QUOTE(e.meskine @ 2009 02 17, 16:02)
Saunuole Na, dabar ir sita ziople (t.y.as) mato
aciukas visom
Nereikia dekoti, esi kruopsti - tad tik savo pastangu deka ir gauni komplinetus
Zinai, ziurint i tavo ir kitu SM forumieciu darbus, jau ir man kirbamintis imtis kokio paveikslelio.. Va, pas pauksciukas prisiziurejau tokiu nesudetingu darbeliu pavyzdziu Tad manau, ir as greit pradesiu ka nors idomaus Svarbiausia pirmam kartu, kad spalvu daug nebutu
Zinai, ziurint i tavo ir kitu SM forumieciu darbus, jau ir man kirbamintis imtis kokio paveikslelio.. Va, pas pauksciukas prisiziurejau tokiu nesudetingu darbeliu pavyzdziu Tad manau, ir as greit pradesiu ka nors idomaus Svarbiausia pirmam kartu, kad spalvu daug nebutu
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 17, 16:36)
aciukas visom
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 02 17, 15:50)
Nereikia dekoti, esi kruopsti - tad tik savo pastangu deka ir gauni komplinetus
jei turi kantrybes, tai pirmyn ir mum galesi rodyti savo grozybes ir tau tada zersim komplimentus
QUOTE(laujus @ 2009 02 17, 14:16)
Siūlyčiau ružavą pasportą ir baltą rėmelį - vaikiukam skirtiem darbeliam man labai gražiai žiūrisi - aš ir pati esu kelis taip rėminus...tik pati namuose, o jei būčiau nešus į dirbtuvę, tai kur kas dar geriau žiūrėtųsi
gal galėtum pasakyti , kaip tu namuose rėmini su pasportu, iš kur pasportą gauni ir šiaip procesą, kokias medžiagas naudoji
labai ačiū už pasidalinimą patirtimi
cituodamos teksta, ištrinkit nuotraukos koduka (tarp [img] )
nes labai apkraunat puslapį
Dar kai kolegijoje mokiausi - labai noriai siuvinejau jezaus veida, ten vienos spalvos visas darbelis Bet.. pasibaige man rudos spalvos siulas ir tokio atspalvio neradau.. tai taip ir guli tas mano jezulis jau penkti metai nebaigtas.. Tad pradziai mastau, kad reiks ji pabaigti, o tik tada pradeti nauja Ir butinai pasigirsiu kaip man pasiseke
Papildyta:
Aga, aciu O siaip ir ta [img] irgi reikia trinti?
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 17, 16:53)
jei turi kantrybes, tai pirmyn ir mum galesi rodyti savo grozybes ir tau tada zersim komplimentus
Papildyta:
Aga, aciu O siaip ir ta [img] irgi reikia trinti?
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 17, 17:21)
cituodamos teksta, ištrinkit nuotraukos koduka (tarp [img] )
lek pirkti siulo, ir baik darbeli
Na, nejaugi niekas negali man padeti? Nezinau kaip ta nuotraukyte man dabar ideti i tuos remelius. Pradzioj galvoj - imsiu viduriuka iskirpsiu, po siuvineliu desiu nuotraukyte. Bet tie remeliai juk ne taisyklingos staciakampio formos... Kaip man uzlygint tuos krastelius graziai...
Darbelis cia(bent jau taip turetu atrodyti jis):http://picasaweb.google.lt/ausmor/Desktop?authkey=I4k6Ns7_Rww&feat=directlink
Darbelis cia(bent jau taip turetu atrodyti jis):http://picasaweb.google.lt/ausmor/Desktop?authkey=I4k6Ns7_Rww&feat=directlink
QUOTE(Safira023 @ 2009 02 17, 17:06)
DMC
QUOTE(Safira023 @ 2009 02 17, 17:06)
gal žinote koki čia siūlų kodukai?
čia paprasčiausiai yra nuskanuotas rinkinys, o ten siūlų numeriukų niekas nerašo, kad nenukopintum šiaip dažnai būna galima rasti jų atitikmenis, kas nors būna pasistengęs rasti tas pačias spalvas