Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai: užuolaidos, romanetės ir kt. - 6

Va mano šviestuvai lobiai biggrin.gif iškart atsiprašau,kad teršiu eterį, bet visvien su užuolaidom susiję, nes viską derint reikės ax.gif
user posted image
Atsakyti
wow tikras lobynas!!!! jei kur dar uzmatysi, brukstelk wink.gif nes as niekur nerandu doh.gif bet seip super super thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

ar galima tokias ar gausiau rauktas siutis is storos medziagos , kaip naktiniu uzuolaidu buna ?

Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 06 17, 14:39)
ar galima tokias ar gausiau rauktas siutis is storos medziagos , kaip naktiniu uzuolaidu buna ?

galima, tik reik žiūrėt kad gražiai kristų audinys.. ne visi stri taip krenta...
Atsakyti
stori nekris, bet storus galima priversti banguotis. Nes tarkim austrijetes siuti galima ir is storu medziagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 06 17, 14:39)

As nelabai iziuriu - ar tos romanetes yra ant karnizo uzmauti ?
Atsakyti
kiek matosi ,laikikliai tikrai karnyzo blink.gif
Atsakyti
Taip ant karnizo wink.gif
Atsakyti
Noriu patarimo- miegamajame reikia man užuolaidų, langas apie 2,5 metro beveik iki žemės su balkono durimis. Kambaryje niekada nebūna saulės, tačiau sienos šviesios, baldai klasikinio stiliaus juodalksnis, furnitūra žalvario,veidrodžio rėmas su paauksavimo detalėmis 4u.gif toks senovinio tipo kambarys...savo vizijose aš regiu linines užuolaidas, šviesaus lino, padalintos per puse ir šonuose surištos ax.gif bet galvoju, ar tos auksuotos, žalvario detalės tiks su linu g.gif šiaip iš dviejų skirtingų sferų g.gif
arba galvojau imti gelsvą organzą (dėsiu tik vienas,. nes karnizas vienas) smile.gif
dar bijau, kad darinėjant balkono duris susidraskys uzuolaidos, nes durys balkono darinejamos gana dažnai doh.gif o gal vieną daryti ir šone susegti prie kabliuko g.gif
kokią kitą dieną įmesiu lango foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 06 15, 22:15)
Kokias idomias uzuolaidas radau. Pasidalinu. Kaip suprantu tn visa nusagstyta magentukais ir suformuoji kaip tau pri dusios uzuolaidas
http://www.draperija...avimo/juostel/s

Maciau pirkti gariunuose uzuolaidu skyriuose magnetukai suimti butent uzuolaidai. Principas du ploksti, tarkim, kvadraciukai ar kokios zvaigzdutes , kurios limpa tarpusavyje, sujungtos trumpa stora lankscia viela, kurios pagalba prilaikoma uzuolaida. Nezinau, ar tiksliai paaiskinau, bet manau, tai pravercia, nenorit grezti sienu. Galima ivairius vairantus sugalvoti kaip suimti.
Atsakyti
patarkit man, nieko nenusimanančiai užuolaidų srityje doh.gif nuėjau pirkti kabliukų ir raiščių kad naktines užuolaidas parišti, o man primygtinai siūlė tokius magnetus viela sujungtus. Užuolaidos labai storos ir sunkios, įdomu ar tikrai tikrai jau laikys tie magnetai? gal kuri išbandė ir gali patvirtinti kad tai tikrai geras dalykas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 18, 11:04)
Noriu patarimo- miegamajame reikia man užuolaidų, langas apie 2,5 metro beveik iki žemės su balkono durimis. Kambaryje niekada nebūna saulės, tačiau sienos šviesios, baldai klasikinio stiliaus juodalksnis, furnitūra žalvario,veidrodžio rėmas su paauksavimo detalėmis 4u.gif toks senovinio tipo kambarys...savo vizijose aš regiu linines užuolaidas, šviesaus lino, padalintos per puse ir šonuose surištos ax.gif bet galvoju, ar tos auksuotos, žalvario detalės tiks su linu g.gif šiaip iš dviejų skirtingų sferų g.gif
arba galvojau imti gelsvą organzą (dėsiu tik vienas,. nes karnizas vienas) smile.gif
dar bijau, kad darinėjant balkono duris susidraskys uzuolaidos, nes durys balkono darinejamos gana dažnai doh.gif o gal vieną daryti ir šone susegti prie kabliuko g.gif
kokią kitą dieną įmesiu lango foto blush2.gif

aš savo bute, tik svetainėj, taip noriu liną derinti su brangesnėm detalėm - raištukais ir kutosiukais. reikia vietoje parinkinėti, žiūrėti, kaip kartu atrodo, ar ne "iš skirtingos operos". bet manau tinkamai atitaikius, tai efektas puikus gaunasi.

QUOTE(Do @ 2009 06 18, 14:17)
patarkit man, nieko nenusimanančiai užuolaidų srityje doh.gif  nuėjau pirkti kabliukų ir raiščių kad naktines užuolaidas parišti, o man primygtinai siūlė tokius magnetus viela sujungtus. Užuolaidos labai storos ir sunkios, įdomu ar tikrai tikrai jau laikys tie magnetai? gal kuri išbandė ir gali patvirtinti kad tai tikrai geras dalykas blush2.gif

pas draugę magnetukai tikrai labai gerai laikė, net ir srotą audinį, bet negaliu garantuoti, kad jūsų matyti yra tokios pat kokybės, todėl neteigiu, kad jie visi geri 4u.gif
Atsakyti