QUOTE(beata_abc @ 2009 02 21, 19:10)
Velnias gavau vaistinej rekt, kad paprasiau kremo veidui, be jokiu parabenu. Tai vaistininke kaip susinervino, sako: nusibodot jus man visos, kas cia per manija su tais kremais, juk tie koncervantai nekenkia, tu parabenu netepat ant veido kibirais. Klausem chemiku jie patvirtino, kad parabenu kiekis esantis kremuose tikrai nekenkia, o siaip jei pradet tiket ka visi raso, tai ir gyvent neverta. Galiu pasiulyt tik Weleda.
Bet man Weleda, kazkaip nelabai tiko, o gamybos vakareli kur pasigaminau sokoladines linijos veido krema, kazkaip issausino veida, nors papurskiu ir hidrolatu. Ir dar bert pradejo.
Tai as vaistininkei sakau kai paskaitom straipsnius apie parabenus ir ju sukeliancius vezinius susirgimus tai ir nebesinori vartoti. Tai ji paskuj biski apsiramino. Tai va nusipirkau, bent jau man pirma karta matyta krema Dr.Taffi Aloe therapy, gal kas bandet?
Bet man Weleda, kazkaip nelabai tiko, o gamybos vakareli kur pasigaminau sokoladines linijos veido krema, kazkaip issausino veida, nors papurskiu ir hidrolatu. Ir dar bert pradejo.
Tai as vaistininkei sakau kai paskaitom straipsnius apie parabenus ir ju sukeliancius vezinius susirgimus tai ir nebesinori vartoti. Tai ji paskuj biski apsiramino. Tai va nusipirkau, bent jau man pirma karta matyta krema Dr.Taffi Aloe therapy, gal kas bandet?
o man vaistininke sake, kad parafinas is naftos, o nafta is zemes, taigi irgi naturalu