Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 20:24)
oho, kokių gėrių  bigsmile.gif Ypatingai ta braškinė dušo želė skaniai atrodo biggrin.gif

aha, man irgi ta braskine mmm wub.gif
man dar labai idomu, kaip laveros ta plauku formavimo priemone ax.gif kaip supratau, ten lyg putos?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 20:24)
kad aš jokios reklamos nemačiau  ax.gif Šiaip prisiskaičiau, kad mangų sviestas panašiai kaip ir kokosai yra puikus drėkiklis visam kūnui, tai užsimaniau biggrin.gif O kadangi buvau tikra, kad LT jo išvis nėra, tai bandau zonduotis situaciją pas žinančias  lotuliukas.gif  O kaip jis kvepia? Šiaip jei neturi kvapo ar kokį labai lengvą, tai dar geriau  4u.gif
oho, kokių gėrių  bigsmile.gif Ypatingai ta braškinė dušo želė skaniai atrodo biggrin.gif Aš kažkaip paskutiniu metu pamėgau praustis su muilu  ax.gif Galvoju pabandyti kokosinį muilą iš KN, gal kuri jo kainą žinot?  4u.gif

as turejau omeny placiaja prasme - tiesiog per Tv sakoma "saldus mango kvapas" ar pan., bet realiai tai jokio kvapo as kaip ir neuzuodziu -tad ir apibudinti negaleciau g.gif

As ir muila naudojau, bet kazkaip susigundziau nusipikrit pasibandymui - kol kas jos nebandziau, bet kvapas wub.gif -parasyta, kad kvapas 100 % naturalus

QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 22, 21:03)
aha, man irgi ta braskine mmm  wub.gif
man dar labai idomu, kaip laveros ta plauku formavimo priemone ax.gif kaip supratau, ten lyg putos?

as ja pirkau garbanoms formuoti, bet kai toks oras -tai kol kas nebandysiu, nes nuo vienos snaiges man jau viskas issileistu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 22:57)
"saldus mango kvapas" ar pan., bet realiai tai jokio kvapo as kaip ir neuzuodziu -tad ir apibudinti  negaleciau  g.gif

as ja pirkau garbanoms formuoti

jau noriu biggrin.gif 4u.gif

parašyk, kai išbandysi mirksiukas.gif

beje, man iš natūralių plaukų formavimo priemonių kol kas labiausiai iš visų patiko Logonos vyriška želė thumbup.gif Ir kvapas, ir lengvutė - man pats tas, dabar su MB kasryt naudojam rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 21:15)
Pasigirsiu savo laukneseliu
user posted image
user posted image

Neiziuriu kas ten per gerybes ir kur galetu buti aptinkamos Lietuvoje? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 22, 23:39)
Neiziuriu kas ten per gerybes ir kur galetu buti aptinkamos Lietuvoje?  lens.gif

Paspaudi ant nuotraukos ir išsididina biggrin.gif .
Atsakyti
Ot tai dekui Ramaske thumbup.gif nugi net nepatogu uz toki nezinojima blush2.gif

Ale lavera ir Anne braskine is kur cia imasi? o laveros zalias
sampunas ziuriu zada apimti plauku ir blizgesi pagerinti, va cia tai
mane LABAI domina thumbup.gif

O as savo laukneselio is Nimfali butiko niekaip neatnesu parodyti ir pakomentuoti,
ka meginau esu suzaveta, bet reikia prisiruost pasipasakot user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 22 vasario 2009 - 23:04
QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 18:08)
Daddygirl, ar mangų sviestas kvepia mangais?  ax.gif

nea unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 22, 19:14)
na, ir man sunkiai sekasi doh.gif  na, taip neskaniai ir sunkiai man tas riebalas (labai nemegstu riebaus maisto) nueina  doh.gif

o tai kodel jus taip kankinates su tuo aliejum? smile.gif taigi kapsules nusipirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 23, 03:15)
nea  unsure.gif

na ir intriga bigsmile.gif lotuliukas.gif

beje, Jogailos gatvėje jau atsidarė Fresh Line parduotuvė. Bet kiek bėgdavau pro šalį, tiek matydavau ten nuobodžiaujančią pardavėją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 21:15)
Pasigirsiu savo laukneseliu

sauniai apsipirkai thumbup.gif kai isbandysi Kameliju alieju, tai lauksim atsiliepimu ax.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 23, 00:01)
O as savo laukneselio is Nimfali butiko niekaip neatnesu parodyti ir pakomentuoti,
ka meginau esu suzaveta, bet reikia prisiruost pasipasakot user posted image

na na, pasakok ka gi ten prisipirkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gwen @ 2009 02 22, 20:27)
Sveikos mergaites  4u.gif  o kur Kaune jus perkat naturalius aliejus, pvz. avokadu, vynuogiu kauliuku ir kitokius?  Nes mane labai domina, bet nezinau net kur ieskot....

sveika, is tikro kaune nelabai yra kur gauti nerafinuotu alieju, gali ,,Sveikuose produktuose'' akropoly pasidairyt, migdolu aliejaus ir masaziniu alieju Weledos asortimente yra, dar Laksmi asortimente yra alieju, tik negaliu tiksliai pasakyt kokiu (prekiauja Femina Bona ,,nature shop'' Megoj), gal dar kas kitokiu ,,tasku'' zino g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 02 22, 13:25)
Faith in Nature sampuna su levanda, mane tas ALS irgi neramina blush2.gif

QUOTE(Brilliant @ 2009 02 22, 13:40)
Vadinasi ne man vienai tas Ammonium laureth sulphate ramybės neduoda ax.gif

Etiketėje parašyta, kad ALS gaunamas natūraliai iš org. kokosų aliejaus g.gif

"Ammonium Laureth Sulphate A compound used to break up and remove oils and soil from the skin and hair. Produced by combining Ammonium salts derived from a colorless, crystalline product made from coconut oil with organic ether obtained from the distillation of alcohol.

Ammonium Lauryl Sulfate Ammonium salts derived from a colorless, crystalline compound made from coconut oil. Used for its foaming properties and acidic pH values. A mild anionic surfactant, meaning it has a negative charged ion that reduces the surface tension of a product when dissolved in a solution. A reduced surface tension gives a product better absorption into the skin and promotes spreading of the product."

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 22:22)
parašyk, kai išbandysi  mirksiukas.gif

ok mirksiukas.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 22, 23:01)
Ale lavera ir Anne braskine is kur cia imasi? o laveros zalias
sampunas ziuriu zada apimti plauku ir blizgesi pagerinti, va cia tai
mane LABAI domina thumbup.gif

cia viskas is natractiv.de Ten ne sampunas, o putos plaukams -emiau garbanoms. Lavera turi apelsinini sampuna purinanti -man tikrai patiko ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 23, 02:15)
o tai kodel jus taip kankinates su tuo aliejum? smile.gif taigi kapsules nusipirkit  mirksiukas.gif

o as pvz., negaliu nuryti tu visokiu plastmasiniu ar guminiu apvalkalu schmoll.gif, + nuo ju sustoja skrandis blink.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 02 23, 10:35)
sauniai apsipirkai  thumbup.gif  kai isbandysi Kameliju alieju, tai lauksim atsiliepimu  ax.gif

kol kas tik ant rankos pabandziau -nu tai svelnios rankytes, nieko nepasakysi ax.gif
Siandien galvoju ant galvos uzsitepti -paziuresim kas bus g.gif
Atsakyti