Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(monikaida @ 2009 02 15, 17:51)
Nusipirkau Decubal aliejų. Rašo natūralus aliejus, o sudėtyje: Paraffinum Liquidum, Dicaprylyl Carbonate, Simmondsia Chinensis, Bisabolol, Tocopherol. Na tai parafinas gaunasi, ane? Tai kur čia tas natūralumas ?

naturalumo labai mazai sitam aliejuj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lindra123 @ 2009 02 15, 16:04)
vasario 13d. atsidare ta parduotuvele kauno akropolyje, ar kuri jau lanketes? kokie ispudziai? kita savaite reiks ir man apsilankyt

geros naujienos bigsmile.gif thumbup.gif jei kas apsilankysit anksciau nei as, brukstelkit, ko ten gero galima rasti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 15, 17:22)
O kaip jums? Patinka sis fluidas?  ax.gif

Tai va, kad nebandžiau ax.gif Turiu mėginuką ir net nepradariau. Kažkaip man dabar nereikia ieškoti kosmetikos, man atrodo, kad aš jau radau keletą priimtinų variantų ir kol kas nenoriu blaškytis ax.gif
Atsakyti
Ankstesnėj temoj jau klausė dėl makiažo valiklių, man labai patiko patarimas valyti su aliejais: avokadų, abrikosų kauliukų ar migdolų...
Tik norėjau pasitikslinti, šiuos aliejus perkate iš KN?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 15, 22:13)
Tai va, kad nebandžiau ax.gif Turiu mėginuką ir net nepradariau. Kažkaip man dabar nereikia ieškoti kosmetikos, man atrodo, kad aš jau radau keletą priimtinų variantų ir kol kas nenoriu blaškytis ax.gif

kaip as jums pavydziu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 15, 19:13)
geros naujienos bigsmile.gif  thumbup.gif  jei kas apsilankysit anksciau nei as, brukstelkit, ko ten gero galima rasti bigsmile.gif  4u.gif

siandien apsilankiau ten, tai is tikro nusivyliau verysad.gif , labai atydziai visko netyrinejau blush2.gif , labiausiai norejau sampunu ,,Faith in Nature'' paziuret, tai neradau doh.gif , buvo tik organic blue, siaip dar daug Essential Care produkcijos, bet nzn kainos nemazos ir sudeciu dar netyrinejau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 02 16, 01:08)
siandien apsilankiau ten, tai is tikro nusivyliau verysad.gif , labai atydziai visko netyrinejau blush2.gif , labiausiai norejau sampunu ,,Faith in Nature'' paziuret, tai neradau doh.gif , buvo tik organic blue, siaip dar daug Essential Care produkcijos, bet nzn kainos nemazos ir sudeciu dar netyrinejau cool.gif

Man klaipedos sveiku produktu parduotuveleje atsake, kad sampunu ,, Faith in nature'' is viso ju parduotuvese jau nebebus, kadangi kazkaip nesuranda bendros kalbos su tiekejais, todel nebeves sios produkcijos pas juos.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 02 16, 10:02)
Man klaipedos sveiku produktu parduotuveleje atsake, kad sampunu ,, Faith in nature'' is viso ju parduotuvese jau nebebus, kadangi kazkaip nesuranda bendros kalbos su tiekejais, todel nebeves sios produkcijos pas juos..  doh.gif

o kur klaipedpj yra tokia parduotuve,kokiais produktais ten prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 16, 11:46)
o kur klaipedpj yra tokia parduotuve,kokiais produktais ten prekiauja?

tokia parduotuve vasario 3 d. atsidare Klaipedos Studelende,priesais IKI kasas.
produktu asortimentas - www.sveikiproduktai.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 15, 18:34)
naturalumo labai mazai sitam aliejuj  doh.gif

o namo bėgau iš džiaugsmo net pasišokinėdama. Ir vaistinėje skaičiau sudėtį, turbūt buvo aptemimas kažkoks. Namuose, kai vėl perskaičiau susinervinau. Ūkininkų turgui pirkau sėmenų aliejaus. Tepiau kūną juo, bet suerzino odą. Čia aš grįžus iš Šri Lankos, svaigstu dėl masažo, per kurį ištepa visą kūną aliejumi. Bet nepaklausiau kokiu, o dabar ieškau kažko panašaus. Ir aišku, natūralaus
Atsakyti
QUOTE(monikaida @ 2009 02 16, 11:02)
o namo bėgau iš džiaugsmo net pasišokinėdama. Ir vaistinėje skaičiau sudėtį, turbūt buvo aptemimas kažkoks. Namuose, kai vėl perskaičiau susinervinau.

Siaip tai gali bandyti grazinti, nes naturalus aliejus tikrai nieko bendro su parafinais neturi -todel tokie uzrasai yra ne kas kitas -kaip pirkeju apgaudinejimas (sis produktas tera jojobos aliejum papildytas parafinas doh.gif ) ax.gif. Juk, jei butum ta parafina pamacius vaistineje -ne uz ka jo nebutum pirkus, tiesa?
(zinoma, nesakyk, kad vaistineje sudeti ziurejai, ir jo nepastebejai, geriau tokiu atveju sakyti, kad parodei ta sudeti ismanaciam zmogui ir jis tau pasake, kad naturalus produktai nebuna su parafinais ar kitokiais mineraliniais aliejais. Dar puikiai suveikia paminejimas varotoju teisiu tarnybos )
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 02 16, 10:59)
tokia parduotuve vasario 3 d. atsidare Klaipedos Studelende,priesais IKI kasas.
produktu asortimentas - www.sveikiproduktai.lt  4u.gif

dekui
Atsakyti