Deal
aha, tikrai įdomu, laukiam nuotraukyčių...
labai dizuagiuosi, kad nepabijojom romaneciu ant karnizo, nes svetaine jos tikrai papuose. Aisku kiloti gal ir nera patogu, bet kiek ten mes kilojame Gaila, kad treciasis kambarys liko nepapuostas. Visgi brangus malonumas tos romanetes Turiu superine knyga namu interjeui, ten tiek idoju, kad nzn kaip speti ka igyvendinti. Nuo ivairiausi zvakidziu pagamintu is vazu iki stalo dekoravimo, na zodziu vartai ir nezinai is kurio galo pulti perlakstyti ranksluosciu ar koki SPA ir aromaterapijos kampeli susikurti vonioje. Aisku name daugiau butu galima reikstis, bet iki namo mes dar neuzaugom Tai is ten ir pasigavom romaneciu manija
Galerijos susikurti negaliu, o gal kas paaiskintu kaip ikelti cia nuotraukyciu?
Galerijos susikurti negaliu, o gal kas paaiskintu kaip ikelti cia nuotraukyciu?
Mirattes langai:
QUOTE(atnala @ 2009 06 11, 21:49)
O as pirmam langui pasiulyciau romanetes,o antram ant juodo karnyzo su juodais ziedais kokias grazias dienines.bet velgi neuztenka langus pamacius spresti,ka kabinti,reikia zinoti ,kokia funkcija atlieka tie kambariai(ar svetaine,ar miegamasis)galbut reikalingos ir naktines
Tos romanetės tai man gražu, bet aš prisisvajojus apie klasikines užuolaidas , tokias ale romantiško stiliaus, paieškosiu kokio pvz. O antrasis kambarys tai svetainė, irgi noris uždengt nuo saulės, o dienines tai kokias perregimas, lengvas.Labai įtemptai mastau db kur pigesnių užuolaidų audinių ieškot Nes jau kiek apėjau , tai man per brangu vis dėl to...Aišku nesinori vaizdo popigiai , bet , kad tokia situcija
Va kažkas tokio man gražu
Dar gražu kai ant grinų krenta
Mirattes, labai gražu, tvarkinga ne į yemą, bet man liustros patiko kur pirkot?
sveiki, man reikia jūsų pagalbos...
pastatėme tokią vasarinę pavėsinę ir norime iš vienos pusės padaryti uždangą nuo vėjo (tipo romanetės, kai reik nuleist, kai nereik suvynioti) ir niekaip negalim sugalvoti kokią čia medžiagą galima panaudoti...nesinori labai tamsios ir storos norisi peršviečiamos, kad nebūtų tamsu... gal kas turit variantų... PADĖKIT
pastatėme tokią vasarinę pavėsinę ir norime iš vienos pusės padaryti uždangą nuo vėjo (tipo romanetės, kai reik nuleist, kai nereik suvynioti) ir niekaip negalim sugalvoti kokią čia medžiagą galima panaudoti...nesinori labai tamsios ir storos norisi peršviečiamos, kad nebūtų tamsu... gal kas turit variantų... PADĖKIT
QUOTE(plato @ 2009 06 12, 21:35)
o galima tik dienines pakabinti taip ant žiedų? na, pvz lino? tik turbūt nedaryčiau, kad ant grindų kristų, tik vos liestųsi...
gal kur matėt lino audinių užuolaidinių neblogų? dauguma veža, bet jie venspalviai, ir dar veža iš užienio. kažkaip keista man būtų liną pirkt pas užsieniečius, kai jo lietuvoje tiek daug gamina...
QUOTE(Laurutė @ 2009 06 14, 16:11)
sveiki, man reikia jūsų pagalbos...
Medziaga lauke kabinti kur vejas nelabai gerai. paprasciausiai labai greitai suplesys. Cia reikia kabinti, kazka kas butu sunkus kad neplevesuotu vejui paputus. Yra tokie roletai, bet labai brangus jie. Dar maciau kazkur bambukinius roletus taip sukabintus ir visai neblogai atrode, tik nezinau kaip nuo vejo apsaugo