QUOTE(pepkė @ 2009 02 22, 12:25)
As tai ,,Sveikatos Dovanose,, nusipirkau Faith in Nature sampuna su levanda, mane tas ALS irgi neramina
radau sampuna be sulfatu, tai kai baigsiu turimus, bandysiu sita.. paziuresim, kaip isplaus
o faith in nature maciau parduoda sampunus ir kondicionierisu po 5l pigiai visai gaunas
QUOTE(Odora @ 2009 02 22, 15:45)
o koks tas sampunas be sulfatu?
as dabar siberica naudoju neutralu sampuna, kiek iziurejau nera sulfatu
as dabar siberica naudoju neutralu sampuna, kiek iziurejau nera sulfatu
Handmade naturals Herbal shampoo
Sudetis:
purified water (aqua), coco glucose (coco glucoside), organic aloe vera* (aloe barbadensis), glyceryl oleate (fatty acid from sunflower), apple cider vinegar (acetum pyrus malus), jojoba oil (simmondsia chinensis), virgin organic coconut oil* (cocus nucifera), chamomile, sage, xanthan gum, vitamin e (tocopherol), glycerine, essential oils of geranium, rosemary, lavender, chamomile & sage.
Kažkas sakė,kad Kauno Akropolyje 'Sveikuose produktuose' nėra šampūnų ir kondiškių Faith in nature, bet šiandien mačiau,kad turi Kaip noriu išbandyt...Tikiuosi ilgai netruks nusipirkt
Daddygirl, ar mangų sviestas kvepia mangais?
Oi, net nepaskaičiau,kad net jau spėjot nusipirkti ir sakote dar sudėtis neramina Dabar jau ir aš susimasčiau dėl pirkimo
Kas naudoja Faith in nature priemones,kokie atsiliepimai?
Kas naudoja Faith in nature priemones,kokie atsiliepimai?
Sveikos mergaites o kur Kaune jus perkat naturalius aliejus, pvz. avokadu, vynuogiu kauliuku ir kitokius? Nes mane labai domina, bet nezinau net kur ieskot....
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 22, 16:42)
esu pirkus ir toki gabala - jis tai sunkiai lydesi
bet dabar perku is parduotuviu, kurios parduoda priemones kosmetikos gamybai, tai ju vaskas susmulkintas ir lydosi lengviau. raso, kad naturalus, tai as ir nekvestionavau
bet dabar perku is parduotuviu, kurios parduoda priemones kosmetikos gamybai, tai ju vaskas susmulkintas ir lydosi lengviau. raso, kad naturalus, tai as ir nekvestionavau
as susidariau ispudi, kad valyti lengviau tirpsta
QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 19:08)
Daddygirl, ar mangų sviestas kvepia mangais?
jokio "mangu" kvapo neturi -tai tik TV klaidinanti reklama). KN siaip tai galima isigyti -tiesiog reikia paprasyti, kad idetu, nes Laime nori pries tai straipsni parasyti, o jau tada pardavineti, bet jei labai reikia -tikrai ides 30 ml -31 lt, 50 ml - apie 50
QUOTE(pepkė @ 2009 02 22, 13:25)
As tai ,,Sveikatos Dovanose,, nusipirkau Faith in Nature sampuna su levanda, mane tas ALS irgi neramina ir dar prigriebiau Faith in Nature sokoladini muiliuka, tai apie ji likau labai prastos nuomones, kvapo sokoladinio net uzuomenos nera, o atsiduoda ukiniu muilu
turiu ir as ta muila, tikrai kvapas nekoks tikejausi kazko sokoladinio bet siaip nesausina, nesiskundziu.
QUOTE(Brilliant @ 2009 02 22, 13:40)
Taip Kauno akropolyje Praeitą savaitę ir aš buvau, bet dar nebuvo, bet dabar papildytas asortimentas prekių ir galima įsigyti šių šampūnų
Vadinasi ne man vienai tas Ammonium laureth sulphate ramybės neduoda
Vadinasi ne man vienai tas Ammonium laureth sulphate ramybės neduoda
as tai labiau linkus kazka bandyti kitko kazkodel, be ALS
QUOTE(ChinChin @ 2009 02 22, 16:25)
merginos, o su semenu aliejumi ka glaima padaryti jei valgyti netinka? netinka nes skonis man jo bjaurus nusipirkau gerti bet kaip nesugebu prisiversti tai siaubas
na, ir man sunkiai sekasi na, taip neskaniai ir sunkiai man tas riebalas (labai nemegstu riebaus maisto) nueina
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 21:11)
jokio "mangu" kvapo neturi -tai tik TV klaidinanti reklama). KN siaip tai galima isigyti -tiesiog reikia paprasyti, kad idetu
kad aš jokios reklamos nemačiau Šiaip prisiskaičiau, kad mangų sviestas panašiai kaip ir kokosai yra puikus drėkiklis visam kūnui, tai užsimaniau O kadangi buvau tikra, kad LT jo išvis nėra, tai bandau zonduotis situaciją pas žinančias O kaip jis kvepia? Šiaip jei neturi kvapo ar kokį labai lengvą, tai dar geriau
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 21:15)
Pasigirsiu savo laukneseliu
oho, kokių gėrių Ypatingai ta braškinė dušo želė skaniai atrodo Aš kažkaip paskutiniu metu pamėgau praustis su muilu Galvoju pabandyti kokosinį muilą iš KN, gal kuri jo kainą žinot?