jau nekalbu apie kokosu. Nuo jo oda man galetu nuslinkti. Ir nerandu atsakymu - kodel taip yra.
Su naturaliu sampunu irgi tas pats buvo - galva niezejo be proto. Vienu zodziu, tragedija
Kitas dalykas - kol tepliojausi madaros kremuku, kaip ir viskas OK buvo. Kol neisigijau tu nelemtu alieju is materiaaromatica. Oda nupleiskanojo, kakta, kuri siek tiek riebesne budavo, pasidenge raudonom nieztinciom demem ir irgi pleiskanoja. Maniau, gal nuo vieno kurio aliejaus niezti, deja, nuo visu Jau nekalbu apie kokosu. Nuo jo oda man galetu nuslinkti. Ir nerandu atsakymu - kodel taip yra.
Su naturaliu sampunu irgi tas pats buvo - galva niezejo be proto. Vienu zodziu, tragedija