Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ne mama @ 2009 02 19, 22:00)
bet siaip fainai- toks platus pasirinkimas, kad net baisu doh.gif  kas ka nors zinot apie baobabu alieju, ar mango sviesta rolleyes.gif
dar labai sudomino tas neem tree butter- kiek zinau tas neem naudojamas visokiose priesspuoginese priemonese, o dar yra ir neem milteliu, ir kaukiu su tuo neem doh.gif  zodziu susinervinau lotuliukas.gif

turiu visus smile.gif
neemas ziauraus kvapo, vimdancio (ne vienas kitas aliejus ar sviestas man nesmirdi). nei plaukams nei veidui kolkas nepadejo biggrin.gif nors labai daug is jo laukiau smile.gif

mango sviesta lupu balzamui naudoju, nes sviestmedis linkes susigranuliuoti lupu balzame. dar i muila.
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 20, 00:13)
tai ner uz ka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gi malonu padeti zmogui  doh.gif

teko vakar truliku vaziuot, tai tik susinervinau prisiziurejus kokiom lygiom odom mergaites vazineja- daugiau taip saves nekankinsiu- vazinesiu masina arba pesciom lotuliukas.gif

na kaip man gyvent - ateini į temą, tai būtinai dar ko nors užsimanai doh.gif censored2.gif

išeitis bigsmile.gif Pas mane irgi truputį matosi, bet neimu į galvą biggrin.gif man jos mažiausios, kai vakare tik hidrolato užpurškiu smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 20, 03:14)
neemas ziauraus kvapo, vimdancio (ne vienas kitas aliejus ar sviestas man nesmirdi).

mango sviesta lupu balzamui naudoju

unsure.gif O man dantų pasta su neemu tai net labai patiko g.gif

o vieną jį galima naudoti? smile.gif Ir kaip kvepia? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 02 19, 22:23)
taip taip as  unsure.gif  dar iki siol pamenu ir ji tebeturiu.

oho kaip taupiai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif pasigedau,kad nebeateina pranesimai i emeila is sios temos unsure.gif O cia jau naujos puse prisnekejot biggrin.gif
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 15, 17:10)
drinks_cheers.gif

Papildyta:
Skaitinėju šią temą, ir pradžioje yra išvardinti natūralios kosmetikos gamintojai.Net keista,kad Alterra taip pat.Niekad nesidomėjau ir galvojau,kad ji tikrai bus eilinė lenkiška ar dar kokia kosmetika....Gal reiks susidomėt g.gif Ar ji jums gera,kas naudoja?

As naudoju prausimosi putas su metoms riebiai odai ax.gif visai nieko po sporto veidukui, o ir makiaza nuplauna normaliai 4u.gif
Dar turejau alijosini kremuka- irgi nieko , toks ekonominis variantas..
Aliejus nuo celiulito taip ir sptovi nanaudojamas, labiau patiko roziu losjonas kunui..
Ir zinoma naudoju alijosine duso zele ir kunui ir kaip ranku muila, nes kaina labai jau patraukli blush2.gif

QUOTE(Irėja @ 2009 02 19, 22:06)
kaip manot čia natūralūs produktai ar akių dūmimas?

As buvau usisakiusi per tarpininke is internetiniu parduotuviu temos..bet taip ir nebesulaukiau jokiu ziniu unsure.gif klausiau kelis kartus, tai tas , tai anas..taip ir nubangavo mano uzsakymas doh.gif Seniau klausiau merginu sioje temoje, tai nepamenu , kazkas minejo, kad Akamuti visai gera produkcija bigsmile.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 02 19, 23:49)
Reikia riboti nuorodų dėjimą į temą umn.gif 
Kur sąžinė? cool.gif
Apetitas tik kyla ...prisipirkti essen.gif  doh.gif Piniginė jau visai nelaiko - skersvėjai tuoj bus biggrin.gif

drinks_cheers.gif Pinigine mano pripratus prie skersveju, bet vat banko saskaita tai lengvame soke lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=gutte86,2009 02 19, 23:52]
ne skersvejai - visas uraganas lotuliukas.gif perejus nuo chemines ant naturaliso kosmetikos maniau tiek nereiks produktu, ale visko norisi lotuliukas.gif
Papildyta:

Aš irgi tikėjausi, kad pradėjus naudoti natūralią mažiau visko reikės nono.gif tik kažkaip atvirkščiai gaunasi - visko norisi, taip įdomu viską bandyti, vėl tikėjausi, kad piniginei bus geriau biggrin.gif , o gaunasi kaip visada g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 20, 08:50)
unsure.gif O man dantų pasta su neemu tai net labai patiko  g.gif

o vieną jį galima naudoti? smile.gif Ir kaip kvepia?  lotuliukas.gif

gal dantu pastoj ne grynas neem'o aliejus g.gif
nes turiu dar neemo miltelius - kazkoki lengva kvapa turi, bet bent jau man praktiskai nejauciama.
o va neemo aliejus tai... nemoku apibudinti kvapu, nezinau i ka panasus, bet vimdantis ir viskas biggrin.gif
karta uzsitepiau gryno ant plauku ir nuejau ant begimo takelio... kiek pabegiojus supykino blink.gif daugiau taip nedarau.. smile.gif
esu pasigaminus veido muila su daug neemo aliejaus, tai dejau daug daug arbatmedzio, lavandu, dar kazkokiu eteriniu.. vistiek kvapo pilnai nepermuse, bet jau bent labiau jauciasi arbatmedis nei neemas.

QUOTE(Hopeidea @ 2009 02 20, 09:56)
As buvau usisakiusi per tarpininke is internetiniu parduotuviu temos..bet taip ir nebesulaukiau jokiu ziniu unsure.gif klausiau kelis kartus, tai tas , tai anas..taip ir nubangavo mano uzsakymas doh.gif Seniau klausiau merginu sioje temoje, tai nepamenu , kazkas minejo, kad Akamuti visai gera produkcija bigsmile.gif

as sakiau ax.gif
dabar jau (kai daugiau isbandzius) sakyciau eiline normali uk online parduotuve.
tik as ju prekes kituose saituose pigiau pirkdavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 20 vasario 2009 - 12:44
na, bet aliejai yra bent jau "integruotini" į kitus produktus bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 20, 11:43)
na, bet aliejai yra bent jau "integruotini" į kitus produktus  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

sitas - sunkiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 19, 22:51)
uzmeskit aki ka radau smile.gif CIA
begales visokiu produktu ir prie kur nusipirkti yra surasytos kosmetologes dirbancios su ta produkcija, labai idomu gal cia kas nors gero  ax.gif gal kuri susidure?

Esu turejusi ju hidrofilini alieju veidui valyti, tai kokia sudeti jie raso internete nera pilna. Manajame ir peg buvo ir dar kazkas nelabai gero.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2009 02 20, 14:21)
Esu turejusi ju hidrofilini alieju veidui valyti, tai kokia sudeti jie raso internete nera pilna. Manajame ir peg buvo ir dar kazkas nelabai gero.... g.gif

ot, gudruoliai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 19, 23:06)
kaip manot čia natūralūs produktai ar akių dūmimas?

kazkas rase, kad Virgin tai reiskia rafinuotas aliejus.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 20, 16:00)
kazkas rase, kad Virgin tai reiskia rafinuotas aliejus.

tai kaip tik nerafinuotas smile.gif

Daddygirl, kaip turėjusi Akamuti produktus savo rankose pasakyk, ar jie patikimi ir iš kokių saitų tau juos pavyko užsakyti pigiau? 4u.gif
Atsakyti