Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

del dekoratyvines ir as susigundyciau gamybos vakareliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 02 22, 12:25)
As tai ,,Sveikatos Dovanose,, nusipirkau Faith in Nature sampuna su levanda, mane tas ALS irgi neramina blush2.gif 

radau sampuna be sulfatu, tai kai baigsiu turimus, bandysiu sita.. paziuresim, kaip isplaus smile.gif

o faith in nature maciau parduoda sampunus ir kondicionierisu po 5l smile.gif pigiai visai gaunas biggrin.gif
Atsakyti
o koks tas sampunas be sulfatu?
as dabar siberica naudoju neutralu sampuna, kiek iziurejau nera sulfatu
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 22, 15:45)
o koks tas sampunas be sulfatu?
as dabar siberica naudoju neutralu sampuna, kiek iziurejau nera sulfatu

Handmade naturals Herbal shampoo
Sudetis:
purified water (aqua), coco glucose (coco glucoside), organic aloe vera* (aloe barbadensis), glyceryl oleate (fatty acid from sunflower), apple cider vinegar (acetum pyrus malus), jojoba oil (simmondsia chinensis), virgin organic coconut oil* (cocus nucifera), chamomile, sage, xanthan gum, vitamin e (tocopherol), glycerine, essential oils of geranium, rosemary, lavender, chamomile & sage.
Atsakyti
Kažkas sakė,kad Kauno Akropolyje 'Sveikuose produktuose' nėra šampūnų ir kondiškių Faith in nature, bet šiandien mačiau,kad turi thumbup.gif Kaip noriu išbandyt...Tikiuosi ilgai netruks nusipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Daddygirl, ar mangų sviestas kvepia mangais? ax.gif
Atsakyti
Oi, net nepaskaičiau,kad net jau spėjot nusipirkti doh.gif ax.gif ir sakote dar sudėtis neramina g.gif Dabar jau ir aš susimasčiau dėl pirkimo blush2.gif
Kas naudoja Faith in nature priemones,kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif o kur Kaune jus perkat naturalius aliejus, pvz. avokadu, vynuogiu kauliuku ir kitokius? Nes mane labai domina, bet nezinau net kur ieskot....
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 22, 16:42)
esu pirkus ir toki gabala - jis tai sunkiai lydesi  doh.gif
bet dabar perku is parduotuviu, kurios parduoda priemones kosmetikos gamybai, tai ju vaskas susmulkintas ir lydosi lengviau. raso, kad naturalus, tai as ir nekvestionavau  g.gif

as susidariau ispudi, kad valyti lengviau tirpsta

QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 19:08)
Daddygirl, ar mangų sviestas kvepia mangais?  ax.gif

jokio "mangu" kvapo neturi -tai tik TV klaidinanti reklama). KN siaip tai galima isigyti -tiesiog reikia paprasyti, kad idetu, nes Laime nori pries tai straipsni parasyti, o jau tada pardavineti, bet jei labai reikia -tikrai ides ax.gif 30 ml -31 lt, 50 ml - apie 50
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 02 22, 13:25)
As tai ,,Sveikatos Dovanose,, nusipirkau Faith in Nature sampuna su levanda, mane tas ALS irgi neramina blush2.gif  ir dar prigriebiau Faith in Nature sokoladini muiliuka, tai apie ji likau labai prastos nuomones, kvapo sokoladinio net uzuomenos nera, o atsiduoda ukiniu muilu doh.gif

turiu ir as ta muila, tikrai kvapas nekoks cool.gif tikejausi kazko sokoladinio cool.gif bet siaip nesausina, nesiskundziu.

QUOTE(Brilliant @ 2009 02 22, 13:40)
Taip Kauno akropolyje mirksiukas.gif  Praeitą savaitę ir aš buvau, bet dar nebuvo, bet dabar papildytas asortimentas prekių ir galima įsigyti šių šampūnų bigsmile.gif
Vadinasi ne man vienai tas Ammonium laureth sulphate ramybės neduoda ax.gif

as tai labiau linkus kazka bandyti kitko kazkodel, be ALS ax.gif

QUOTE(ChinChin @ 2009 02 22, 16:25)
merginos, o su semenu aliejumi ka glaima padaryti jei valgyti netinka? netinka nes skonis man jo bjaurus sad.gif nusipirkau gerti bet kaip nesugebu prisiversti tai siaubas doh.gif

na, ir man sunkiai sekasi doh.gif na, taip neskaniai ir sunkiai man tas riebalas (labai nemegstu riebaus maisto) nueina doh.gif
Atsakyti
Pasigirsiu savo laukneseliu
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 21:11)
jokio "mangu" kvapo neturi -tai tik TV klaidinanti reklama). KN siaip tai galima isigyti -tiesiog reikia paprasyti, kad idetu

kad aš jokios reklamos nemačiau ax.gif Šiaip prisiskaičiau, kad mangų sviestas panašiai kaip ir kokosai yra puikus drėkiklis visam kūnui, tai užsimaniau biggrin.gif O kadangi buvau tikra, kad LT jo išvis nėra, tai bandau zonduotis situaciją pas žinančias lotuliukas.gif O kaip jis kvepia? Šiaip jei neturi kvapo ar kokį labai lengvą, tai dar geriau 4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 21:15)
Pasigirsiu savo laukneseliu

oho, kokių gėrių bigsmile.gif Ypatingai ta braškinė dušo želė skaniai atrodo biggrin.gif Aš kažkaip paskutiniu metu pamėgau praustis su muilu ax.gif Galvoju pabandyti kokosinį muilą iš KN, gal kuri jo kainą žinot? 4u.gif
Atsakyti