Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 21:15)

grazu thumbup.gif

Gal kas galit parekomenduot koki prausikli? Apart Hausckos CC. Oda misri (dabar megsta pasauset, tai T zona nera ryski), jautri.
Nebezinau ko griebtis doh.gif Logona turi metu prausikli, bet sako jis stiprokas, man netiks. Ieskau labai svelnaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 23, 15:48)
grazu  thumbup.gif 
Gal kas galit parekomenduot koki prausikli? Apart Hausckos CC. Oda misri (dabar megsta pasauset, tai T zona nera ryski), jautri.
Nebezinau ko griebtis  doh.gif  Logona turi metu prausikli, bet sako jis stiprokas, man netiks. Ieskau labai svelnaus.  smile.gif

man labai patiko Madaros putos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 23, 15:30)
o as pvz., negaliu nuryti tu visokiu plastmasiniu ar guminiu apvalkalu  schmoll.gif, + nuo ju sustoja skrandis  blink.gif

aš irgi dėl tokios pat priežasties vengiu kapsulių smile.gif Nes kam apkrauti organizmą želių virškinimais smile.gif

net įdomu, koks sėmenų aliejaus skonis, kad pats aliejus net nesiryja g.gif Bet kadangi aš sėmenim alergiška, tai net nesiruošiu ragauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 23 vasario 2009 - 17:37
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 20:15)
Pasigirsiu savo laukneseliu

Matosi Kunigundos favoritai biggrin.gif thumbup.gif

Kažkas klause, kur aliejų galima Kaune rasti: yra dar vienas taškas, berods Jogos studija kažkokia Laisvės al., kur turėtų būti KN prekių, tik pati iki ten nebuvau nušuoliavus ax.gif
Atsakyti
O man prausti veiduka patiko taippat su Madaros prausimosi putom ir joms pasibaigus nusipirkau pigesni varijanta-Alterros prausimosi putas-tai irgi tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2009 02 23, 18:05)
man labai patiko Madaros putos  ax.gif

QUOTE(Ajile @ 2009 02 23, 19:16)
O man prausti veiduka patiko taippat su Madaros prausimosi putom ir joms pasibaigus nusipirkau pigesni varijanta-Alterros prausimosi putas-tai irgi tinka ir patinka  thumbup.gif

Merginos, o kiek jos kainuoja? smile.gif

Ir ar nesausina, nes putos man gresmingai skamba lotuliukas.gif blush2.gif ar tiktu jautriai ir sausai odai, pavyzdziui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 23 vasario 2009 - 18:20
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 21:15)
Pasigirsiu savo laukneseliu
user posted image
user posted image

Geras pasiprekinimas thumbup.gif

Dar labai įdomu būtų išgirsti ir atsiliepimus jau kai panaudosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 23, 18:20)
Merginos, o kiek jos kainuoja?  smile.gif 
Ir ar nesausina, nes putos man gresmingai skamba  lotuliukas.gif  blush2.gif ar tiktu jautriai ir sausai odai, pavyzdziui?  g.gif

Berods ~40Lt. Gal dabar truputėlį brangiau. Dėl veido sausinimo nepasakysiu, pati jas naudoju tik akių makiažui nuplauti, man nesausina.
Atsakyti
as irgi turiu MANGO sviesta - visai nekvepia mangais, kazkoks pokeistis kvapas, bet sunaudoti galima smile.gif bet tikrai riebus - t.y. sausesnei odai but geriau...

beje, merginos, o ar galima hydrolatais purksti plaukus? nes a snuo elektrinimosi paprastu vandeniu anksciau priglausdavau ir pagalvojau, gla hydrolatu?.. bet idomu kokio hydrolato koks poveikis plaukui butu g.gif Nerolio gal labiau sausintu?.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 23, 18:20)
Ir ar nesausina, nes putos man gresmingai skamba  lotuliukas.gif  blush2.gif ar tiktu jautriai ir sausai odai, pavyzdziui?  g.gif

man, kiek pamenu, siek tiek sausino g.gif
sudetyje yra alkoholio...
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 23, 19:20)
Merginos, o kiek jos kainuoja?  smile.gif 

man tai putos patinka, odos nesausina. kai baigsiu sita buteliuka, pirksiu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 02 23, 19:27)
as irgi turiu MANGO sviesta - visai nekvepia mangais, kazkoks pokeistis kvapas, bet sunaudoti galima smile.gif bet tikrai riebus - t.y. sausesnei odai but geriau...

beje, merginos, o ar galima hydrolatais purksti plaukus? nes a snuo elektrinimosi paprastu vandeniu anksciau priglausdavau ir pagalvojau, gla hydrolatu?.. bet idomu kokio hydrolato koks poveikis plaukui butu g.gif Nerolio gal labiau sausintu?.. unsure.gif

na kvapu namu internetiniam puslapyje raso kad susantalu hidrolatu galima skalauti riebius plaukus smile.gif
bet del elektrinimosi nezinau smile.gif
Atsakyti