Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai: užuolaidos, romanetės ir kt. - 6

Vakar užėjau į Lino namus 4u.gif pas mus Klaipėdoje ant parduotuvės langų kabo labai gražios iš trijų sūdurimų siūtos užuolaidos, metro kaina apie 15 litų g.gif maniau, kad brangiau thumbup.gif šiaip labai gražiai atrodo, bet kažkaip man į miegamajį netiks ax.gif
tai nutariau ieškoti organzos arba satino į šampaninės spalvos pusę ir siųsiu tokias, kad didelės sklostės ir vienam šone šišiu, bet kad nakčiai būtų galima lengvai paleist, nes pas mus bus vienintelės užuolaidos rolleyes.gif
jau kai kažką turėsiu- parodysiu...tik nesu sugalvojusi, kaip pakabint ant karnizo- Lino namuose mačiau bent 4-5 variantus, gal kuri buvcom užmačiusi kur nete pasižiūrėti, kokie yra pakabinimo būdai g.gif
Papildyta:
Štaikelis man įdomesnius variantus radau nete g.gif

Štai šitas kaži ar tiktų ilgam langui, pas mus svetainėje apie 2,5 ilgio ir beveik iki žemės g.gif bet man gražu ir neturėtų tamsinti g.gif
user posted image

Gal bus įdomu- radau šiek tiek 4u.gif

Pieštukinės klostės. Įvairaus tankumo ir gylio klostės gali būti formuojamos panaudojant specialias raukimo juosteles
user posted image

Įvairiais kabliukais tvirtinamos užuolaidos. Užuolaidoms pakabinti naudojami įvairus kabliukai, specialūs dekoratyviniai elementai
user posted image

Klostės “dėžutės”. Klostės formuojamos panašiai kaip ir prancūziškos, tačiau klostės ilgis apie 10 - 12 cm. Užsiuvus klostę, ji apačioje užtvirtinama siūlu, o erdvinė forma suteikiama klostę prikemšama. Klostės gali būti formuojamos rankiniu būdu arba panaudojant raukimo juostelę.

Užmaunamos užuolaidos su “karūnėle”. Paprastas užuolaidų tvirtinimo būdas, kai karnizas veriamas į
užuolaidos viršutiniame krašte pasiūtą kanalą ir suformuojama norimo aukščio “karūnėlė”.Formuojant užuolaidų klostes raukimo juostele, gali būti formuojama “karūnėlė
user posted image

Dar vienas variantas naudoti specialias juosteles su pritvirtintais žiedais. Juostelė prisiuvama iš blogosios užuolaidų pusės pirma užuolaidų viršutinį kraštą palenkus. Prisiuvus juostelę žirklėmis iškerpami žiedo viduryje esanti užuolaidos dalis, po to kita žiedo dalis tiesiog įspaudžiama į prie juostelės pritvirtintų žiedų.

Pakankamai įdomiai ir patraukliai atrodo užuolaidos, kurios tiesiog užrišamos ant karnizo.
user posted image

Man pakolkas įdomiausios su "karūnėle", bet ar man tiks, nes kaip suprantu taip užmovus ant karnizo, jos nelabai traukomos gali būti, o pas mus balkono durys yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 18, 11:04)
Noriu patarimo- miegamajame reikia man užuolaidų, langas apie 2,5 metro beveik iki žemės su balkono durimis. Kambaryje niekada nebūna saulės, tačiau sienos šviesios, baldai klasikinio stiliaus juodalksnis, furnitūra žalvario,veidrodžio rėmas su paauksavimo detalėmis 4u.gif toks senovinio tipo kambarys...savo vizijose aš regiu linines užuolaidas, šviesaus lino, padalintos per puse ir šonuose surištos ax.gif bet galvoju, ar tos auksuotos, žalvario detalės tiks su linu g.gif šiaip iš dviejų skirtingų sferų g.gif
arba galvojau imti gelsvą organzą (dėsiu tik vienas,. nes karnizas vienas) smile.gif
dar bijau, kad darinėjant balkono duris susidraskys uzuolaidos, nes durys balkono darinejamos gana dažnai doh.gif o gal vieną daryti ir šone susegti prie kabliuko g.gif
kokią kitą dieną įmesiu lango foto blush2.gif

siaip uzuolaidos ant daznai darinejamu langu ar duru tikrai nepatogu... pas mus miegamajam uzuolaidos-kadangi megstu isvedint kasdien,tia tas uzuolaidu traukymas "uzknisa",o neatitraukus sugadint tikimybe diiidele biggrin.gif
del romaneciu ant plataus ir didelio lango-pas mus buvo ant didelio vitrininio su durim... asmeniskai man-NEGRAZU schmoll.gif uztat ir neber biggrin.gif bet daznai darinejant duris tai butu patogiausias variantas, nes mechanizmas greit pakelia 4u.gif

QUOTE(alionke @ 2009 06 19, 14:57)
Sveikos,gal ir man ka patarsit thumbup.gif
Vaizdelis po kol kas tik toks ax.gif Noreciau uzuolaidu,bet ilgos netinka,nes baldai uzsistato.Galvoju apie austrijietes.
Lauksiu patarimu mirksiukas.gif  4u.gif
user posted image

romanetes arba austrijetes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.

Ech kiek visokių grožybių prisižiūrėjau, idėjų pasigaudžiau.
Mes kaip ir dėl visų langų jau išsirinkom ką darysim. Langai. Kad ir per koloną, bet ribojasi su svetaine. Reikia patarimo.
Iš pradžių norėjau užuolaidas dienines ir roletus. Bet problemų yra: viena, langas iš keturių dalių, tad toletų kaina labai išauga, kita, vienas lango kraštas jau eina sulyg virtuvės baldais, tad manau kad karnizas gražiai neatrodys, o ir užuolaida paliks ruožą lango doh.gif .

Dabar galva sukasi apie širmą...Bet gal dar kokių idėjų mestelsit??

Va čia yra mano svetainės-virtuvės langai

http://public.fotki....as/img2293.html
Atsakyti
Mes tai virtuvėj ,svetainėj dėjom romanetes ir dar dienines užuolaidas.Nežinau kaip atrodys,bet tikiuos gražiai.
Atsakyti
Na kas liečia roletus, tai siūlyčiau kabinti ne 4 mažus atskirus kasetinius roletus ant vieno lango, o vieną didelį virš nišos - praktiška . Praktiškiau, 10kart pigiau, o ir vaizdas tikrai daug gražesnis, nei daugybės mažiukų vienoje vietoje thumbup.gif

Kas dėl širmų, tai jaučiu silpnybę joms, tačiau esu gan kategoriška - nėra vitrininio lango, nereikia ir širmos blush2.gif Na man gražu tik tuomet, kai langas beveik arba visai iki grindų. Na čia tik mano nuomonė ax.gif

[quote=AlKi,2009 07 01, 13:44]
Sveikos merginos.

Ech kiek visokių grožybių prisižiūrėjau, idėjų pasigaudžiau.
Mes kaip ir dėl visų langų jau išsirinkom ką darysim. Langai. Kad ir per koloną, bet ribojasi su svetaine. Reikia patarimo.
Iš pradžių norėjau užuolaidas dienines ir roletus. Bet problemų yra: viena, langas iš keturių dalių, tad toletų kaina labai išauga, kita, vienas lango kraštas jau eina sulyg virtuvės baldais, tad manau kad karnizas gražiai neatrodys, o ir užuolaida paliks ruožą lango doh.gif .

Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2009 07 01, 17:00)

man sirma labai grazu kaip buna dideli langai wub.gif
Atsakyti
[quote=AlKi,2009 07 01, 12:44]
Sveikos merginos.

Sutinku su pries mane pasisakiusiomis 100%,kad sirmos cia tikrai nelabai tinka.taip ,jos labiau tinka vitrininiams langams.o as siulyciau i nisa dienine uzuolaida ant begelio,o virs nisos naktine romanete(nelabai aiskiai matosi virsus ir sonai uz lango,taigi siek tiek sudetigiau ka nors daugiau pasakyti) blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AlKi @ 2009 07 01, 12:44)
Va čia yra mano svetainės-virtuvės langai

http://public.fotki....as/img2293.html

na, kam dengti TOKĮ vaizdą pro langą? naktį niekas jūsų nematys, dieną - tuo labiau, užuolaidos ar širmos tik vaizdą užstos. maksimum ką čia daryti, jei norite suteikti jaukumo - tai lengvai krentančios užuolaidos, kurias "užkišate" už kablio, arba parišate juostele šone. nu žodžiu, grožėkitės tuo, ką turit. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 01 liepos 2009 - 21:44
[quote=Namų Fėja,2009 07 01, 14:00]

Kas dėl širmų, tai jaučiu silpnybę joms, tačiau esu gan kategoriška - nėra vitrininio lango, nereikia ir širmos blush2.gif Na man gražu tik tuomet, kai langas beveik arba visai iki grindų. Na čia tik mano nuomonė ax.gif [
[/quote]

[quote=atnala,2009 07 01, 16:55]

Ačių merginos...Turbūt blogai nufotkinau...Grindų nepaėmiau...Bet langas yra vitrininis. Virš 2 m. į aukštį (tiksliai jeigu gerai pamenu 2.08) ir lygiai 2 į plotį ax.gif

Bet jau tikrai pradedu abejot dėl širmos. Tik bijau karnizą kabint.
Ir vieno roleto nenoriu, mačiau..man negražu kai virs 4 kv. metrų sunkokias audinys kabalduoja blush2.gif O iš 4 dalių gražiai pasislėpia (aišku finansiškai tai žiaurus variantas, o mūsų būtė tokiū langų visi 3, likę dviejų dalių, bet į tą didensę pusę doh.gif doh.gif )

[quote=Žanė,2009 07 01, 19:43]
na, kam dengti TOKĮ vaizdą pro langą? naktį niekas jūsų nematys, dieną - tuo labiau, užuolaidos ar širmos tik vaizdą užstos. maksimum ką čia daryti, jei norite suteikti jaukumo - tai lengvai krentančios užuolaidos, kurias "užkišate" už kablio, arba parišate juostele šone. nu žodžiu, grožėkitės tuo, ką turit. 4u.gif
[/quote]

Na vaizdas tirkai nerealus blush2.gif Ir miegamajam tą patį matom, irgi nenorim slėpt, kai pne kaip čia mūsų TV biggrin.gif ) Bet bėda ta (nors man tai privalumas), kad pusė pietinė, reikia nuo saulės slėptis (nos įrengtos kondiškės, ala gi spygina).

Bet jau tiksliai žinau, širmos nedėsiu...Tik kaip nuo saulės slėptis...Gal kokią plėvelę klijuot, kuri atspindi saulės spindulius doh.gif

O kaip atrodo su kabliu užuolaidos??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlKi: 01 liepos 2009 - 21:58
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 07 01, 14:08)
Mes tai virtuvėj ,svetainėj dėjom romanetes ir dar dienines užuolaidas.Nežinau kaip atrodys,bet tikiuos gražiai.

Prasom pasirodyt,mane labai domina toks variantas ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Šiuo metu ROLETŲ vaikiškų išpardavimas kaina plastikiniam langui tik 70 litų už metrą pločio.Susidomejusius prašom kreiptis
Atsakyti
QUOTE(Meistrelis @ 2009 07 04, 19:11)
Sveiki,
Šiuo metu ROLETŲ vaikiškų išpardavimas kaina plastikiniam langui tik 70 litų už metrą pločio.Susidomejusius prašom kreiptis

o tai roletu ,kaina metrais ,o ne kvadratais,o ,kaip tada ,jai langas labai aukstas ? g.gif ax.gif
Atsakyti