Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Nauji namučiai, dalinamės įspūdžiais toliau 4u.gif
user posted image

19-oji tema čia

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 15 vasario 2009 - 15:48
su ikurtuvem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 14, 13:22)
o tos putos tinkamos ir akims?  unsure.gif kazkaip bijau prasidet su ne akim skirtom priemonem  unsure.gif 
Kokia ju kaina?  4u.gif

Jos labai malonios ir visai nesausina, bent jau man. Jos tinkamos ir makiažui valyti, taip parašyta ant etiketės, o kaina atrodo ~40lt, tiksliai nebepamenu, senokai pirkau ax.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 02 15, 12:41)
Nustebau, pamačius,kad Akropolyje, Kaune,atsidarė skyrius 'Sveiki Produktai'

Kokios geros naujienos thumbup.gif
Atsakyti
vasario 13d. atsidare ta parduotuvele kauno akropolyje, ar kuri jau lanketes? kokie ispudziai? kita savaite reiks ir man apsilankyt
Atsakyti
Dovish Paskelbta Šiandien, 16:52
  QUOTE(Deli~ @ 2009 02 14, 13:22)
o tos putos tinkamos ir akims?  kazkaip bijau prasidet su ne akim skirtom priemonem   
Kokia ju kaina? 

Jos labai malonios ir visai nesausina, bent jau man. Jos tinkamos ir makiažui valyti, taip parašyta ant etiketės, o kaina atrodo ~40lt, tiksliai nebepamenu, senokai pirkau 

QUOTE(Manija69 @ 2009 02 15, 12:41)
Nustebau, pamačius,kad Akropolyje, Kaune,atsidarė skyrius 'Sveiki Produktai'

Kokios geros naujienos 

drinks_cheers.gif

Papildyta:
Skaitinėju šią temą, ir pradžioje yra išvardinti natūralios kosmetikos gamintojai.Net keista,kad Alterra taip pat.Niekad nesidomėjau ir galvojau,kad ji tikrai bus eilinė lenkiška ar dar kokia kosmetika....Gal reiks susidomėt g.gif Ar ji jums gera,kas naudoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 15, 14:21)
as prasiau, tai man sake, kad neturi meginiu  blink.gif

Aš turiu "Madara" mėginuką ax.gif Jeigu neturi pardavėjai, tai įdomu iš kur aš jį turiu g.gif biggrin.gif cool.gif
"Madara Light Moisture Fluid" (normaliai/mišriai odai). Čia tas pats kur buvo nuoroda įdėta..dabar ant buteliukų pradėjo rašyt "deep moisture fluid" smile.gif

Vilnietė? Galiu duoti biggrin.gif Tik toli nuo namų nenueinu pastaruoju metu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 15, 17:13)
Aš turiu "Madara" mėginuką ax.gif  Jeigu neturi pardavėjai, tai įdomu iš kur aš jį turiu g.gif  biggrin.gif  cool.gif
"Madara Light Moisture Fluid" (normaliai/mišriai odai). Čia tas pats kur buvo nuoroda įdėta..dabar ant buteliukų pradėjo rašyt "deep moisture fluid" smile.gif

pardavejos turi meginuku, bet turbut kokia skupa pasitaike, kad nedave unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 15, 16:16)
pardavejos turi meginuku, bet turbut kokia skupa pasitaike, kad nedave  unsure.gif

Tai aš ir sakau, kad keista..aš pirkau VCUP'e kosmetikos ir pridėjo man tų mėginukų, nes aš dairiausi irį "Madarą" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 15, 17:21)
Tai aš ir sakau, kad keista..aš pirkau VCUP'e kosmetikos ir pridėjo man tų mėginukų, nes aš dairiausi irį "Madarą" ax.gif

siaip butu logiska, kad duotu meginuku pabandymui, nes kosmetika ne is pigiuju - kad po to nereiktu nagu iki alkuniu grauztis, jeigu netiks g.gif
man sarmoj dave meginuku
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 15, 16:25)
siaip butu logiska, kad duotu meginuku pabandymui, nes kosmetika ne is pigiuju - kad po to nereiktu nagu iki alkuniu grauztis, jeigu netiks  g.gif
man sarmoj dave meginuku

man sarmoj vienoj dave, o kitoj melavo i akis, kad isvis tokiu net nebuna lotuliukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau Decubal aliejų. Rašo natūralus aliejus, o sudėtyje: Paraffinum Liquidum, Dicaprylyl Carbonate, Simmondsia Chinensis, Bisabolol, Tocopherol. Na tai parafinas gaunasi, ane? Tai kur čia tas natūralumas ?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 15, 17:13)
Aš turiu "Madara" mėginuką ax.gif  Jeigu neturi pardavėjai, tai įdomu iš kur aš jį turiu g.gif  biggrin.gif  cool.gif

Vilnietė? Galiu duoti biggrin.gif Tik toli nuo namų nenueinu pastaruoju metu.. ax.gif

Cia ziurint kokia pardaveja pasitaiko.
O kaip jums? Patinka sis fluidas? ax.gif
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 15, 17:16)
pardavejos turi meginuku, bet turbut kokia skupa pasitaike, kad nedave  unsure.gif

drinks_cheers.gif turbut tarpusavy issidalino bash.gif
QUOTE(Amellie @ 2009 02 15, 17:46)
man sarmoj vienoj dave, o kitoj melavo i akis, kad isvis tokiu net nebuna  lotuliukas.gif

tai ir man sake, kad tokiu net nebuna blink.gif bash.gif
Atsakyti