Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(drugelis* @ 2009 02 19, 16:42)
Sveika, norėjau pasiteirauti, kur pirkai kanapių aliejų? g.gif Jaučiu KN, kadangi Kaune tokio nėra, tai man tik pasvajoti apie tokį unsure.gif 

Gal žinote, kur kanapių aliejaus galima įsigyti, išskyrus KN, kad būtų kokybiškas, nerafinuotas ir galima gerti blush2.gif  ar tokios vietos be KN aš Kaune nerasiu,mm? unsure.gif

CIA yra kanapiu aliejaus
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 02 19, 15:43)
Beje, cupe eko pard. didelės nuokaidos maisti: 50 proc. cukrui, atrodo 30 pr. šokoladui, makaronams, 20 pr. konservams smile.gif

kiek laiko galios? blink.gif

QUOTE(drugelis* @ 2009 02 19, 16:42)
Gal žinote, kur kanapių aliejaus galima įsigyti, išskyrus KN, kad būtų kokybiškas, nerafinuotas ir galima gerti blush2.gif 

Sveikuose produktuose, Kaune kaip tik atsidarė Akropolyje smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
na as grizau is siokio tokio apsipirkimo, stepono 6 hauschkos meginuku prisipirkau man ju ilgam uztenka tik deja roziu light nebuvo tenkinsiuo svarainiu, levandu hidrolata pirkau cia nes saket kad KN nebeturi, ir ejau i hale ieskoti tu alieju, nu galvojau nusisausiu, o pardavejos kuriu klausiau tai tokios uzknistos tipo nieko mes nezinom kas cia su tais aliejais pasidare ne pirma matomai klausineju biggrin.gif siaip cigone tokia parode biggrin.gif tai jei ka iejimas is LAUKO, i kaire nuo tu dideliu pagrindiniu laptu einate lauku ir randate uzrasa aliejai smile.gif pirkau avokadu, sezamu ir moliugu seklu aliejus odai, plaukam ir gerimui. juk moliugo seklos bus naudingos ir i vidu?
siaip buvo sisas pagaves daug visokiu prisipirkti bet susilaikiau nes cia minejot jog apkarsta jie greitai..
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 19, 16:29)
mhm, as ir domejausi, butu labai idomu isbandyti rolleyes.gif

tai ta nemokama rinkinuka turbut po viena geriau uzsakinet juk neprisakysi 20 nemokamu per viena siuntini smile.gif as jau uzsisakiau tai plius mazas sepetelis isejo apie 34litus su siuntimu
Papildyta:
ir kaip tik stepono 6 klausiau ar neatsiveze jie tos mineralines kur zadejo, sako ketinam bet neiseina susiderint su tiekeju kazkaip greitai tai vis tempiasi pavadinimo nepasake tik kad italiska kosmetika sita bus
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 19, 17:41)
na as grizau is siokio tokio apsipirkimo, stepono 6 hauschkos meginuku prisipirkau man ju ilgam uztenka tik deja roziu light nebuvo tenkinsiuo svarainiu, levandu hidrolata pirkau cia nes saket kad KN nebeturi..

kokiu meginuku is Hauschkos prisipirkai? kiek kainuoja kremu meginukai? (seniai buvau, tai nebeprisimenu blush2.gif )
ir kiek uz levandu hidrolata sumokejai (koks kiekis)? kazkada kazkurio hidrolato kaina labai skyresi KN ir Stepono g.
Atsakyti
meginukus aliejuko, rejnavating kaukes ir svarainio kremuko tai kainos 11-15lt
levandu didelis 31lt zinau kad brangiau...

beje dar del every day minerals as siuntimui emiau pigiausia buda tai man gavos rodos 5.4$ kodel jus rasot 7.8? ar as jau kazka primaklinau...
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 19, 17:55)
meginukus aliejuko, rejnavating kaukes ir svarainio kremuko tai kainos 11-15lt
levandu didelis 31lt zinau kad brangiau...

aciu 4u.gif
tai dar palyginus normaliai uz hidrolata sumokejai.. atsimenu kazkada Dzemute beveik dvigubai sumokejo (atrodo irgi uz levandu) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 17, 23:59)
as is pradziu buvau uzsikepus alima pure mineraline kosmetika, na jie labai akcentuoja kad naturalus ir tt be konservantu, bet gavau patarima rinktis every day minerals, nes ju sudetyje lygiai taip pat brudu nera, tik del lupu balzamu nesu tikra ir dar is ju galima nemokama meginuku komplekta parsisiusti, ka rytoj ketinu ir padaryti wink.gif

As irgi kiek skaitinejau, geriausi atsiliepimai apie everyday minerals, tik minusas - siustis reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 19, 15:48)
kiek laiko galios?  blink.gif

Ir aš paklausiau, tai pardavėja nežinojo, sakė pasidomės.Bet sakė, kad nuo kainų cunamio, tai įtariu, jau senokai...tai gal ir bsu netrumpai.Kažkaip gi reikia skatint prekybą
Atsakyti
o kuriu nereikia siustis?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 19, 16:35)
ten siuntimas ne fiksuotas- jei daugiau siusi daugiau ir mokesi, tai reiktu ziuret ar tikrai apsimoka koperuotis.

QUOTE(Palomina @ 2009 02 19, 16:40)
be to, jei virsiji 75 lt suma tai muitinej muitus priskaiciuoja.. (na ne visada.. bet jei dideles sumos bus tai tikrai uzdes mokescius)..

nu va, o as tikejausi doh.gif

QUOTE(Odora @ 2009 02 19, 17:55)
beje dar del every day minerals as siuntimui emiau pigiausia buda tai man gavos rodos 5.4$ kodel jus rasot 7.8? ar as jau kazka primaklinau...

tai aks pigiausia irgi emiau, man rode 7.8 g.gif
Papildyta:
o kaip jus siunciates is EM? mokat paypalu?
Atsakyti
tai ta nemokama rinkinuka turbut po viena geriau uzsakinet juk neprisakysi 20 nemokamu per viena siuntini smile.gif as jau uzsisakiau tai plius mazas sepetelis isejo apie 34litus su siuntimu
Papildyta:
ir kaip tik stepono 6 klausiau ar neatsiveze jie tos mineralines kur zadejo, sako ketinam bet neiseina susiderint su tiekeju kazkaip greitai tai vis tempiasi pavadinimo nepasake tik kad italiska kosmetika sita bus
[/quote]

Kaina aisku normali (cia apie everyday minerals rinkinuka ir sepeteli), tik reikia pasiskaitineti kaip tas spalvas atsirinkti, o kokias pati emei ir kokia tavo odos spalva?
Atsakyti