gal pasakys zinoves, nes as pati irgi dar nebandzius, bet kiek skaiciau, tai raso, kad fairy yra baltaodems, light sviesioms, o toliau vasarai
QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 19, 19:48)
Kaina aisku normali (cia apie everyday minerals rinkinuka ir sepeteli), tik reikia pasiskaitineti kaip tas spalvas atsirinkti, o kokias pati emei ir kokia tavo odos spalva?
spalvas eksperimento budu , siaip daug prirasyta siai kosmetikai skirtoje temoje, pasiziurekit ten. as emiau is buff serijos nuo pradzios 2 3 4, kaip supratau ten daugiau reikia skaityti aprasymus o ne meginti pagal paveiksliuka iziureti
Papildyta:
mano oda tai sakyciau sviesi salto atspalvio, su paraudonavimais tai emiau dar zalsva conceleri, bet prie kito apsvietimo lyg ir vos vos rusvumo isiziuriu, jei netiks ka issirinkau tai imsiu cool serija kitakart
QUOTE(Odora @ 2009 02 19, 20:16)
spalvas eksperimento budu , siaip daug prirasyta siai kosmetikai skirtoje temoje, pasiziurekit ten. as emiau is buff serijos nuo pradzios 2 3 4, kaip supratau ten daugiau reikia skaityti aprasymus o ne meginti pagal paveiksliuka iziureti
Papildyta:
mano oda tai sakyciau sviesi salto atspalvio, su paraudonavimais tai emiau dar zalsva conceleri, bet prie kito apsvietimo lyg ir vos vos rusvumo isiziuriu, jei netiks ka issirinkau tai imsiu cool serija kitakart
Papildyta:
Mano oda irgi turbūt panaši - šviesi šalta į rusvumą. Parašykite ar tiko kai gausit (galit į az), ir atsiprašau kitų už
kaip manot čia natūralūs produktai ar akių dūmimas?
Akwile, kaip jau minejau EM siuntimo kaina nefiksuota- taigi jei ankstesne mergaite isidejo tik meginukus ir sepetuka tai jai ir rode apie 5 dolerius, o jei idetum dar ka nors tai ir pakyla kaina kokiu doleriu as kiek pamenu uz dideli rinkini tas kur 50 doleriu kainuoja tai dar uz siuntima arti 20 doleriu buvo
QUOTE(Palomina @ 2009 02 19, 18:03)
aciu
tai dar palyginus normaliai uz hidrolata sumokejai.. atsimenu kazkada Dzemute beveik dvigubai sumokejo (atrodo irgi uz levandu)
tai dar palyginus normaliai uz hidrolata sumokejai.. atsimenu kazkada Dzemute beveik dvigubai sumokejo (atrodo irgi uz levandu)
taip taip as dar iki siol pamenu ir ji tebeturiu.
QUOTE(Irėja @ 2009 02 19, 21:06)
Ačiū, kad parodėt Tai ką dabar man daryt, kai pavarčius šį puslapį paaiškėjo, kad man VĖL visko reikia
QUOTE(drugelis* @ 2009 02 19, 16:42)
Sveika, norėjau pasiteirauti, kur pirkai kanapių aliejų? Jaučiu KN, kadangi Kaune tokio nėra, tai man tik pasvajoti apie tokį
Gal žinote, kur kanapių aliejaus galima įsigyti, išskyrus KN, kad būtų kokybiškas, nerafinuotas ir galima gerti ar tokios vietos be KN aš Kaune nerasiu,mm?
Gal žinote, kur kanapių aliejaus galima įsigyti, išskyrus KN, kad būtų kokybiškas, nerafinuotas ir galima gerti ar tokios vietos be KN aš Kaune nerasiu,mm?
Na as ji vartojau dar tada kai Lietuvoje nei vienos sveiko maisto parduotuveles nebuvo man ji parveze net is JAV ir po to is Londono, bet naudojau buten toki is Londono koki turi Sveiki produktai parduotuve Lietuvoje, kur Palomina idejo nuoroda, tik pereita savaitgali Sveiku produktu krautuvele Kauno Akropoly dar neturejo gryno kanapiu aliejaus, bet turejo ivairiu alieu misini, kuriame yra ir kanapiu aliejaus, tik tame misiny yra nakvisu aliejaus, kuris man netinka, pasireiskia rausvu plemu berimas butent nuo nakvisu, todel siulyciau palaukti ko, atves i Kauna gryno kanapiu aliejaus
QUOTE(Irėja @ 2009 02 19, 22:06)
paziurejau plauku priemones, tai avokadu aliejus bent rafinuotas raso, kad nuostabus ir t.t., bet nerafinuotas yra zalias ir su priemaisom,o ten gelsvas skaidrus...
QUOTE(ragana @ 2009 02 19, 22:38)
Ačiū, kad parodėt Tai ką dabar man daryt, kai pavarčius šį puslapį paaiškėjo, kad man VĖL visko reikia
man irgi ir didziausia beda kad siuncia i lietuva, ir uz siuntima ne baisiai daug moket reik