Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ne mama @ 2009 02 19, 23:08)
man irgi doh.gif  ir didziausia beda kad siuncia i lietuva, ir uz siuntima ne baisiai daug moket reik lotuliukas.gif

As taip pat uzsimaniau ax.gif
Gal kas sugalvos siustis, mielai prisijungciau smile.gif
Atsakyti
man labai faini is to puslapio pulse points pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 19, 21:06)
kaip manot čia natūralūs produktai ar akių dūmimas?

Reikia riboti nuorodų dėjimą į temą umn.gif
Kur sąžinė? cool.gif
Apetitas tik kyla ...prisipirkti essen.gif doh.gif Piniginė jau visai nelaiko - skersvėjai tuoj bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 19, 16:41)
na as grizau is siokio tokio apsipirkimo, stepono 6 hauschkos meginuku prisipirkau man ju ilgam uztenka tik deja roziu light nebuvo tenkinsiuo svarainiu, levandu hidrolata pirkau cia nes saket kad KN nebeturi, ir ejau i hale ieskoti tu alieju, nu galvojau nusisausiu, o pardavejos kuriu klausiau tai tokios uzknistos tipo nieko mes nezinom kas cia su tais aliejais pasidare ne pirma matomai klausineju biggrin.gif siaip cigone tokia parode biggrin.gif tai jei ka iejimas is LAUKO, i kaire nuo tu dideliu pagrindiniu laptu einate lauku ir randate uzrasa aliejai smile.gif pirkau avokadu, sezamu ir moliugu seklu aliejus odai, plaukam ir gerimui. juk moliugo seklos bus naudingos ir i vidu?

as irgi tiek laiko ieskojau to 96 paviljono doh.gif
QUOTE(Odora @ 2009 02 19, 20:51)
uzmeskit aki ka radau smile.gif CIA
begales visokiu produktu ir prie kur nusipirkti yra surasytos kosmetologes dirbancios su ta produkcija, labai idomu gal cia kas nors gero  ax.gif gal kuri susidure?

idomiai, negirdejau apie sia kosmetika, sudeti visai nebloga raso g.gif

QUOTE(Irėja @ 2009 02 19, 21:06)
kaip manot čia natūralūs produktai ar akių dūmimas?

neblogai atrodo. ir as prisijungciau, jei kas sugalvotu siustis biggrin.gif

O kas turi buti parasyta, jeigu aliejus yra nerafinuotas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 19, 23:49)
Kur sąžinė? cool.gif
Apetitas tik kyla ...prisipirkti essen.gif  doh.gif Piniginė jau visai nelaiko - skersvėjai tuoj bus biggrin.gif

ne skersvejai - visas uraganas lotuliukas.gif perejus nuo chemines ant naturaliso kosmetikos maniau tiek nereiks produktu, ale visko norisi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 19, 23:50)

O kas turi buti parasyta, jeigu aliejus yra nerafinuotas?  g.gif

nezinau, as apie avokadu alieju is spalvos sprendziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 19, 22:52)
ne skersvejai - visas uraganas  lotuliukas.gif  perejus nuo chemines ant naturaliso kosmetikos maniau tiek nereiks produktu, ale visko norisi  lotuliukas.gif
Papildyta:
nezinau, as apie avokadu alieju is spalvos sprendziau  g.gif

aha, avokado aliejaus apalva, tai tikrai nerafinuoto netokia schmoll.gif as turiu,tai pas mane sodrios zalios spalvos.
Gal kai Organic parasyta, tai tipo nerafinuotas? O virgin kas? g.gif
Atsakyti
Nerafinuotas - virgin (kartais papildomai pažymi 'unrefined') smile.gif
Atsakyti
na bent jau prie sviestu visu pabreztinai parasyta kad nerafinuoti, ir taip pat prie aragano aliejaus- net perspejimas kad ne silpnasirdziams(neva del kvapo) lotuliukas.gif ir siaip- man irgi tik uzkliuvo avokado aliejus g.gif

bet siaip fainai- toks platus pasirinkimas, kad net baisu doh.gif kas ka nors zinot apie baobabu alieju, ar mango sviesta rolleyes.gif
dar labai sudomino tas neem tree butter- kiek zinau tas neem naudojamas visokiose priesspuoginese priemonese, o dar yra ir neem milteliu, ir kaukiu su tuo neem doh.gif zodziu susinervinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 19 vasario 2009 - 23:02
QUOTE(Rasma @ 2009 02 19, 22:57)
Nerafinuotas - virgin (kartais papildomai pažymi 'unrefined') smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 02 19, 18:59)
Ir aš paklausiau, tai pardavėja nežinojo, sakė pasidomės.Bet sakė, kad nuo kainų cunamio, tai įtariu, jau senokai...tai gal ir bsu netrumpai.Kažkaip gi reikia skatint prekybą

neatsilaikiau - užėjau ir prisipirkau cukraus pusei gyvenimo lotuliukas.gif

QUOTE(ragana @ 2009 02 19, 22:38)
Ačiū, kad parodėt  doh.gif  Tai ką dabar man daryt, kai pavarčius šį puslapį paaiškėjo, kad man VĖL visko reikia  doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 02 19, 23:49)

merginos, turėkit sąžinės tikrai blink.gif Gerai, kad MB irgi kompo dabar reikia, tai bus šioks toks saugiklis, kad neįlįsiu ten, o paskui mažu ir primiršiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

KN galėtų kokosų aliejus bent po puslitrį pardavinėti - kaip apsidžiaugčiau lotuliukas.gif

beje, kur gauti gryno mangų sviesto? g.gif

Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2009 02 20, 00:00)
kas ka nors zinot apie baobabu alieju, ar mango sviesta rolleyes.gif

ačiū tau dar atskiras, ne mama doh.gif

mangų sviestas eina į visokių balzamų, sviestų gamybą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 20, 00:06)
neatsilaikiau - užėjau ir prisipirkau cukraus pusei gyvenimo  lotuliukas.gif
merginos, turėkit sąžinės tikrai  blink.gif Gerai, kad MB irgi kompo dabar reikia, tai bus šioks toks saugiklis, kad neįlįsiu ten, o paskui mažu ir primiršiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

KN galėtų kokosų aliejus bent po puslitrį pardavinėti - kaip apsidžiaugčiau  lotuliukas.gif

beje, kur gauti gryno mangų sviesto?  g.gif

Papildyta:
ačiū tau dar atskiras, ne mama  doh.gif

mangų sviestas eina į visokių balzamų, sviestų gamybą  4u.gif

tai ner uz ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gi malonu padeti zmogui doh.gif

o as tai rimtai dabar galvoju, reik uzsiblokuot kreditine blush2.gif
Papildyta:
dar noriu zinoviu paklaust- kas is naturaliu priemoniu padetu nors kiek sutraukt poras g.gif neinsktiruotos jos pas mane, bet taip nepatinka ta nelygi oda doh.gif teko vakar truliku vaziuot, tai tik susinervinau prisiziurejus kokiom lygiom odom mergaites vazineja- daugiau taip saves nekankinsiu- vazinesiu masina arba pesciom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 20, 00:13)
dar noriu zinoviu paklaust- kas is naturaliu priemoniu padetu nors kiek sutraukt poras g.gif  neinsktiruotos jos pas mane, bet taip nepatinka ta nelygi oda doh.gif  teko vakar truliku vaziuot, tai tik susinervinau prisiziurejus kokiom lygiom odom mergaites vazineja- daugiau taip saves nekankinsiu- vazinesiu masina arba pesciom lotuliukas.gif

genai ax.gif pas kai kurias is prigimties yra lygi oda smile.gif pas manes irgi poros neinkstiruotos, bet matosi kad yra ir duoda odai nelygumo.. abejoju, ar butu kokia priemone, joms panaikinti doh.gif
Atsakyti