[Dėl parodos, manau, būtų galima parašyti e-mail'ą ir paklausti
P.S o kada ir kur bus paroda?
kovo 6-8 dienomis, LITEXPO parodu centre, Vilniuje
QUOTE(Dovish @ 2009 02 22, 12:56)
Aš irgi pirkau bičių vašką KN, Kunigunda sakė, kad jis išvalytas
o maniau, prasisuksiu su paprastu
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 22, 12:20)
Kaip supratau, domina "Sveikatos dovanos" Dujotiekio g.?
Ju darbo laikas:
I-V 11-20
VI 10-15
Ju darbo laikas:
I-V 11-20
VI 10-15
Ačiū Tiesa sakant, mane domino Kauno akropoly esančių "Sveikų produktų" darbo laikas, tikriausiai netiksliai parašiau Bet jau viskas gerai, buvau akropolyje ir dirbo krautuvė
Nusipirkau šiandien Faith in nature šampūną su rozmarinais. Tik peržvelgus sudėtį sunerimau dėl Ammonium laureth sulphate, še tau ir natūralumas Nors aš gal be reikalo nervuojuosi. Gal šis ingridientas nėra toks pavojingas kaip SLS Kokia jūsų nuomonė apie Ammonium laureth sulphate?
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 22, 12:02)
kovo 6-8 dienomis, LITEXPO parodu centre, Vilniuje
Ačiū
QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 12:19)
o maniau, prasisuksiu su paprastu
Gal ir iš ūkininkų būtų geras, bet reikėtų pažinoti pardavėją ar bent jau kad būtų patikimas.
QUOTE(Brilliant @ 2009 02 22, 12:35)
Kokia jūsų nuomonė apie Ammonium laureth sulphate?
Diskutavo čia merginos, bet taip ir nepriėjo galutinės išvados. Turbūt geriausia, kad jo nebūtų
QUOTE(Dovish @ 2009 02 22, 13:41)
Gal ir iš ūkininkų būtų geras, bet reikėtų pažinoti pardavėją ar bent jau kad būtų patikimas.
čia tau ne aliejus Sistema apytiksliai veikia taip - bitininkai priduoda vašką, kuris yra tikriausiai kažkaip apdirbamas, tada iš jo gaminami tie raštuoti lakštai, kurie vėl eina į avilius Juos parduoda bitinininkų parduotuvėse, pirk kilogramais Bet ar toks vaškas yra kažkaip specialiai išvalomas, kad tiktų į kosmetiką, tai jau neįsivaizduoju
įdomu, kad lygiai taip pat raštuotus lakštukus pardavinėja ir KN. Na, tikėkimės, kunigunda78 čia apsilankys, arba pati prie progos kada KN pasiklausiu
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 02 21, 10:57)
kelias dienas nebuvau prisijungus ir dabar paskaiciau ka rasot apie kanapiu alieju... kaip tik pires savaite jo nusipirkau ir geriu po sauksteli pries valgi. bet man nei skonis, nei kvapas jo nebjaurus pirkau alieju parduotuvej Halej.
man tai kazkaip nekyla noras pirkti kanapiu ir semenu pilstomus aliejus, nes kazkaip nesitiki, kad jie kasdien is naujo atidaro siu alieju indus ir neparduota ispila. Juk semenu alieju atidarius, jau po menesio jis tikrai pradeda keisti skoni, bet as bent jau zinau tiksliai kada ji atidarius ir stengiuos suvartoti. O ten juk nera parasyta kada tas aliejus buvo supiltas i tuos "bidonelius" -gal jie ten jau savaite prabuve ar ilgiau - tad ir suvartojimo laikas sutrumpeja
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 21, 19:10)
Tai va nusipirkau, bent jau man pirma karta matyta krema Dr.Taffi Aloe therapy, gal kas bandet?
sios firmos produkcija naturali, nors nesertifikuota. Pati esu bandziusi tik kuno geli su alijosium - tepesi sunkiai ir lipniai, bet susigerus -oda silkine.
QUOTE(Dovish @ 2009 02 21, 22:02)
P.S. Labai sunkiai sekėsi lydyti bičių vašką, koks greičiausiai būdas jį ištirpinti?
deja, naturalus vaskas lydosi nelabai lengvai ir nieko cia nepadarysi Nors KN lydosi kur kas lengviau nei tas, kuri tetis ten nuo koriu buvo nuemes - ten tai vargau
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 21, 22:49)
As kiek paziuriu KN puslapi tai tik sokoladines serijos gamybos vakareli siulo, o ar buna kitokiu idomu?
siaip buna ivairiu, tik dabar jie orientuojasi i sezona, nes tie sokoladiniai kremai turi sildomuju savybiu, o tokiu oru -tai itin svarbu
Sake, kad jie jau turi ivairiu medziagu dekoratyvinei kosmetikai gaminti, tik niekaip neturi laiko visko isbandyti, nes spalvus grazumas ir ju maisymo galimybes yra begalines. Tikisi, kad gal pavasari pavyktu koki savaitgali ka nors suorganizuoti, nes dar pacios ne viska turejo progos isbandyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 22, 01:10)
mano vaskas lengvai lydosi . pas tave granules?
tai kad naturalus vaskas pas mus niekada nebuna granulemis
QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 11:09)
kaip jūs manot, ar KN parduodamas bičių vaškas yra kažkaip išvalytas, ar jo galima pasiimti iš bitininkų?
QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 12:57)
Sistema apytiksliai veikia taip - bitininkai priduoda vašką, kuris yra tikriausiai kažkaip apdirbamas, tada iš jo gaminami tie raštuoti lakštai, kurie vėl eina į avilius Juos parduoda bitinininkų parduotuvėse, pirk kilogramais Bet ar toks vaškas yra kažkaip specialiai išvalomas, kad tiktų į kosmetiką, tai jau neįsivaizduoju
įdomu, kad lygiai taip pat raštuotus lakštukus pardavinėja ir KN. Na, tikėkimės, kunigunda78 čia apsilankys, arba pati prie progos kada KN pasiklausiu
KN sake jis yra valomas, nes jei butu nevalytas -tai kai kurios medziagos galetu kam nors sukelti alergija - tiesiog apsidraudzia.
Tetis sake, kad tie lakstai, kurie parduodami koriams daryti vargu ar tiktu kosmetikai . Kaip minejau pati turiu biciu pagaminto vasko nuo korio (as ji perlydziau ir perkosiau) - tai jis labai sunkiai lydosi, kietas vos galima ten ji atlauzti -koju ir ranku kremams jis man tiko, bet veidui jo nenaudociau
KN lyg is birzu ji ima -tai gal kaziuko mugeje jie butu, nes ten tikrai buna bitininku, is kuriu as perku knata -tai butu galima pas juos pasiklausineti ar ju vaskas tiktu kosmetikai gaminti. Juk kaziukas ne uz kalnu
Kita vertus - KN jis tikrai kokybiskas ir pigus -tad as nesiblaskau
QUOTE(Brilliant @ 2009 02 22, 13:35)
Nusipirkau šiandien Faith in nature šampūną su rozmarinais.
Ar ji Kauno Akropoly radote? nes kai as buvau praeita savaite nebuvo
As tai ,,Sveikatos Dovanose,, nusipirkau Faith in Nature sampuna su levanda, mane tas ALS irgi neramina ir dar prigriebiau Faith in Nature sokoladini muiliuka, tai apie ji likau labai prastos nuomones, kvapo sokoladinio net uzuomenos nera, o atsiduoda ukiniu muilu
QUOTE(pepkė @ 2009 02 22, 14:25)
Ar ji Kauno Akropoly radote? nes kai as buvau praeita savaite nebuvo
As tai ,,Sveikatos Dovanose,, nusipirkau Faith in Nature sampuna su levanda, mane tas ALS irgi neramina ir dar prigriebiau Faith in Nature sokoladini muiliuka, tai apie ji likau labai prastos nuomones, kvapo sokoladinio net uzuomenos nera, o atsiduoda ukiniu muilu
Taip Kauno akropolyje Praeitą savaitę ir aš buvau, bet dar nebuvo, bet dabar papildytas asortimentas prekių ir galima įsigyti šių šampūnų
Vadinasi ne man vienai tas Ammonium laureth sulphate ramybės neduoda
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 14:25)
KN lydosi kur kas lengviau nei tas, kuri tetis ten nuo koriu buvo nuemes - ten tai vargau
siaip buna ivairiu, tik dabar jie orientuojasi i sezona, nes tie sokoladiniai kremai turi sildomuju savybiu, o tokiu oru -tai itin svarbu
Sake, kad jie jau turi ivairiu medziagu dekoratyvinei kosmetikai gaminti, tik niekaip neturi laiko visko isbandyti, nes spalvus grazumas ir ju maisymo galimybes yra begalines.
KN sake jis yra valomas, nes jei butu nevalytas -tai kai kurios medziagos galetu kam nors sukelti alergija - tiesiog apsidraudzia.
Sake, kad jie jau turi ivairiu medziagu dekoratyvinei kosmetikai gaminti, tik niekaip neturi laiko visko isbandyti, nes spalvus grazumas ir ju maisymo galimybes yra begalines.
aš ir pamaniau, kad gal tėčio koriai man tiktų
įdomu bus pabandyt - sužinosiu technologiją, o jei ką - bus kam sunaudoti
vadinasi, ateičiai reiks neišmesti Hauschkos tušo indelio
aišku, reiks pirkti KN
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 22, 11:20)
Kaip supratau, domina "Sveikatos dovanos" Dujotiekio g.?
Ju darbo laikas:
I-V 11-20
VI 10-15
Ju darbo laikas:
I-V 11-20
VI 10-15
O ka vel dirba sestadieniais Sveikatos dovanos?? buvau prie koki menesi, tai tik duris pabuciavau.
merginos, o su semenu aliejumi ka glaima padaryti jei valgyti netinka? netinka nes skonis man jo bjaurus nusipirkau gerti bet kaip nesugebu prisiversti tai siaubas
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 12:25)
deja, naturalus vaskas lydosi nelabai lengvai ir nieko cia nepadarysi Nors KN lydosi kur kas lengviau nei tas, kuri tetis ten nuo koriu buvo nuemes - ten tai vargau
esu pirkus ir toki gabala - jis tai sunkiai lydesi
bet dabar perku is parduotuviu, kurios parduoda priemones kosmetikos gamybai, tai ju vaskas susmulkintas ir lydosi lengviau. raso, kad naturalus, tai as ir nekvestionavau