Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

[Dėl parodos, manau, būtų galima parašyti e-mail'ą ir paklausti ax.gif
P.S o kada ir kur bus paroda? blush2.gif

kovo 6-8 dienomis, LITEXPO parodu centre, Vilniuje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 22, 12:56)
Aš irgi pirkau bičių vašką KN, Kunigunda sakė, kad jis išvalytas smile.gif

o maniau, prasisuksiu su paprastu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 22, 12:20)
Kaip supratau, domina "Sveikatos dovanos" Dujotiekio g.?
Ju darbo laikas:
I-V  11-20
VI  10-15

Ačiū 4u.gif Tiesa sakant, mane domino Kauno akropoly esančių "Sveikų produktų" darbo laikas, tikriausiai netiksliai parašiau blush2.gif Bet jau viskas gerai, buvau akropolyje ir dirbo krautuvė bigsmile.gif

Nusipirkau šiandien Faith in nature šampūną su rozmarinais. Tik peržvelgus sudėtį sunerimau dėl Ammonium laureth sulphate, še tau ir natūralumas g.gif doh.gif Nors aš gal be reikalo nervuojuosi. Gal šis ingridientas nėra toks pavojingas kaip SLS blink.gif Kokia jūsų nuomonė apie Ammonium laureth sulphate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 22, 12:02)
kovo 6-8 dienomis, LITEXPO parodu centre, Vilniuje rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 12:19)
o maniau, prasisuksiu su paprastu  lotuliukas.gif

hihihi.gif Gal ir iš ūkininkų būtų geras, bet reikėtų pažinoti pardavėją ar bent jau kad būtų patikimas.

QUOTE(Brilliant @ 2009 02 22, 12:35)
Kokia jūsų nuomonė apie Ammonium laureth sulphate? 4u.gif

Diskutavo čia merginos, bet taip ir nepriėjo galutinės išvados. Turbūt geriausia, kad jo nebūtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 22, 13:41)
hihihi.gif Gal ir iš ūkininkų būtų geras, bet reikėtų pažinoti pardavėją ar bent jau kad būtų patikimas.

čia tau ne aliejus tongue.gif Sistema apytiksliai veikia taip - bitininkai priduoda vašką, kuris yra tikriausiai kažkaip apdirbamas, tada iš jo gaminami tie raštuoti lakštai, kurie vėl eina į avilius smile.gif Juos parduoda bitinininkų parduotuvėse, pirk kilogramais lotuliukas.gif Bet ar toks vaškas yra kažkaip specialiai išvalomas, kad tiktų į kosmetiką, tai jau neįsivaizduoju g.gif

įdomu, kad lygiai taip pat raštuotus lakštukus pardavinėja ir KN. Na, tikėkimės, kunigunda78 čia apsilankys, arba pati prie progos kada KN pasiklausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 02 21, 10:57)
kelias dienas nebuvau prisijungus ir dabar paskaiciau ka rasot apie kanapiu alieju... kaip tik pires savaite jo nusipirkau ir geriu po sauksteli pries valgi. bet man nei skonis, nei kvapas jo nebjaurus  schmoll.gif pirkau alieju parduotuvej Halej.

man tai kazkaip nekyla noras pirkti kanapiu ir semenu pilstomus aliejus, nes kazkaip nesitiki, kad jie kasdien is naujo atidaro siu alieju indus ir neparduota ispila. Juk semenu alieju atidarius, jau po menesio jis tikrai pradeda keisti skoni, bet as bent jau zinau tiksliai kada ji atidarius ir stengiuos suvartoti. O ten juk nera parasyta kada tas aliejus buvo supiltas i tuos "bidonelius" -gal jie ten jau savaite prabuve ar ilgiau - tad ir suvartojimo laikas sutrumpeja g.gif

QUOTE(beata_abc @ 2009 02 21, 19:10)
Tai va nusipirkau, bent jau man pirma karta matyta krema Dr.Taffi Aloe therapy, gal kas bandet?

sios firmos produkcija naturali, nors nesertifikuota. Pati esu bandziusi tik kuno geli su alijosium - tepesi sunkiai ir lipniai, bet susigerus -oda silkine.

QUOTE(Dovish @ 2009 02 21, 22:02)
P.S. Labai sunkiai sekėsi lydyti bičių vašką, koks greičiausiai būdas jį ištirpinti? g.gif

deja, naturalus vaskas lydosi nelabai lengvai ir nieko cia nepadarysi ax.gif Nors KN lydosi kur kas lengviau nei tas, kuri tetis ten nuo koriu buvo nuemes - ten tai vargau doh.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 21, 22:49)
As kiek paziuriu KN puslapi tai tik sokoladines serijos gamybos vakareli siulo, o ar buna kitokiu idomu?  g.gif

siaip buna ivairiu, tik dabar jie orientuojasi i sezona, nes tie sokoladiniai kremai turi sildomuju savybiu, o tokiu oru -tai itin svarbu biggrin.gif

Sake, kad jie jau turi ivairiu medziagu dekoratyvinei kosmetikai gaminti, tik niekaip neturi laiko visko isbandyti, nes spalvus grazumas ir ju maisymo galimybes yra begalines. Tikisi, kad gal pavasari pavyktu koki savaitgali ka nors suorganizuoti, nes dar pacios ne viska turejo progos isbandyti ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 22, 01:10)
mano vaskas lengvai lydosi g.gif . pas tave granules?

ax.gif tai kad naturalus vaskas pas mus niekada nebuna granulemis

QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 11:09)
kaip jūs manot, ar KN parduodamas bičių vaškas yra kažkaip išvalytas, ar jo galima pasiimti iš bitininkų?  rolleyes.gif

QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 12:57)
Sistema apytiksliai veikia taip - bitininkai priduoda vašką, kuris yra tikriausiai kažkaip apdirbamas, tada iš jo gaminami tie raštuoti lakštai, kurie vėl eina į avilius smile.gif Juos parduoda bitinininkų parduotuvėse, pirk kilogramais  lotuliukas.gif Bet ar toks vaškas yra kažkaip specialiai išvalomas, kad tiktų į kosmetiką, tai jau neįsivaizduoju  g.gif
įdomu, kad lygiai taip pat raštuotus lakštukus pardavinėja ir KN. Na, tikėkimės, kunigunda78 čia apsilankys, arba pati prie progos kada KN pasiklausiu smile.gif

KN sake jis yra valomas, nes jei butu nevalytas -tai kai kurios medziagos galetu kam nors sukelti alergija - tiesiog apsidraudzia.
Tetis sake, kad tie lakstai, kurie parduodami koriams daryti vargu ar tiktu kosmetikai g.gif. Kaip minejau pati turiu biciu pagaminto vasko nuo korio (as ji perlydziau ir perkosiau) - tai jis labai sunkiai lydosi, kietas vos galima ten ji atlauzti -koju ir ranku kremams jis man tiko, bet veidui jo nenaudociau ax.gif
KN lyg is birzu ji ima -tai gal kaziuko mugeje jie butu, nes ten tikrai buna bitininku, is kuriu as perku knata -tai butu galima pas juos pasiklausineti ar ju vaskas tiktu kosmetikai gaminti. Juk kaziukas ne uz kalnu mirksiukas.gif
Kita vertus - KN jis tikrai kokybiskas ir pigus -tad as nesiblaskau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2009 02 22, 13:35)
Nusipirkau šiandien Faith in nature šampūną su rozmarinais.

Ar ji Kauno Akropoly radote? nes kai as buvau praeita savaite nebuvo g.gif

As tai ,,Sveikatos Dovanose,, nusipirkau Faith in Nature sampuna su levanda, mane tas ALS irgi neramina blush2.gif ir dar prigriebiau Faith in Nature sokoladini muiliuka, tai apie ji likau labai prastos nuomones, kvapo sokoladinio net uzuomenos nera, o atsiduoda ukiniu muilu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 02 22, 14:25)
Ar ji Kauno Akropoly radote? nes kai as buvau praeita savaite nebuvo g.gif

As tai ,,Sveikatos Dovanose,, nusipirkau Faith in Nature sampuna su levanda, mane tas ALS irgi neramina blush2.gif  ir dar prigriebiau Faith in Nature sokoladini muiliuka, tai apie ji likau labai prastos nuomones, kvapo sokoladinio net uzuomenos nera, o atsiduoda ukiniu muilu doh.gif

Taip Kauno akropolyje mirksiukas.gif Praeitą savaitę ir aš buvau, bet dar nebuvo, bet dabar papildytas asortimentas prekių ir galima įsigyti šių šampūnų bigsmile.gif
Vadinasi ne man vienai tas Ammonium laureth sulphate ramybės neduoda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 22 vasario 2009 - 13:41
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 14:25)
KN lydosi kur kas lengviau nei tas, kuri tetis ten nuo koriu buvo nuemes - ten tai vargau  doh.gif

siaip buna ivairiu, tik dabar jie orientuojasi i sezona, nes tie sokoladiniai kremai turi sildomuju savybiu, o tokiu oru -tai itin svarbu  biggrin.gif

Sake, kad jie jau turi ivairiu medziagu dekoratyvinei kosmetikai gaminti, tik niekaip neturi laiko visko isbandyti, nes spalvus grazumas ir ju maisymo galimybes yra begalines. 

KN sake jis yra valomas, nes jei butu nevalytas -tai kai kurios medziagos galetu kam nors sukelti alergija - tiesiog apsidraudzia.

aš ir pamaniau, kad gal tėčio koriai man tiktų blush2.gif

įdomu bus pabandyt - sužinosiu technologiją, o jei ką - bus kam sunaudoti biggrin.gif

vadinasi, ateičiai reiks neišmesti Hauschkos tušo indelio bigsmile.gif

aišku, reiks pirkti KN drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 22, 11:20)
Kaip supratau, domina "Sveikatos dovanos" Dujotiekio g.?
Ju darbo laikas:
I-V  11-20
VI  10-15

O ka vel dirba sestadieniais Sveikatos dovanos?? buvau prie koki menesi, tai tik duris pabuciavau.
Atsakyti
merginos, o su semenu aliejumi ka glaima padaryti jei valgyti netinka? netinka nes skonis man jo bjaurus sad.gif nusipirkau gerti bet kaip nesugebu prisiversti tai siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 22, 12:25)
deja, naturalus vaskas lydosi nelabai lengvai ir nieko cia nepadarysi  ax.gif Nors KN lydosi kur kas lengviau nei tas, kuri tetis ten nuo koriu buvo nuemes - ten tai vargau  doh.gif

ax.gif  tai kad naturalus vaskas pas mus niekada nebuna granulemis

esu pirkus ir toki gabala - jis tai sunkiai lydesi doh.gif
bet dabar perku is parduotuviu, kurios parduoda priemones kosmetikos gamybai, tai ju vaskas susmulkintas ir lydosi lengviau. raso, kad naturalus, tai as ir nekvestionavau g.gif
Atsakyti