Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 24, 16:10)
Sianakt palepinau plaukus su makadamiju aliejumi, pirmas ispudis patiko ax.gif bandysim testi rolleyes.gif

Kur pirkai, aliejų parduotuvėje? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 24 vasario 2009 - 16:57
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 23, 21:22)
man, kiek pamenu, siek tiek sausino g.gif 
sudetyje yra alkoholio...

QUOTE(linarija @ 2009 02 24, 16:03)
Kalbant apie madaros putas, iš pradžių labai patiko, bet panaudojus pastebėjau, kad sausiną odą.  doh.gif

nu va, taip ir maniau biggrin.gif reik visada klausyt savo sirdies biggrin.gif jauciu man tiktu tik kokie kokosiniai prausikliai biggrin.gif svelnus, rieboki ax.gif

apskritai paskutiniu metu oda issausejus, nuo salcio pleiskanoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 24, 17:10)
Sianakt palepinau plaukus su makadamiju aliejumi, pirmas ispudis patiko ax.gif bandysim testi rolleyes.gif

man makadamiju nelabai... porakart uzsidejau, tai plaukus susiause ir siurkstus buvo blink.gif
Atsakyti
Merginoms, kurios laukia - siuntinys jau Kaune, galima atsiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 02 24, 17:27)
O jie nevienodo kietumo??? Aš abu laikau šaldytuve, tai gal dėl to čia taip  g.gif

O geriau aliejus šaldytuve laikyti? Aš tik sėmenų aliejų šaldytuve laikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 24, 11:15)
Merginos, gal kuri noretumet keisti maza kieki Faith in Nature sampuno ir kondicionieriaus i maniski su rozmarinu? man jis nelabai kazkaip, noretusi ismeginti ir kitu, jei ka domintu tai i AZ prasom, atsiprasau uz tki kaip ir skelbima, bet siparduotuveje nelabai tiketina kad atgarsio sulaukciau manau  ax.gif

Dar noreciau DRUIDE pameginti kitokiso rusies irgi apsikeiciant, turiu
Body & Shine Ecological Shampoo is DRUIDE, labai domintu koki kita pameginti blush2.gif

as turiu Sokoladini Faith in Nature sampuna, tai galeciau arba su kuo nors pasidalinti, arba keisti i ka nors - ten is tos dideles bonkes 400 ml liko apie 250 ml kazkur... Man tiesiog per daug tu sampunu, nes turiu jau 4 naudojamus blink.gif

tai va, jei domina, prasom 4u.gif

del to mango sviesto, tai sutinku, kvapas labiau kaip kazkoks zolinis ne saldus kaip mango... bet kad jis tinka veidui g.gif labai jau riebus... o tepasi tikrai kaip sviestas, visia nesunkiai, o jei kambario t laikyti tai ir visai minkstas pasidaro - kaip kokosu mazdaug ar monoi smile.gif
Atsakyti
Nezinau ar jau kalbejot...noriu nuo nosies "nusiimt" juodus taskelius ax.gif na nezinau kaip cia tiksliau paaiskint, ten poros uzsikisusios ar kas, yra tokie taskuciai tamsus. negi spaudinet juos???
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 24, 16:57)
Kur pirkai, aliejų parduotuvėje? 4u.gif

aga, parveze man is Klaipedos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 02 24, 21:08)
o jei kambario t laikyti tai ir visai minkstas pasidaro - kaip kokosu mazdaug ar monoi smile.gif

aha,ir man jis toks panasus i patezusi kokosu alieju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 02 24, 21:58)
Nezinau ar jau kalbejot...noriu nuo nosies "nusiimt" juodus taskelius  ax.gif na nezinau kaip cia tiksliau paaiskint, ten poros uzsikisusios ar kas, yra tokie taskuciai tamsus. negi spaudinet juos???

Molio kaukes galima būtų bandyti 4u.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 24, 22:55)
aga, parveze man is Klaipedos 4u.gif

Kvepia riešutais? Koks tūris ir kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 24, 23:19)
Molio kaukes galima būtų bandyti 4u.gif

Dekui bigsmile.gif bandysiu, tik daba reik surast kur ja gaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 02 24, 22:08)
del to mango sviesto, tai sutinku, kvapas labiau kaip kazkoks zolinis ne saldus kaip mango... bet kad jis tinka veidui g.gif labai jau riebus...

atsirinksim individualių bandymų būdu biggrin.gif
Atsakyti