Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(drugelis* @ 2009 02 21, 08:50)
Sveikos, kol į Kaune sveikuose produktuose nėra kanapių aliejaus, nusprendžiau įsigyti linų sėmenų aliejuko. Norėjau paklausti ar nebandėte jų pirkti iš kokių ūkininkų turgelio, ar galima jais pasitikėti? bigsmile.gif Ir kokie požymiai nerafinuoto, šaltai spausto linų sėmenų aliejuko, kokia spalva, konsistencija, kad neapsigauti? g.gif

pas mane nerafinuoto salto spaudimo linu seklu aliejaus spalva yra tiesiog geltona, tai kazko tokio ji isskiriancio is kitu alieju kaip ir nera. Ar pirkti is ukininku, na nezinau,as nebandziau mirksiukas.gif
Atsakyti
kelias dienas nebuvau prisijungus ir dabar paskaiciau ka rasot apie kanapiu alieju... kaip tik pires savaite jo nusipirkau ir geriu po sauksteli pries valgi. bet man nei skonis, nei kvapas jo nebjaurus schmoll.gif pirkau alieju parduotuvej Halej. parasyta, kad salto spaudimo ir nerafinuotas. tai lyg ir neturetu but blogas... unsure.gif gal, kad sviezias ir dar neapkartes? arba mano skonis neislavejes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 02 20, 21:28)
Plaukams kaip kauke pradejau naudoti simondsiju alieju+rozmarino EA. Plaukai labai patenkinti, bet va nezinau, kaip daznai kauke daryti... Kaip manote, ar pakanka karta per savaite? kaip jus darote ?  mirksiukas.gif

Mano plaukai beveik iki liemens, nedažyti. Aliejaus kaukę darau 1k/sav. gerai įmasažuoju į galvos odą, laikau per naktį arba tiesiog namuose vaikštau šiltai apvyniojus.
Kaukės dėjimų skaičius priklauso nuo plaukų būklės, pvz, jeigu būtų labai sausi, dažyti, dėčiau minimum 2k/sav.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 20, 14:54)

Daddygirl, kaip turėjusi Akamuti produktus savo rankose pasakyk, ar jie patikimi ir iš kokių saitų tau juos pavyko užsakyti pigiau?  4u.gif

turejau nelabai daug - kelis aliejus, milteliu, dar kazka..
be to negaliu is cia isigytu prekiu su niekuo palygint - nei anksciau nei po to ju is kitur pirkus nesu.
todel apie patikimuma ar kokybe nelabai galiu ka pasakyti 4u.gif atrodo viskas normaliai smile.gif
is kokiu puslapiu pirkau tai nepasakysiu, reiktu ieskot invoisu.. jau seniai pirkau, be to as is tiek parduotuviu pirkus, kad... doh.gif ateina vis kokie pasiulymai, vauceriai, nuolaidos ivairiems saitams, tai kartais geriau apsimoka pirkt is vienur, kartais is kitur.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2009 02 18, 22:41)
As vis galvojau, o kokia zala daro silikonas kosmetikos produktuose?
Pavyzdziui ranku kreme ar plauku kokiam serume, tai manau, kad apsaugo nuo salcio ir pan.

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 02 21, 11:57)
rasot apie kanapiu alieju... kaip tik pires savaite jo nusipirkau ir geriu po sauksteli pries valgi. bet man nei skonis, nei kvapas jo nebjaurus  schmoll.gif

man irgi - kaip kokių žolių smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 21, 12:30)
turejau nelabai daug - kelis aliejus, milteliu, dar kazka..

be to negaliu is cia isigytu prekiu su niekuo palygint - nei anksciau nei po to ju is kitur pirkus nesu.
todel apie patikimuma ar kokybe nelabai galiu ka pasakyti  4u.gif atrodo viskas normaliai  smile.gif

gal bandei plaukams tuos miltelius vietoje šampūno? 4u.gif Neišlaikiau, palandžiojau, tai dabar įdomu, ar pasiteisinantis ten dalykas biggrin.gif

supratau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ssaule @ 2009 02 21, 12:42)

jis aptraukia plauką tarsi plėvėle, sukuria a la šiltnamio efektą, sausiną plauką, jis tampa trapesnis - čia kiek iš atminties ištraukiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis* @ 2009 02 21, 08:50)
Sveikos, kol į Kaune sveikuose produktuose nėra kanapių aliejaus, nusprendžiau įsigyti linų sėmenų aliejuko. Norėjau paklausti ar nebandėte jų pirkti iš kokių ūkininkų turgelio, ar galima jais pasitikėti? bigsmile.gif Ir kokie požymiai nerafinuoto, šaltai spausto linų sėmenų aliejuko, kokia spalva, konsistencija, kad neapsigauti? g.gif

As perkuosi pas ukininkus - na, tiksliau, man mama nuperka Kalvariju turguj (mama pasakojo, kad jie vaikystej gerdavo si alieju - tad ji tikrai zino, kaip jis turi atrodyti ir koks skonis blush2.gif ). Lietuvoje tikrai yra nemazai ukininku, kurie augina linus ir patys spaudzia alieju. Isiveskite per google - linu semenys ir aliejus. As taip ir susiradau. Buteliukas tamsios spalvos, pats aliejus ryskios geltonos spalvos, toks tirstokas (bet cia turbut budinga visiems aliejams). Skonis labai specifinis, kaip pirma karta bandant, gali ir nepatikti. Taciau ji butina greitai sunaudoti, nes apkarsta. Pas ta pati ukininka perkuosi ir pacius linu semenys - malu ir darau uzpilus, i koses dedu. Aliejus kainuoja iki 10 lt, tikslios kainos negaliu pasakyti.
Atsakyti
Ačiukas 4u.gif Tikriausiai ir aš tada bandysiu iš ūkininkų įsigyti, vis natūralumas plius dar lietuviškas produktas bigsmile.gif O ir linų sėmenų pačių galima įsigyti, šaunu, anksčiau pirkdavau iš vaistinės, db reikės turgelyje pasidairyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 20, 23:10)
Bet kad cia 200g o kur as nuoroda idejau 400g ...  ax.gif

ups. tada pirmas variantas pigiau smile.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 02 21, 10:42)
Ireja, jei ne paslaptis kiek kainavo siuntimas is Akamuti, man labai reikia kokosu ir taukmedzio aliejaus, bet nezinau ar Lt pirkti ar parsisiust is Akamuti...  4u.gif

siuntimas kainavo 3,5 svaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 21, 18:35)
siuntimas kainavo 3,5 svaro  4u.gif

o kiek svėrė siuntinys? blink.gif
Atsakyti
ten nerašė svorio. niu, kiek jis galėjo sverti... 80 g. amlos ir tas "lūdažiukas", ne daugiau turbūt kokių 200-250 g.

beje, įdomu, pabandžiau į "basket'ą" prisikrauti sviestų kūnui, kažkur 9 stiklainiukus po 100 g./ 100 ml. parašė, kad "svoris viršija galimą siųsti svorį". siuntimo kainą paskaičiavo tik tada, kai palikau 6 stiklainiukus. kaina buvo 11 svarų už tokį svorį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 21 vasario 2009 - 18:34
Velnias gavau vaistinej rekt, kad paprasiau kremo veidui, be jokiu parabenu. Tai vaistininke kaip susinervino, sako: nusibodot jus man visos, kas cia per manija su tais kremais, juk tie koncervantai nekenkia, tu parabenu netepat ant veido kibirais. Klausem chemiku jie patvirtino, kad parabenu kiekis esantis kremuose tikrai nekenkia, o siaip jei pradet tiket ka visi raso, tai ir gyvent neverta. Galiu pasiulyt tik Weleda.
Bet man Weleda, kazkaip nelabai tiko, o gamybos vakareli kur pasigaminau sokoladines linijos veido krema, kazkaip issausino veida, nors papurskiu ir hidrolatu. Ir dar bert pradejo.
Tai as vaistininkei sakau kai paskaitom straipsnius apie parabenus ir ju sukeliancius vezinius susirgimus tai ir nebesinori vartoti. Tai ji paskuj biski apsiramino. Tai va nusipirkau, bent jau man pirma karta matyta krema Dr.Taffi Aloe therapy, gal kas bandet?
Atsakyti