Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Kazi kokiais aliejais galima tepis, kad drekintu oda? Nes dabar naudojau metines putas prausimuisi, hidrolata Levandu, sokoladini veidui krema (pasigaminta per KN gamybini vakareli), bei vakarais Brandziai odai alieju misini is KN. Bet veidas visai issausejo, nebezinau kuom drekinti sad.gif
Atsakyti
kokio tipo tavo oda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 02 25, 00:21)
Dekui  bigsmile.gif bandysiu, tik daba reik surast kur ja gaut  ax.gif

Yra Eurokos paprasto rusiško molio (kainuoja tik kelis litus ir yra kelių rūšių). Dr.Hauschka molio kaukė (ši jau turi savo kainą - Stepono 6, Vilniuje ~60lt 90gr).
Dar yra negyvosios jūros purvas. Tik nežinau kur ieškoti. Berods Nimfali parduotuvėje kažkas yra. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 25 vasario 2009 - 11:30
QUOTE(Dovish @ 2009 02 25, 12:29)
Dar yra negyvosios jūros purvas.

vaistinėje prie Operos ir baleto teatro smile.gif Bet aš šito daugiau tikrai nepirkčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 24, 23:19)
Kvepia riešutais? Koks tūris ir kaina? ax.gif

joa, kvepia, ten pilstomi jie, cia tokie, kaip merginos Vln hales turguje perka, kainos nera dideles, bet tiksliai nepasakysiu, kiek sis kainavo...man tik bendra (visu pirkiniu) kaina pasake...
va, sie aliejai 4u.gif
Atsakyti
noriu jungtis i Jusu gretas, kiek daug pridiskutuota smile.gif

prasymas butu, kad kurdamos naujus namucius ikeltumete i pirmaji psl. ta vertinga informacija: gamintoju sarasus, bloguosius priedus ir t.t. vos atkasiau, kur tie sarasai + per kuri laika senosios temeles trinamos. 14 temele paskutine, kuri likusi.

pries kelis menesiu Baroca parduotuveje pardaveja man dave lapuka su negeraisiais priedais. as jos ir perklausiau, ar jus parduodamoje kosmetikoje (konkreciai kalbejome apie Madara), nei vieno sio negero priedo nera. ji siek tiek suglumo, o as suglumau nuo atsakymo. deja, YRA g.gif neva mazi kiekiai ir pan. tai kaip ten istikruju?
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 25, 14:23)

as jos ir perklausiau, ar jus parduodamoje kosmetikoje (konkreciai kalbejome apie Madara), nei vieno sio negero priedo nera. ji siek tiek suglumo, o as suglumau nuo atsakymo. deja, YRA  g.gif neva mazi kiekiai ir pan. tai kaip ten istikruju?

sveika prisijungusi 4u.gif

na, tada man irgi įdomu, ką ten į tą Madarą deda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 25, 11:29)
Yra Eurokos paprasto rusiško molio (kainuoja tik kelis litus ir yra kelių rūšių). Dr.Hauschka molio kaukė (ši jau turi savo kainą - Stepono 6, Vilniuje ~60lt 90gr).
Dar yra negyvosios jūros purvas. Tik nežinau kur ieškoti. Berods Nimfali parduotuvėje kažkas yra. 4u.gif

Dekui bandysiu ieskot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 25, 12:09)
joa, kvepia, ten pilstomi jie, cia tokie, kaip merginos Vln hales turguje perka, kainos nera dideles, bet tiksliai nepasakysiu, kiek sis kainavo...

Nemažai yra nerafinuotų ax.gif Niekaip nesuprantu kodėl taip kainos skiriasi doh.gif
Atsakyti
Bet Madara sertifikuota Ecocert, tai negi joje gali buti kazkokiu blogybiu ir dar nenurodyta sudety g.gif

ChinChin, berods, tu minejai, kad tavo kazkokia pazystama isidarbino toje Alieju parduotuveje ir galesi gauti info apie tu aliejuku kokybe? ax.gif
Atsakyti
atsiprasau jei kartosiuosi su klausimu, o ir kartu kaip ir paaiskinimu (is tos pardavejos del Madaros).
ar rimtus eko sertifikatus turincios kosmetikos galiojimo laikas yra apribojamas iki max. iki 6 men.?
kuom tai susije su Madara, pardaveja argumentavo tuom, kad per greit nesuputu todel kazko tokio yra ideta. pati nepaziurejau, kiek men. galioja atidaryta kosmetika.

beje apie galiojimo terminus. tas pats Urtekram galioja iki 2011metu (pirkau pries kelias savaites); Bema Bio - galioja tik 6 men.; faith in nature - galioja 12 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 25 vasario 2009 - 15:54
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 25, 14:23)

prasymas butu, kad kurdamos naujus namucius ikeltumete i pirmaji psl. ta vertinga informacija: gamintoju sarasus, bloguosius priedus ir t.t. vos atkasiau, kur tie sarasai + per kuri laika senosios temeles trinamos. 14 temele paskutine, kuri likusi.

pries kelis menesiu Baroca parduotuveje pardaveja man dave lapuka su  negeraisiais priedais. as jos ir perklausiau, ar jus parduodamoje kosmetikoje (konkreciai kalbejome apie Madara), nei vieno sio negero priedo nera. ji siek tiek suglumo, o as suglumau nuo atsakymo. deja, YRA  g.gif neva mazi kiekiai ir pan. tai kaip ten istikruju?

ir aš noriu.
turiu dar vieną internetinę nuorodą, kur pagal gamintoją ir produktą parodo kenksmingumą. jei įdomu, paieškosiu 4u.gif
Atsakyti