Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ragana @ 2009 02 19, 22:38)
Ačiū, kad parodėt  doh.gif  Tai ką dabar man daryt, kai pavarčius šį puslapį paaiškėjo, kad man VĖL visko reikia  doh.gif  biggrin.gif

tai as tada net neziuresiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 20, 17:54)
tai kaip tik nerafinuotas smile.gif

Daddygirl, kaip turėjusi Akamuti produktus savo rankose pasakyk, ar jie patikimi ir iš kokių saitų tau juos pavyko užsakyti pigiau?  4u.gif

Jo tikriausiai tada susipainiojau doh.gif , atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Ka jus manote apie si ekologiska kokosu alieju?
My Webpage
Raso, kad jis nebalintas ir nepasterizuotas, tai cia skaitosi nerafinuotas??? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif biggrin.gif
Turiu pora klausimuku ir noreciau isgirsti jusu nuomone...
Plaukams kaip kauke pradejau naudoti simondsiju alieju+rozmarino EA. Plaukai labai patenkinti, bet va nezinau, kaip daznai kauke daryti... Kaip manote, ar pakanka karta per savaite? kaip jus darote ? mirksiukas.gif
Ir... Ka manote apie Goild kokosu alieju? g.gif radau cia http://www.skelbiu.lt/3996635.html , idomu ar tikrai jie naturalus, gal esate ka is tos firmos naudojusios?
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 02 19, 21:38)
Ačiū, kad parodėt  doh.gif  Tai ką dabar man daryt, kai pavarčius šį puslapį paaiškėjo, kad man VĖL visko reikia  doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 02 19, 22:17)
As taip pat uzsimaniau  ax.gif
Gal kas sugalvos siustis, mielai prisijungciau  smile.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 02 19, 22:50)
neblogai atrodo. ir as prisijungciau, jei kas sugalvotu siustis  biggrin.gif

biggrin.gif gaila, kad per vėlai perskaičiau. užsisakiau iš to akamuti šiandien. prigriebiau amlos miltelių plaukams ir va šitą daiktą. parašysiu, kai gausiu ir apžiūrėsiu iš arčiau.
Papildyta:
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 20, 21:18)
Sveikutes  smile.gif Ka jus manote apie si ekologiska kokosu alieju?
My Webpage
Raso, kad jis nebalintas ir nepasterizuotas, tai cia skaitosi nerafinuotas???  blush2.gif

ant jo parašyta "virgin" smile.gif
turiu šį aliejų, mano atsiliepimai tik geriausi.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 20, 22:00)

ant jo parašyta "virgin" smile.gif
turiu šį aliejų, mano atsiliepimai tik geriausi.

o kam tu ji esi naudojusi? geras odai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 09, 21:51)
Nerafinuotas, nebalintas ir nedeodoruotas. Aliejai, kurie turi prierašą "virgin" rafinuoti ir kitaip paveikti būti negali, tai yra numatyta reikalavimais mirksiukas.gif 100 proc. garantuoju biggrin.gif

QUOTE(Irėja @ 2009 02 09, 22:25)
valiooo  smile.gif pagaliau aišku. ačiū, Rasma.
o aliejus labai mielas. odai patiko, plaukams patiko. ir dar valgyti jį galima  biggrin.gif ir kaina padori (aš pirkau prieš sausio 1, tai buvo dar padoresnė).

beje, čia pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 20 vasario 2009 - 23:03
QUOTE(Irėja @ 2009 02 20, 23:53)
beje, čia pigiau  mirksiukas.gif

Bet kad cia 200g o kur as nuoroda idejau 400g ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2009 02 20, 14:21)
Esu turejusi ju hidrofilini alieju veidui valyti, tai kokia sudeti jie raso internete nera pilna. Manajame ir peg buvo ir dar kazkas nelabai gero.... g.gif

neblogai blink.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 02 20, 21:28)
Sveikos  4u.gif  biggrin.gif
Turiu pora klausimuku ir noreciau isgirsti jusu nuomone...
Plaukams kaip kauke pradejau naudoti simondsiju alieju+rozmarino EA. Plaukai labai patenkinti, bet va nezinau, kaip daznai kauke daryti... Kaip manote, ar pakanka karta per savaite? kaip jus darote ?  mirksiukas.gif

kaukes plaukam pagrinde daromos viena karta per savaite mirksiukas.gif Bet, buna, kad deda ir dazniau...

QUOTE(Irėja @ 2009 02 20, 22:00)
biggrin.gif  gaila, kad per vėlai perskaičiau. užsisakiau iš to akamuti šiandien. prigriebiau amlos miltelių plaukams ir va šitą daiktą. parašysiu, kai gausiu ir apžiūrėsiu iš arčiau.

na, tai lauksim atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, kol į Kaune sveikuose produktuose nėra kanapių aliejaus, nusprendžiau įsigyti linų sėmenų aliejuko. Norėjau paklausti ar nebandėte jų pirkti iš kokių ūkininkų turgelio, ar galima jais pasitikėti? bigsmile.gif Ir kokie požymiai nerafinuoto, šaltai spausto linų sėmenų aliejuko, kokia spalva, konsistencija, kad neapsigauti? g.gif
Atsakyti
Nerafinuotas, nebalintas ir nedeodoruotas. Aliejai, kurie turi prierašą "virgin" rafinuoti ir kitaip paveikti būti negali, tai yra numatyta reikalavimais 100 proc. garantuoju

QUOTE(Irėja @ 2009 02 21, 00:53)
beje, čia pigiau  mirksiukas.gif

Tai tada rafinuotas ar ne nebesuprantu?
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 21, 11:26)
Nerafinuotas, nebalintas ir nedeodoruotas. Aliejai, kurie turi prierašą "virgin" rafinuoti ir kitaip paveikti būti negali, tai yra numatyta reikalavimais  100 proc. garantuoju
Tai tada rafinuotas ar ne nebesuprantu?

NErafinuotas smile.gif
Papildyta:
Ireja, jei ne paslaptis kiek kainavo siuntimas is Akamuti, man labai reikia kokosu ir taukmedzio aliejaus, bet nezinau ar Lt pirkti ar parsisiust is Akamuti... 4u.gif
Atsakyti