Nauji namučiai, dalinamės įspūdžiais toliau
19-oji tema čia
su ikurtuvem
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 14, 13:22)
o tos putos tinkamos ir akims? kazkaip bijau prasidet su ne akim skirtom priemonem
Kokia ju kaina?
Kokia ju kaina?
Jos labai malonios ir visai nesausina, bent jau man. Jos tinkamos ir makiažui valyti, taip parašyta ant etiketės, o kaina atrodo ~40lt, tiksliai nebepamenu, senokai pirkau
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 15, 12:41)
Nustebau, pamačius,kad Akropolyje, Kaune,atsidarė skyrius 'Sveiki Produktai'
Kokios geros naujienos
vasario 13d. atsidare ta parduotuvele kauno akropolyje, ar kuri jau lanketes? kokie ispudziai? kita savaite reiks ir man apsilankyt
Dovish Paskelbta Šiandien, 16:52
o tos putos tinkamos ir akims? kazkaip bijau prasidet su ne akim skirtom priemonem
Kokia ju kaina?
Jos labai malonios ir visai nesausina, bent jau man. Jos tinkamos ir makiažui valyti, taip parašyta ant etiketės, o kaina atrodo ~40lt, tiksliai nebepamenu, senokai pirkau
Kokios geros naujienos
Kokia ju kaina?
Kokios geros naujienos
Papildyta:
Skaitinėju šią temą, ir pradžioje yra išvardinti natūralios kosmetikos gamintojai.Net keista,kad Alterra taip pat.Niekad nesidomėjau ir galvojau,kad ji tikrai bus eilinė lenkiška ar dar kokia kosmetika....Gal reiks susidomėt Ar ji jums gera,kas naudoja?
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 15, 14:21)
as prasiau, tai man sake, kad neturi meginiu
Aš turiu "Madara" mėginuką Jeigu neturi pardavėjai, tai įdomu iš kur aš jį turiu
"Madara Light Moisture Fluid" (normaliai/mišriai odai). Čia tas pats kur buvo nuoroda įdėta..dabar ant buteliukų pradėjo rašyt "deep moisture fluid"
Vilnietė? Galiu duoti Tik toli nuo namų nenueinu pastaruoju metu..
QUOTE(Rasma @ 2009 02 15, 17:13)
Aš turiu "Madara" mėginuką Jeigu neturi pardavėjai, tai įdomu iš kur aš jį turiu
"Madara Light Moisture Fluid" (normaliai/mišriai odai). Čia tas pats kur buvo nuoroda įdėta..dabar ant buteliukų pradėjo rašyt "deep moisture fluid"
pardavejos turi meginuku, bet turbut kokia skupa pasitaike, kad nedave
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 15, 16:16)
Tai aš ir sakau, kad keista..aš pirkau VCUP'e kosmetikos ir pridėjo man tų mėginukų, nes aš dairiausi irį "Madarą"
QUOTE(Rasma @ 2009 02 15, 17:21)
Tai aš ir sakau, kad keista..aš pirkau VCUP'e kosmetikos ir pridėjo man tų mėginukų, nes aš dairiausi irį "Madarą"
siaip butu logiska, kad duotu meginuku pabandymui, nes kosmetika ne is pigiuju - kad po to nereiktu nagu iki alkuniu grauztis, jeigu netiks
man sarmoj dave meginuku
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 15, 16:25)
siaip butu logiska, kad duotu meginuku pabandymui, nes kosmetika ne is pigiuju - kad po to nereiktu nagu iki alkuniu grauztis, jeigu netiks
man sarmoj dave meginuku
man sarmoj dave meginuku
man sarmoj vienoj dave, o kitoj melavo i akis, kad isvis tokiu net nebuna
QUOTE(Rasma @ 2009 02 15, 17:13)
Cia ziurint kokia pardaveja pasitaiko.
O kaip jums? Patinka sis fluidas?
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 15, 17:16)
turbut tarpusavy issidalino
QUOTE(Amellie @ 2009 02 15, 17:46)
man sarmoj vienoj dave, o kitoj melavo i akis, kad isvis tokiu net nebuna
tai ir man sake, kad tokiu net nebuna