Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Taigi berods Madaros dar yra ir Biobutique'e CUP'e mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 02 19, 13:43)
Nea, pas mane jis kremas. As irgi nelabai megstu geliniu, nes jie man ne kiek nedrekina. Beje, susiradau internete ta savo krema - tai jo pavadinimas toks pat - nieko nepasikeite  ax.gif
http://www.madara.lt...moisture-cream/
Nors cia aprasyta, kad jis skirtas sausai ir labai sausai odai, bet mano misriai odai jis labai patinka. Bet velgi sakau, reikia is pradziu Jums meginuka isigyti. Seniau Madara prekiaudavo stepono g. , kur dabar - as nezinau. Tai ten tikrai galima buvo nusipirkti meginuku  4u.gif

dabar madara Sarmoj prekiauja unsure.gif bet sakau, tokios uzsispaudusios su tais meginiais, tik krato galva ir bega salin doh.gif Bet ieskosiu toliau, nes noriu megini isbandyt pirmiausia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 19, 14:37)
Taigi berods Madaros dar yra ir Biobutique'e CUP'e  mirksiukas.gif

yra, bet ten asortimentas kazkoks mazas, ir berods, kai buvau paskutini karta, nei kemu, nei prausikliu neturejo.
Atsakyti
Kazkokia nesamone, pasidariau Madaros psl. SKIN TEST ir gavosi, kad mano oda normali i misria, o man visad atrode, kad ji normali i sausa labiau ir i klausimus saziningai atsakinejau ir ne vieno atsakymo nebuvo apie veido riebuma ... nesupratau, is kur jie istrauke toki mano veido tipa.
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 19, 14:41)
Kazkokia nesamone, pasidariau Madaros psl. SKIN TEST ir gavosi, kad mano oda normali i misria, o man visad atrode, kad ji normali i sausa labiau ir i klausimus saziningai atsakinejau ir ne vieno atsakymo nebuvo apie veido riebuma ... nesupratau, is kur jie istrauke toki mano veido tipa.

einu ir as pasidarysiu biggrin.gif
Papildyta:
man teisingai nustate, manyciau rolleyes.gif Normali i misruma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 02 19, 13:42)
Bet kad as Vilniuje nesigaudau

čia nėra net ko gaudytis biggrin.gif Jei atvažiuoji iki stoties, tai pėstute pro McDonald's, kurio nepamatyti neįmanoma, nueitum iki turgelio, o paskui kelias stoteles pavažiuotum vienintele įmanoma kryptimi į miesto pusę, pasuktum į Basanavičiaus gatvę (į kalną) ir pasivaikščiotum iki cerkvės žaliais kupolais, ten visai šalia ir Kvapų namai smile.gif

čia jei vyras nesutiktų palydėti tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 19, 12:11)
Bukit geros parasykit kada dirba tas hales turgus?

Bet Aliejaus pard. man rodos kitoks darbo laikas.Jų yra atskira parduotuvė tam turguj.Galima paskambint, jei ką...

Parduotuvė „Aliejus“ VILNIUJE!
Pylimo g. 58 / Bazilijonų g. 1
Halės turgus (96 Paviljonas), Vilnius
Tel. pasiteiravimui: +37069953492

Beje, cupe eko pard. didelės nuokaidos maisti: 50 proc. cukrui, atrodo 30 pr. šokoladui, makaronams, 20 pr. konservams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 18, 13:43)
manau, kad su saiku tiktų, nes bent į mano aliejukų mišinį erškėtuogių aliejus eina kaip pagrindinis ingredientas wink.gif

ir i mano, kaip vienas pagrindiniu smile.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 18, 13:50)
Na ne tokios jau baisybes ax.gif

Siaip kiek zinau kokoso ir dar pridesiu sezamo aliejai skaitosi kaipo
maziausiai vertingu medziagu turintys aliejai ir jie laikomi tokie
pramoniniai ta prasme , kad is kokoso aliejaus isgaunamas sarmas, kuris dedamas tieki Amway produkciaj, tiek i nemazai betn jau Lietuvoje kiek uzmaciau parduodamu sampunu sudeti kaip toks pat agresyvus sarmas, kuris isgaunamas is
cheminiu meziagu (tai SLS, ALS, jie tiesiog yar agresyvus sarmai, nesvarbu ar is kokoso ar si kokito isgauti).

o as visur tik ir skaitau, koks kokoso aliejus naudingas ji valgant smile.gif

siaip, atrodo, tu maisai du dalykus - kokoso alieju ir tai, kas is jo isgaunama mirksiukas.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 18, 17:37)
Paprasiau maniskio, kad nupirktu kakavos sviesto ir visai ne i galva, kad rutos buna rafinuotas ir nerafinuotas, tai, aisku, kad ikiso pastaraji doh.gif atidarineju ir galvoju, kad kvepes man cia sokoladais ar kuo, o cia man kazkokiu sienu kad padave doh.gif jau pasiskaiciau, kad turejo buti gabalinis, o pas mane blyneliai tokie, ech...nzn, kur ji bedeti, mest ar dar kur galima sunaudot? g.gif

sumaisai su kokoso aliejum ir naudoji kaip skanu sviesta smile.gif
arba kepiniuose juo pakeisti sviesta..
Atsakyti
merginos o jus everyday minerals pacios uzisakinejat? maciau siuncia i LT, tik siuntimas 7.8$, jei kooperuotis, tai visai nieko gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 02 19, 15:22)
merginos o jus everyday minerals pacios uzisakinejat? maciau siuncia i LT, tik siuntimas 7.8$, jei kooperuotis, tai visai nieko gaunasi  bigsmile.gif

mhm, as ir domejausi, butu labai idomu isbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 02 19, 16:22)
merginos o jus everyday minerals pacios uzisakinejat? maciau siuncia i LT, tik siuntimas 7.8$, jei kooperuotis, tai visai nieko gaunasi  bigsmile.gif

ten siuntimas ne fiksuotas- jei daugiau siusi daugiau ir mokesi, tai reiktu ziuret ar tikrai apsimoka koperuotis.
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 19, 16:35)
ten siuntimas ne fiksuotas- jei daugiau siusi daugiau ir mokesi, tai reiktu ziuret ar tikrai apsimoka koperuotis.

be to, jei virsiji 75 lt suma tai muitinej muitus priskaiciuoja.. (na ne visada.. bet jei dideles sumos bus tai tikrai uzdes mokescius)..
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 18, 23:58)
Taigi, pirmas kelias dienas tik atidarius kanapiu aliejuko butelaiti, jis turejo kepintu riesutu skoni, malonu, svelnu...po to...atsiprasau bet sakyciau primine papuvusio mesliuko kvapa, tvarto kvapas su puvanciu siaudu priesmoku tai jau grynai, bet poveikis jo odos ir plauku bukeli tai va TOOOOKS thumbup.gif  kadangi turejau egzema tai negalejau mesti to aliejaus, del sveikatos....ir kagi, plaukai kaip silkas, veslesni, puresni blizgesni patapo o ir oda aprimo  bigsmile.gif  thumbup.gif

Sveika, norėjau pasiteirauti, kur pirkai kanapių aliejų? g.gif Jaučiu KN, kadangi Kaune tokio nėra, tai man tik pasvajoti apie tokį unsure.gif

Gal žinote, kur kanapių aliejaus galima įsigyti, išskyrus KN, kad būtų kokybiškas, nerafinuotas ir galima gerti blush2.gif ar tokios vietos be KN aš Kaune nerasiu,mm? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis*: 19 vasario 2009 - 15:42