Dar turiu klausimuką Įtariu, kad man "Sveikuose produktuose" Kaune pasibaigusio galiojimo Faith in Nature šampūną įkišo O gal aš ir klystu, ...Tiesiog ant bonkės parašyta BN 19 01 09. Ar čia skaitosi data iki kurios geriausiai sunaudoti, ar kada pagamintas ar čia šiaip koks numeriukas, visiškai nesigaudau tuose galiojimuose??
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 25, 10:04)
Kazi kokiais aliejais galima tepis, kad drekintu oda? Nes dabar naudojau metines putas prausimuisi, hidrolata Levandu, sokoladini veidui krema (pasigaminta per KN gamybini vakareli), bei vakarais Brandziai odai alieju misini is KN. Bet veidas visai issausejo, nebezinau kuom drekinti
O aš kaip tik planavau ryt nuvažiuoti į Čiurlionio g. ir nusipirkti brandžiai odai mišinį ir kokį nors hidrolatą, "išleisti odą atostogų" Mano oda mišri.
Merginos, gal žinot, ar gali nuo to mišinio oda išsausėti? Pagal aprašymą tai kaip tik drėkinti turėtų?
QUOTE(Brilliant @ 2009 02 25, 20:56)
Dar turiu klausimuką Įtariu, kad man "Sveikuose produktuose" Kaune pasibaigusio galiojimo Faith in Nature šampūną įkišo O gal aš ir klystu, ...Tiesiog ant bonkės parašyta BN 19 01 09. Ar čia skaitosi data iki kurios geriausiai sunaudoti, ar kada pagamintas ar čia šiaip koks numeriukas, visiškai nesigaudau tuose galiojimuose??
Cia gali buti pagaminimo data
Pas mane ant buteliuku toks skaicius ant kito kitoks
cia gal isvis kokia serija o ne data
QUOTE(Dovish @ 2009 02 25, 11:29)
Yra Eurokos paprasto rusiško molio (kainuoja tik kelis litus ir yra kelių rūšių). Dr.Hauschka molio kaukė (ši jau turi savo kainą - Stepono 6, Vilniuje ~60lt 90gr).
Dar yra negyvosios jūros purvas. Tik nežinau kur ieškoti. Berods Nimfali parduotuvėje kažkas yra.
Dar yra negyvosios jūros purvas. Tik nežinau kur ieškoti. Berods Nimfali parduotuvėje kažkas yra.
dar yra afrikietiskas molis
QUOTE(Brilliant @ 2009 02 25, 18:54)
Oksanik, tu savo žinutėje rašei, (nenorėjau visos cituoti) kad linų sėmenų aliejų geri 3k. Ar čia turėjai omenyje, kad tris kartus dienoj jį vartoji,mm?
jei gerai pamenu reiktu 2 saukstus per diena
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 25, 21:58)
Cia gali buti pagaminimo data
aišku, ačiū tada nepanikuosiu, nes nei iš kvapo, nei iš konsistencijos nesijaučia, kad būtų pasenęs
QUOTE(Hermion@ @ 2009 02 25, 20:39)
O aš kaip tik planavau ryt nuvažiuoti į Čiurlionio g. ir nusipirkti brandžiai odai mišinį ir kokį nors hidrolatą, "išleisti odą atostogų" Mano oda mišri.
Merginos, gal žinot, ar gali nuo to mišinio oda išsausėti? Pagal aprašymą tai kaip tik drėkinti turėtų?
labai individualu man pvz. levandu hidrolatas sausino (ji pirkciau nebent vasarai), nors oda mano buvo misri ir gal truksta tiesiog drekinimo, gal nepakankamai naudojamos priemones tos dregmes suteikia taip pat reikia ir kaukiu nepamirsti...mano irgi buvo baisiai nusausejus tuomet isigijau roziu hidrolata, hauschkos roziu kremuka, lepinau sante relaksacine kauke ir po truputi oda atsigavo.
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 25, 21:12)
labai individualu man pvz. levandu hidrolatas sausino (ji pirkciau nebent vasarai), nors oda mano buvo misri ir gal truksta tiesiog drekinimo, gal nepakankamai naudojamos priemones tos dregmes suteikia taip pat reikia ir kaukiu nepamirsti...mano irgi buvo baisiai nusausejus tuomet isigijau roziu hidrolata, hauschkos roziu kremuka, lepinau sante relaksacine kauke ir po truputi oda atsigavo.
Ačiū už dalijimąsi patirtimi
QUOTE(lindra123 @ 2009 02 15, 18:04)
vasario 13d. atsidare ta parduotuvele kauno akropolyje, ar kuri jau lanketes? kokie ispudziai? kita savaite reiks ir man apsilankyt
Lankiausi ir pirkau ten kokosu aliejuka 100 % naturalu, tai plaukai tikrai labai atsigauna Ir kaina nesikanzdzioja,nes aliejuko nemazas buteliukas kainuoja apie 10Lt
Vat toks aliejiukas http://www.sveikipro...d...31&id=18030
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 25, 18:36)
seniau budavo misri i riebuma, dabar uzsikise poros ir sausa
sakyčiau, bandyk simondsijų
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 25, 18:52)
Sveiki prasausi i jusu saunia kompanija
Mane sudomino tie gamybos vakareliai O kada jie vyksta? Ir kaip galima i juos uzsirasyti? Kokios kainos??
O kokia nauda tu perlu milteliu??
O ka jus galit pasakyti apie alterros kosmetika??
Mane sudomino tie gamybos vakareliai O kada jie vyksta? Ir kaip galima i juos uzsirasyti? Kokios kainos??
O kokia nauda tu perlu milteliu??
O ka jus galit pasakyti apie alterros kosmetika??
sveika prisijungusi
apie gamybinius vakarėlius yra čia. Ten reikia sumokėti tik už išnaudotus produktus, vieno kaina priklauso nuo pasirinkto recepto: nuo 19 iki 78 litų. Užsirašyti galima Kvapų namuose: paskambinus arba užsukus
drėkina odą, priduoda jai švytėjimo
aš naudojau dušo želes, visai patiko
QUOTE(Hermion@ @ 2009 02 25, 21:39)
aš naudoju, neišsausėjo kaip sakė Laimė, užtepus aliejaus odai tarsi duodamas signalas, kad ji per daug riebalo gamina ir ji tvarkosi. Be to, aliejai pamaitina, sudrėkina odą, svarbu tik daug netepti ir nepadauginti
QUOTE(vika007 @ 2009 02 25, 21:51)
Lankiausi ir pirkau ten kokosu aliejuka 100 % naturalu, tai plaukai tikrai labai atsigauna Ir kaina nesikanzdzioja,nes aliejuko nemazas buteliukas kainuoja apie 10Lt
kvepia kokosais?
QUOTE(vika007 @ 2009 02 25, 22:51)
apie sita aliejuka jau buvo diskutuota. Berods jis rafinuotas ir be geruju savybiu
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 25, 23:16)
apie sita aliejuka jau buvo diskutuota. Berods jis rafinuotas ir be geruju savybiu
As irgi toki turiu nusipirkau maistui gamint... jokio kokosu kvapo, manau jis prastos kokybes etikete kazkokia "nerimtai" atrodo...
Papildyta:
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 26, 00:41)
As irgi toki turiu nusipirkau maistui gamint... jokio kokosu kvapo, manau jis prastos kokybes etikete kazkokia "nerimtai" atrodo...
bet jo konsistencija ir drekinimas tai man labai patiko patepiau lupytes
plaukuciams irgi bet pirksiu nerafinuota is sanga ryt jau zada turet va toki