Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 02 22, 00:34)
As asmeniškai nieko iš Essential Care nesu bandžiusi. Yra panelių, kas šampūnus bandę. Tik galiu pasakyti, kad kiekvienam ta pati priemonė suveikia skirtingai, geriausia bandyti visko po truputį ir atsirinkti savo priemones 4u.gif

reikes nusipirkti maziausia kremo kieki ir tiketis, kad tiks mano odai ax.gif o gal zinot, ar Pelenes parodoj bus sveiku produktu stendas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 21, 23:02)
Vakar namuose pasidariau gamybos vakarėlį biggrin.gif Šį kartą pasidariau lūpų balzamą ir kremuką rankoms/pėdoms.
Lūpų balzamą dariau labai paprastą: bičių vaškas, kakavos sviestas ir kokosų aliejus. Kvepia šokoladine pasaka wub.gif Beje, pasidariau išsukamą. Panaudojau seną Weledos balzamo dėkliuką, išsivaliau, supyliau dar šiltą masę, sustingo greitai, o ir išsisuka lengvai thumbup.gif  Išbandysiu greitu metu ax.gif
Kremuką dariau iš bičių vaško, monoi, kakavos sviesto, sviestmedžio, sezamų aliejaus ir dar dėjau raudonųjų apelsinų ea. Jau kvapas... Primena "Rūtos" saldainį su kreminiu įdaru wub.gif Taip pat greitu metu bus išbandyta rolleyes.gif
P.S. Labai sunkiai sekėsi lydyti bičių vašką, koks greičiausiai būdas jį ištirpinti? g.gif

wau kaip faina, klausykit, sorry jei kur raset, noriu paklaust, o internete nera kokiu aprasymu kaip pasigamint kremus ar balzamus, nes i Vilniu kol kas nera galimybes atvaziuot, o taip norisi kazka pasidaryt bigsmile.gif
Pati bandziau ieskot, bet nieko doro neradau su paaiskinimais, kaip ka daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 21, 19:32)
80 g. amlos ir tas "lūdažiukas", ne daugiau turbūt kokių 200-250 g.

beje, įdomu, pabandžiau į "basket'ą" prisikrauti sviestų kūnui, kažkur 9 stiklainiukus po 100 g./ 100 ml. parašė, kad "svoris viršija galimą siųsti svorį".

tai nebrangiai 4u.gif

tai jei imt 900 gr. kokosų aliejaus, tai daugiau nieko gali ir neimt biggrin.gif

QUOTE(beata_abc @ 2009 02 21, 20:10)
Velnias gavau vaistinej rekt, kad paprasiau kremo veidui, be jokiu parabenu.

gerai, kad užtaikė ant tokios kantrios kaip tu, nes nuo manęs tai būtų gavusi atgal kaip reikiant lotuliukas.gif Ot irgi geros tetos - dar vadovaus klientui, kaip jam reikia gyventi doh.gif gun_bandana.gif

QUOTE(Amellie @ 2009 02 21, 20:29)
o man vaistininke sake, kad parafinas is naftos, o nafta is zemes, taigi irgi naturalu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 02 21, 23:02)
Vakar namuose pasidariau gamybos vakarėlį biggrin.gif Šį kartą pasidariau lūpų balzamą ir kremuką rankoms/pėdoms.

kokia šaunuolė thumbup.gif bigsmile.gif 4u.gif Viliojančiai atrodo tavo produktai drinks_cheers.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 22, 02:10)
turiu tu soapnuts - pabandziau su ju nuoviru plauti, ispudzio nepadare.

o kodėl? unsure.gif Plaukai kieti, susivėlę lieka ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 22, 01:10)
mano vaskas lengvai lydosi g.gif . pas tave granules?

Pas mane toks gabalinis, tik tie gabaliukai nėra labai stori. Aš jį labai smulkiai supjaustau, bet vis tiek atsibosta lydyti doh.gif

QUOTE(beata_abc @ 2009 02 22, 09:59)
Nes as pasidariau gamybiniam vakareli indelyje tai nelabai patogu tepti su pirstu. Gal reiks perlydyti ir supulti i buvusi balzamo issukama indeli.

Man irgi nepatogu su pirštu terliotis, o jeigu dar rankos nešvarios būna rolleyes.gif

QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 22, 10:20)
reikes nusipirkti maziausia kremo kieki ir tiketis, kad tiks mano odai  ax.gif o gal zinot, ar Pelenes parodoj bus sveiku produktu stendas g.gif

Dėl parodos, manau, būtų galima parašyti e-mail'ą ir paklausti ax.gif
P.S o kada ir kur bus paroda? blush2.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 02 22, 10:34)
Pati bandziau ieskot, bet nieko doro neradau su paaiskinimais, kaip ka daryt  unsure.gif

Aš asmeniškai įvairiai kombinuoju: tai merginos čia įmeta, tai savo fantazija, tai KN pasiklausiu ką būtų galima į, tarkim, lūpų balzamus dar papildomai įdėti.

QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 10:51)
kokia šaunuolė  thumbup.gif  bigsmile.gif  4u.gif Viliojančiai atrodo tavo produktai  drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif beje išbandžiau jau abu, dabar visa kvepiu šokoladu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 22, 12:05)
Pas mane toks gabalinis, tik tie gabaliukai nėra labai stori. Aš jį labai smulkiai supjaustau, bet vis tiek atsibosta lydyti doh.gif

išbandžiau jau abu, dabar visa kvepiu šokoladu biggrin.gif

man irgi taip buvo, matyt, tai normalu ax.gif kaip jūs manot, ar KN parduodamas bičių vaškas yra kažkaip išvalytas, ar jo galima pasiimti iš bitininkų? rolleyes.gif

gera kvepėti šokoladu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 22 vasario 2009 - 11:10
QUOTE(Brilliant @ 2009 02 22, 08:08)
Sveikos, gal pasufleruosite, ar "Sveiki produktai" dirba sekmadieniais? g.gif  Jų svetainėje apie darbo laiką neužsiminta, gal jūs žinosite?  4u.gif (Domina Kaune, nors gal visų sveikų produktų darbo laikas vienodas g.gif )
Aj sveitainėje radau laiką, kad Jakšto gatvėje sekmadieniais pvz nedirba,  Klaipėdoj kasdien dirba, bet apie Kauną neužsiminta unsure.gif

Kaip supratau, domina "Sveikatos dovanos" Dujotiekio g.?
Ju darbo laikas:
I-V 11-20
VI 10-15
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 22 vasario 2009 - 11:20
QUOTE(Dovish @ 2009 02 21, 22:02)
Pirmiausia, tai kokią ji turi teisę rėkti ant kliento blink.gif Aš iš principo kitą kartą būčiau prinešus krūvą medžiagos apie kenksmingas medžiagas ir jų poveikį, gal tada ramiau reaguotų į žmonių domėjimąsi kas ir kaip doh.gif
------------------------------------------------------------------

Lūpų balzamą dariau labai paprastą: bičių vaškas, kakavos sviestas ir kokosų aliejus. Kvepia šokoladine pasaka wub.gif Beje, pasidariau išsukamą. Panaudojau seną Weledos balzamo dėkliuką, išsivaliau, supyliau dar šiltą masę, sustingo greitai, o ir išsisuka lengvai thumbup.gif  Išbandysiu greitu metu ax.gif
Kremuką dariau iš bičių vaško, monoi, kakavos sviesto, sviestmedžio, sezamų aliejaus ir dar dėjau raudonųjų apelsinų ea. Jau kvapas... Primena "Rūtos" saldainį su kreminiu įdaru wub.gif Taip pat greitu metu bus išbandyta rolleyes.gif
P.S. Labai sunkiai sekėsi lydyti bičių vašką, koks greičiausiai būdas jį ištirpinti? g.gif

a jus galit pasakyt kas cia per gamybos vakarelis,ir kur jus zinot kaip ka gamintis,ka deti?as ir noriu pasigaminti
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 02 22, 12:34)
wau kaip faina, klausykit, sorry jei kur raset, noriu paklaust, o internete nera kokiu aprasymu kaip pasigamint kremus ar balzamus, nes i Vilniu kol kas nera galimybes atvaziuot, o taip norisi kazka pasidaryt  bigsmile.gif
Pati bandziau ieskot, bet nieko doro neradau su paaiskinimais, kaip ka daryt  unsure.gif

jei receptu is KN, tai tik cia yra:

http://www.aromata.lt/lt/rankukremas/

O mergaites is KN gamybos vakareliu receptus kazkur anksciau forume rase.
Papildyta:
[quote=katutis,2009 02 22, 12:51]
tai nebrangiai 4u.gif

gerai, kad užtaikė ant tokios kantrios kaip tu, nes nuo manęs tai būtų gavusi atgal kaip reikiant lotuliukas.gif Ot irgi geros tetos - dar vadovaus klientui, kaip jam reikia gyventi doh.gif gun_bandana.gif
lotuliukas.gif

Kazkaip vakar jau nebesinorejo daugiau niekur vaziuoti ir ieskoti kremo, tai ir kantriai bendravau smile.gif. Bet ar ten daugiau eisiu, tai tikriausiai ne schmoll.gif, nebent straipsnius ,kaip kazkas rase, nunesiu apie parabenu poveiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 22, 12:42)
Bet ar ten daugiau eisiu, tai tikriausiai ne schmoll.gif, nebent straipsnius ,kaip kazkas rase, nunesiu apie parabenu poveiki smile.gif

nesivargink - numes kur į kampą ir neskaitys doh.gif

na bet ir neįžvalgios jos tongue.gif Mato, kad minios eina ir reikalauja kremu be parabenų, tai staigiai skambintų gamintojams ir užsakytų porą partijų - ir biznis pajudėtų, ir pirkėjos būtų patenkintos biggrin.gif Joms pačioms juk jokio skirtumo, kokį produktą už gerą prakišinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 22, 12:05)
Aš asmeniškai įvairiai kombinuoju: tai merginos čia įmeta, tai savo fantazija, tai KN pasiklausiu ką būtų galima į, tarkim, lūpų balzamus dar papildomai įdėti.
Ačiū 4u.gif beje išbandžiau jau abu, dabar visa kvepiu šokoladu biggrin.gif

QUOTE(beata_abc @ 2009 02 22, 12:42)
jei receptu is KN, tai tik cia yra:

http://www.aromata.lt/lt/rankukremas/

O mergaites is KN gamybos vakareliu receptus kazkur anksciau forume rase.

aciukas, pameginsiu ir as, dar paieskojus senose temose 4u.gif
Atsakyti
ai jau radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 22 vasario 2009 - 11:58
QUOTE(katutis @ 2009 02 22, 11:09)
man irgi taip buvo, matyt, tai normalu  ax.gif kaip jūs manot, ar KN parduodamas bičių vaškas yra kažkaip išvalytas, ar jo galima pasiimti iš bitininkų?  rolleyes.gif

Gal reikėtų dar jį sutrinti g.gif Aš irgi pirkau bičių vašką KN, Kunigunda sakė, kad jis išvalytas smile.gif
Atsakyti