gal kas bandet laveros purskiama dezodoranta? arba eco piestukini?
QUOTE(Akwilė @ 2009 02 19, 12:14)
Sveikutes merginos, noreciau,kad priimtumet mane i savo buri.
Netycia uzejau psl Kvapu namu, taip patiko aprasymai naturaliu alieju, kad net pati uzsimaniau isbandyti.
ir koks dar hales turgus yra
Netycia uzejau psl Kvapu namu, taip patiko aprasymai naturaliu alieju, kad net pati uzsimaniau isbandyti.
ir koks dar hales turgus yra
sveika prisijungusi
tikrai geri jų aliejai Esu mačiusi ir Nidoj vaistinę, prekiaujančią KN produkcija,bet neužėjom ir nepamačiau, koks asortimentas Bet jei pati domėsies, tai gal galima vaistinės kokios paprašyti, kad konkretų produktą atsivežtų?
Halės turgus yra Vilniuje, netoli stoties
QUOTE(katutis @ 2009 02 19, 14:02)
sveika prisijungusi
tikrai geri jų aliejai Esu mačiusi ir Nidoj vaistinę, prekiaujančią KN produkcija,bet neužėjom ir nepamačiau, koks asortimentas Bet jei pati domėsies, tai gal galima vaistinės kokios paprašyti, kad konkretų produktą atsivežtų?
Bukit geros parasykit kada dirba tas hales turgus?
QUOTE(katutis @ 2009 02 19, 13:02)
sveika prisijungusi
aciu
sakai atveztu vaistines jei prasyt gal reiktu pabandyt
o as jau prisisvajojau apie Kauno hale
Akwile, pasidaryk sąrašiuką ir atlėk kurį šeštadienį iki Vilniaus Čia pat bus Halė, netoli ir Kvapų namai, kur konsultacijos tikriausiai bus tikslesnės ir išsamesnės nei pas prekybos partnerius
QUOTE(katutis @ 2009 02 19, 13:35)
Akwile, pasidaryk sąrašiuką ir atlėk kurį šeštadienį iki Vilniaus Čia pat bus Halė, netoli ir Kvapų namai, kur konsultacijos tikriausiai bus tikslesnės ir išsamesnės nei pas prekybos partnerius
aha skaiciau, kad kvapu namuose konsultuoja kazkuriom dienom del produkcijos. Bet kad as Vilniuje nesigaudau, vyras tai gerai, bet kad ji sunku priprasyt tokiems reikalams o jei dar pasakyciau ko vaziuoju
bet gal reiktu kada susiorganizuot
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 18, 22:52)
Aa.. nu as dar nebrandziaode tai nizinau ku daryt
O jis kaip gelis? bandziau santes kremus-gelius, nu man visai ne prie dusios geliniai kremai
jo, gerai matosi tie blizgiukai
O jis kaip gelis? bandziau santes kremus-gelius, nu man visai ne prie dusios geliniai kremai
jo, gerai matosi tie blizgiukai
Nea, pas mane jis kremas. As irgi nelabai megstu geliniu, nes jie man ne kiek nedrekina. Beje, susiradau internete ta savo krema - tai jo pavadinimas toks pat - nieko nepasikeite
http://www.madara.lt...moisture-cream/
Nors cia aprasyta, kad jis skirtas sausai ir labai sausai odai, bet mano misriai odai jis labai patinka. Bet velgi sakau, reikia is pradziu Jums meginuka isigyti. Seniau Madara prekiaudavo stepono g. , kur dabar - as nezinau. Tai ten tikrai galima buvo nusipirkti meginuku
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 19, 12:11)
Bukit geros parasykit kada dirba tas hales turgus?
ziuriu nieks nepagelbsti, tai nutariau as interneto platybese paieskoti ir radau stai toki laika:
Halės turgus
Pylimo g. 58/ Bazilijonų g. 1
Darbo laikas:
II-V 7.00-17.00, VI-VII 7.0015.00
QUOTE(gizma @ 2009 02 19, 13:43)
Nea, pas mane jis kremas. As irgi nelabai megstu geliniu, nes jie man ne kiek nedrekina. Beje, susiradau internete ta savo krema - tai jo pavadinimas toks pat - nieko nepasikeite
Nors cia aprasyta, kad jis skirtas sausai ir labai sausai odai, bet mano misriai odai jis labai patinka. Bet velgi sakau, reikia is pradziu Jums meginuka isigyti. Seniau Madara prekiaudavo stepono g. , kur dabar - as nezinau. Tai ten tikrai galima buvo nusipirkti meginuku
dabar persikele i Uzupi
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 19, 14:44)
ziuriu nieks nepagelbsti, tai nutariau as interneto platybese paieskoti ir radau stai toki laika:
Halės turgus
Darbo laikas:
Halės turgus
Darbo laikas:
labai labai tau ACIU