Paprasiau maniskio, kad nupirktu kakavos sviesto ir visai ne i galva, kad rutos buna rafinuotas ir nerafinuotas, tai, aisku, kad ikiso pastaraji atidarineju ir galvoju, kad kvepes man cia sokoladais ar kuo, o cia man kazkokiu sienu kad padave jau pasiskaiciau, kad turejo buti gabalinis, o pas mane blyneliai tokie, ech...nzn, kur ji bedeti, mest ar dar kur galima sunaudot?
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 18, 20:37)
Paprasiau maniskio, kad nupirktu kakavos sviesto ir visai ne i galva, kad rutos buna rafinuotas ir nerafinuotas, tai, aisku, kad ikiso pastaraji atidarineju ir galvoju, kad kvepes man cia sokoladais ar kuo, o cia man kazkokiu sienu kad padave jau pasiskaiciau, kad turejo buti gabalinis, o pas mane blyneliai tokie, ech...nzn, kur ji bedeti, mest ar dar kur galima sunaudot?
Zinoma nemesk, istirpink, pridek riesutu grietineles ir bus karstas sokoladas.
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 18, 13:04)
bendrai pasisveikatinti noriu pabandyt
siulyciau kanapiu alieju, tik ir ji reikia gan greitai suvartoti, bet labai giriamas
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 18, 13:41)
Žinau, kad skirtingi, tik nežinojau, kaip tas oksidas atrodo. O tai tas kn parduodamas kakavos sviestas (kietais gabalėliais) - čia dar ne oksidas?
ne, kakavos sviestas yra ta gabalinis rudas, o oksidas yra atskirai ten pas juos kietas ir baltas
QUOTE(Rasma @ 2009 02 18, 14:12)
Labai kokybiška nuotraukytė
turiu stebuklinga fotika
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 18, 14:50)
na apie kokosu alieju zinau tokiu naudingu dalyku kaipo jis tinka naudoti vasara, nes vesina kuna, o sezamu aliejus tinkamas ziema, nes sildo kuna, o siaip jie nera vertingi ir valgymui.
apie kokosa nuoroda jau buvo ideta, o del sezamu aliejaus - tai indijoje jis yra itin vertinamas ir nuolat naudojamas visur - kazkaip keista, kad jie vartotu toki beverti dalyka tukstancius metu
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 18, 18:37)
kur ji bedeti, mest ar dar kur galima sunaudot?
kazkada ji i koju krema imaisiau, dar i kazkokius sausainius maisiau
Papildyta:
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 18, 21:21)
Zinoma nemesk, istirpink, pridek riesutu grietineles ir bus karstas sokoladas.
dar ir kakava butina
As vis galvojau, o kokia zala daro silikonas kosmetikos produktuose?
Pavyzdziui ranku kreme ar plauku kokiam serume, tai manau, kad apsaugo nuo salcio ir pan.
Pavyzdziui ranku kreme ar plauku kokiam serume, tai manau, kad apsaugo nuo salcio ir pan.
Grizau is Nimfali naturalios kosmetikos butiko
Apsipirkau isties puikiai, produktus aprasysiu veliau.
Prekiu issirinkau uz 200 Lt ir pagal siuo metu galiojanti
pasiulyma gavau veido krema su biciu propoliu ir berzu
sula uz 5 Lt, kuris realiai kainuoja daug daug, galiojimo
terminas puikus
Esu labai patenkinta aptarnavimu, konsultante tikra saunuole
Suzinojau isties daug, pakalbejom ir apie sveikatos tausojima aplamai
Savijauta puiki, dabar issirikiavau savi gerybes ir krentu miegoti
vis dar tebesvajodama apie lentynelese paliktus Feniqia firmos
kvapiuosius kuno aliejukus, kurie realiai gali buti naudojami kaip
prabangus rytietiski kvepalai
Apsipirkau isties puikiai, produktus aprasysiu veliau.
Prekiu issirinkau uz 200 Lt ir pagal siuo metu galiojanti
pasiulyma gavau veido krema su biciu propoliu ir berzu
sula uz 5 Lt, kuris realiai kainuoja daug daug, galiojimo
terminas puikus
Esu labai patenkinta aptarnavimu, konsultante tikra saunuole
Suzinojau isties daug, pakalbejom ir apie sveikatos tausojima aplamai
Savijauta puiki, dabar issirikiavau savi gerybes ir krentu miegoti
vis dar tebesvajodama apie lentynelese paliktus Feniqia firmos
kvapiuosius kuno aliejukus, kurie realiai gali buti naudojami kaip
prabangus rytietiski kvepalai
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 18, 21:31)
dar ir kakava butina
va va, as ir galvoju, kad kazko pan reiktu, nes man ten visai neatrodo, kad gali gautis kazkas skanaus, toks man nekoks kazkoks kvapas niu, reiks kazka mastyti...
dekui kunigunda uz patarimus
o kur kaune cia kakavos sviestuka perkat?
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 18, 21:31)
siulyciau kanapiu alieju, tik ir ji reikia gan greitai suvartoti, bet labai giriamas
Nu bet skonis kanapiu aliejaus Turbut pats baisiausias skonis is visu imanomu. Po jo linu semenu aliejus kaip gardumynas
QUOTE(Rasma @ 2009 02 18, 00:23)
Nepavyko išsiaiškint ar ko nepridėjo papildomai. Neturėjau nurašytos "light fluid" sudėties, o dabar randu tik "deep"..palyginti neišeina. Bet kad "light" virto "deep", tai tikrų tikriausiai. Specialiai to teiravausi.
Aš nenaudojau, naudojo vyras, jis šiaip nejaunas...
Aš nenaudojau, naudojo vyras, jis šiaip nejaunas...
Aa.. nu as dar nebrandziaode tai nizinau ku daryt
QUOTE(gizma @ 2009 02 18, 00:33)
Na, nezinau kaip vadinas madaros kremukas dabar - bet pas mane uzrasyta deep moisture cream. Man jis labai gerai susigeria. Sio kremo skiriamasis bruozas - turi siokius tokius blizgucius. Bet jie tik is pradziu nezymiai matos. Bet reikia Jums paciai pabandyti - kiek zmoniu, tiek skirtingu nuomoniu. Dar didelis jo privalumas - labai ekonomiskas
O jis kaip gelis? bandziau santes kremus-gelius, nu man visai ne prie dusios geliniai kremai
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 18, 13:10)
a perlus esi maciusi? tai to kremo konsitencija tokia perlu spalvos ir matosi sioks toks perlamutrinis blizgesys, bet geriau isiziurejus tikrai matosi ir siokie tokie blizguciai
stai labai aiskiai matosi
stai labai aiskiai matosi
jo, gerai matosi tie blizgiukai
QUOTE(krauda @ 2009 02 18, 14:38)
Sveikos mamytes
Labai esu susidomejusi naturalia kosmetika ir radau kazkokia dar negirdeta miessence
Kosmetika
gal kuri girdejota apie ja , ten ziuriu yra megineliu ir galima parsisiust
Labai esu susidomejusi naturalia kosmetika ir radau kazkokia dar negirdeta miessence
Kosmetika
gal kuri girdejota apie ja , ten ziuriu yra megineliu ir galima parsisiust
sveika
As kazkada seniai buvau susidomejusi sia kosmetika, esu girdejus neblogu atsiliepimu, bet kai suzinojau kad LT nera, tai ir nevargau siunciantis
Bet jeigu atsirastu galimybe pabandyt, noreciau labai
QUOTE(gizma @ 2009 02 18, 23:36)
Nu bet skonis kanapiu aliejaus Turbut pats baisiausias skonis is visu imanomu. Po jo linu semenu aliejus kaip gardumynas
Taigi, pirmas kelias dienas tik atidarius kanapiu aliejuko butelaiti, jis turejo kepintu riesutu skoni, malonu, svelnu...po to...atsiprasau bet sakyciau primine papuvusio mesliuko kvapa, tvarto kvapas su puvanciu siaudu priesmoku tai jau grynai, bet poveikis jo odos ir plauku bukeli tai va TOOOOKS kadangi turejau egzema tai negalejau mesti to aliejaus, del sveikatos....ir kagi, plaukai kaip silkas, veslesni, puresni blizgesni patapo o ir oda aprimo
QUOTE(migdoline @ 2009 02 18, 22:30)
o kur kaune cia kakavos sviestuka perkat?
cia ne Kaune pirkta, Klaipedoje o siaip pamasciau...juk pas mus irgi Rutos saldainius pardavineja, kazin nebutu ir pas mus? nors gal cia tik didesnese
Sveikutes merginos, noreciau,kad priimtumet mane i savo buri.
Netycia uzejau psl Kvapu namu, taip patiko aprasymai naturaliu alieju, kad net pati uzsimaniau isbandyti. Pati naudoju paprastus kremus, bet niekaip nerandu sau tinkamo, nors man jau 30, bet taip ir neradau gero, tikiuosi naturalus produktai man labiau pades.
Reiks lyst paskaityt jusu visas temas, bet dar noreciau paklaust tokio dalyko (sorry jei raset anksciau). Tame Kvapu namu puslapyje rasoma,kad Laisves al. galima nusipirkt ju produktu (cia Kaune), ar buvot kuri? Nes turbut man reiktu is pradziu,kad kas patartu koki pirkt produkta ir koks dar hales turgus yra nesu apie ji girdejus, cia pacioj halej? kada jis dirba? Labai aciu uz atsakymus
Is tikro gerai jums, vilnietems, kad turit geru parduotuviu, Kaune maziau, o ir gamybiniu vakareliu turbut Kaune nebuna
Netycia uzejau psl Kvapu namu, taip patiko aprasymai naturaliu alieju, kad net pati uzsimaniau isbandyti. Pati naudoju paprastus kremus, bet niekaip nerandu sau tinkamo, nors man jau 30, bet taip ir neradau gero, tikiuosi naturalus produktai man labiau pades.
Reiks lyst paskaityt jusu visas temas, bet dar noreciau paklaust tokio dalyko (sorry jei raset anksciau). Tame Kvapu namu puslapyje rasoma,kad Laisves al. galima nusipirkt ju produktu (cia Kaune), ar buvot kuri? Nes turbut man reiktu is pradziu,kad kas patartu koki pirkt produkta ir koks dar hales turgus yra nesu apie ji girdejus, cia pacioj halej? kada jis dirba? Labai aciu uz atsakymus
Is tikro gerai jums, vilnietems, kad turit geru parduotuviu, Kaune maziau, o ir gamybiniu vakareliu turbut Kaune nebuna