Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(beata_abc @ 2009 02 21, 19:10)
Velnias gavau vaistinej rekt, kad paprasiau kremo veidui, be jokiu parabenu. Tai vaistininke kaip susinervino, sako: nusibodot jus man visos, kas cia per manija su tais kremais, juk tie koncervantai nekenkia, tu parabenu netepat ant veido kibirais. Klausem chemiku jie patvirtino, kad parabenu kiekis esantis kremuose tikrai nekenkia, o siaip jei pradet tiket ka visi raso, tai ir gyvent neverta. Galiu pasiulyt tik Weleda.
Bet man Weleda, kazkaip nelabai tiko, o gamybos vakareli kur pasigaminau sokoladines linijos veido krema, kazkaip issausino veida, nors papurskiu ir hidrolatu. Ir dar bert pradejo.
Tai as vaistininkei sakau kai paskaitom straipsnius apie parabenus ir ju sukeliancius vezinius susirgimus tai ir nebesinori vartoti. Tai ji paskuj biski apsiramino. Tai va nusipirkau, bent jau man pirma karta matyta krema Dr.Taffi Aloe therapy, gal kas bandet?

o man vaistininke sake, kad parafinas is naftos, o nafta is zemes, taigi irgi naturalu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 02 21, 21:29)
o man vaistininke sake, kad parafinas is naftos, o nafta is zemes, taigi irgi naturalu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
gerai cia su tom vaistininkem smile.gif
del parabenu neteko aiskintis, bet kai paprasiau dezodoranto be aliuminio drusku tai nesutriko ir nurode kelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 02 21, 20:29)
o man vaistininke sake, kad parafinas is naftos, o nafta is zemes, taigi irgi naturalu  lotuliukas.gif

vaistininke gi turetu bent truputi chemija ismanyti ir tokiu veju nepasakoti doh.gif
bet pasijuokiau tai smagiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 21, 19:10)
Velnias gavau vaistinej rekt, kad paprasiau kremo veidui, be jokiu parabenu.

Pirmiausia, tai kokią ji turi teisę rėkti ant kliento blink.gif Aš iš principo kitą kartą būčiau prinešus krūvą medžiagos apie kenksmingas medžiagas ir jų poveikį, gal tada ramiau reaguotų į žmonių domėjimąsi kas ir kaip doh.gif
------------------------------------------------------------------

Vakar namuose pasidariau gamybos vakarėlį biggrin.gif Šį kartą pasidariau lūpų balzamą ir kremuką rankoms/pėdoms.
Lūpų balzamą dariau labai paprastą: bičių vaškas, kakavos sviestas ir kokosų aliejus. Kvepia šokoladine pasaka wub.gif Beje, pasidariau išsukamą. Panaudojau seną Weledos balzamo dėkliuką, išsivaliau, supyliau dar šiltą masę, sustingo greitai, o ir išsisuka lengvai thumbup.gif Išbandysiu greitu metu ax.gif
Kremuką dariau iš bičių vaško, monoi, kakavos sviesto, sviestmedžio, sezamų aliejaus ir dar dėjau raudonųjų apelsinų ea. Jau kvapas... Primena "Rūtos" saldainį su kreminiu įdaru wub.gif Taip pat greitu metu bus išbandyta rolleyes.gif
P.S. Labai sunkiai sekėsi lydyti bičių vašką, koks greičiausiai būdas jį ištirpinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 21 vasario 2009 - 22:04
Dovish, skamba taip skaniai tavo vakarelio produkcija thumbup.gif

As kiek paziuriu KN puslapi tai tik sokoladines serijos gamybos vakareli siulo, o ar buna kitokiu idomu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 21, 22:49)
Dovish, skamba taip skaniai tavo vakarelio produkcija  thumbup.gif
As kiek paziuriu KN puslapi tai tik sokoladines serijos gamybos vakareli siulo, o ar buna kitokiu idomu?  g.gif

Ačiū blush2.gif 4u.gif
Būna ir kitų gamybinių vakarėlių (su tamanų aliejumi, įvairūs lūpų balzamai, pienelis makiažui valyti, vyriški kremai ir t.t.), reikia tik sekti informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif vis paskaitau sia temele ir pati susidomejau naturalia kosmetika, bet dar neteko nieko isbandyti blush2.gif todel labai idomu butu suzinoti nuomones apie Essential Care priemones blush2.gif labiausiai domina drekinamasis roziu kremukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 21 vasario 2009 - 23:29
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 21, 23:26)
todel labai idomu butu suzinoti nuomones apie Essential Care priemones  blush2.gif labiausiai domina drekinamasis roziu kremukas ax.gif

As asmeniškai nieko iš Essential Care nesu bandžiusi. Yra panelių, kas šampūnus bandę. Tik galiu pasakyti, kad kiekvienam ta pati priemonė suveikia skirtingai, geriausia bandyti visko po truputį ir atsirinkti savo priemones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 21, 11:36)
gal bandei plaukams tuos miltelius vietoje šampūno?  4u.gif  Neišlaikiau, palandžiojau, tai dabar įdomu, ar pasiteisinantis ten dalykas biggrin.gif

ir as galvojau juos pirkti - jie ten graziai apie viska raso biggrin.gif
bet pagalvojau, kad turiu tu soapnuts - pabandziau su ju nuoviru plauti, ispudzio nepadare. tai pamasciau, kad su milteliais turbut panasiai gautusi...

nu dar pabandysiu kita perskalavimo priemone...
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2009 02 21, 21:02)
Vakar namuose pasidariau gamybos vakarėlį biggrin.gif Šį kartą pasidariau lūpų balzamą ir kremuką rankoms/pėdoms.

thumbup.gif thumbup.gif

mano vaskas lengvai lydosi g.gif . pas tave granules?
Atsakyti
Sveikos, gal pasufleruosite, ar "Sveiki produktai" dirba sekmadieniais? g.gif Jų svetainėje apie darbo laiką neužsiminta, gal jūs žinosite? 4u.gif (Domina Kaune, nors gal visų sveikų produktų darbo laikas vienodas g.gif )
Aj sveitainėje radau laiką, kad Jakšto gatvėje sekmadieniais pvz nedirba, Klaipėdoj kasdien dirba, bet apie Kauną neužsiminta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 22 vasario 2009 - 08:13
QUOTE(Dovish @ 2009 02 22, 00:02)
Pirmiausia, tai kokią ji turi teisę rėkti ant kliento blink.gif Aš iš principo kitą kartą būčiau prinešus krūvą medžiagos apie kenksmingas medžiagas ir jų poveikį, gal tada ramiau reaguotų į žmonių domėjimąsi kas ir kaip doh.gif
------------------------------------------------------------------

Lūpų balzamą dariau labai paprastą: bičių vaškas, kakavos sviestas ir kokosų aliejus. Kvepia šokoladine pasaka wub.gif Beje, pasidariau išsukamą. Panaudojau seną Weledos balzamo dėkliuką, išsivaliau, supyliau dar šiltą masę, sustingo greitai, o ir išsisuka lengvai thumbup.gif  Išbandysiu greitu metu ax.gif
Kremuką dariau iš bičių vaško, monoi, kakavos sviesto, sviestmedžio, sezamų aliejaus ir dar dėjau raudonųjų apelsinų ea. Jau kvapas... Primena "Rūtos" saldainį su kreminiu įdaru wub.gif Taip pat greitu metu bus išbandyta rolleyes.gif
P.S. Labai sunkiai sekėsi lydyti bičių vašką, koks greičiausiai būdas jį ištirpinti? g.gif

Kokia tu saunuole, kiek prisigaminai ir su lupu balzamu gera ideja. Nes as pasidariau gamybiniam vakareli indelyje tai nelabai patogu tepti su pirstu. Gal reiks perlydyti ir supulti i buvusi balzamo issukama indeli.

Man irgi baigesi kuno visi aliejai, bet laukiu kovo 3, nes eisiu i gamybos vakareli ir ten pasigaminsiu kunui su tamanais. Sako tamanai gerai nuo striju, o pas mane ju biskuti yra.
Atsakyti