Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 02 23, 18:13)
Matosi Kunigundos favoritai biggrin.gif  thumbup.gif

ax.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 23, 18:35)
Dar labai įdomu būtų išgirsti ir atsiliepimus jau kai panaudosi  4u.gif

galiu pasakyti, kad Logonos sveitiklius veidui ir kunui bei bronzata perku ne pirma karta - jie man labai patinka ir nuolat juos perku.
Kiti produktai pirkti pirma karta - tai tik po kurio laiko galesiu parasyti kas ir kaip ax.gif

QUOTE(ChinChin @ 2009 02 23, 19:27)
beje, merginos, o ar galima hydrolatais purksti plaukus? nes a snuo elektrinimosi paprastu vandeniu anksciau priglausdavau ir pagalvojau, gla hydrolatu?.. bet idomu kokio hydrolato koks poveikis plaukui butu g.gif Nerolio gal labiau sausintu?.. unsure.gif

as tai atradau buda kaip suvaldyti ta baisuji elektrinimasi. Pries plovima plauka per visa ilgi tepu sezamu aliejum, o isplautus sutepu Sante priemone plaukams
Atsakyti
Merginos, gal kuri noretumet keisti maza kieki Faith in Nature sampuno ir kondicionieriaus i maniski su rozmarinu? man jis nelabai kazkaip, noretusi ismeginti ir kitu, jei ka domintu tai i AZ prasom, atsiprasau uz tki kaip ir skelbima, bet siparduotuveje nelabai tiketina kad atgarsio sulaukciau manau ax.gif

Dar noreciau DRUIDE pameginti kitokiso rusies irgi apsikeiciant, turiu
Body & Shine Ecological Shampoo is DRUIDE, labai domintu koki kita pameginti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 24 vasario 2009 - 10:19
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 24, 10:15)
Dar noreciau DRUIDE pameginti kitokiso rusies irgi apsikeiciant, turiu
Body & Shine Ecological Shampoo is DRUIDE, labai domintu koki kita pameginti blush2.gif

o kaip plaukai po šio šampūno?
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 02 23, 20:27)
as irgi turiu MANGO sviesta - visai nekvepia mangais, kazkoks pokeistis kvapas, bet sunaudoti galima smile.gif

beje, merginos, o ar galima hydrolatais purksti plaukus?

man labai patiko aliejai vietoje kremų, noriu paįvairinti kokosų mėnesius biggrin.gif

tikrai nieko blogo neatsitiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 24 vasario 2009 - 13:12
QUOTE(Monica @ 2009 02 24, 13:43)
o kaip plaukai po šio šampūno?

Man tai jis patiko, plaukai slidūs, gerai šikuojasi, gražiai gula, papurinti ax.gif

Rupi ir kitu rusiu is DRUIDE ismeginti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 23, 20:20)
Ir ar nesausina, nes putos man gresmingai skamba  lotuliukas.gif  blush2.gif ar tiktu jautriai ir sausai odai, pavyzdziui?  g.gif

Kalbant apie madaros putas, iš pradžių labai patiko, bet panaudojus pastebėjau, kad sausiną odą. doh.gif
Atsakyti
kažkada buvo periodas, kai naudojau tik Logonos mėtines putas ir buvo liuks. Gerai nuprausia, atgaivina smile.gif Bet kai kartais pakaitom pas tėvus pamaišau su CC, tai jaučiu, kad nuo putų odą šiekt tiek traukia ir ne tokį malonų pojūtį jos palieka, palyginti su CC sad.gif

gavau mangų sviesto bigsmile.gif thumbup.gif Pasakysiu, kaip kvepia - labai švelnus subtilus žolelių kvapas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 24, 15:27)
gavau mangų sviesto  bigsmile.gif  thumbup.gif Pasakysiu, kaip kvepia - labai švelnus subtilus žolelių kvapas  drinks_cheers.gif

O koks kietumas - kaip sviestmedžio ar, pavyzdžiui, kakavos? 4u.gif
Atsakyti
Sianakt palepinau plaukus su makadamiju aliejumi, pirmas ispudis patiko ax.gif bandysim testi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 24, 16:58)

iš dviejų tavo paminėtų, tai labiau kaip sviestmedžių smile.gif Šiaip pati dar netepiau, bet man sakė, kad kaip tikras sviestas - gerai minkštai tepasi, sutirpsta ant odos, tinka ir veidui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 24, 15:58)

O jie nevienodo kietumo??? Aš abu laikau šaldytuve, tai gal dėl to čia taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 24 vasario 2009 - 16:28
kambario temperatūroje kakava yra gana kieta, gabaline, o sviestmedis - minkštokas smile.gif
Atsakyti