Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Saunuole smile.gif Na, dabar ir sita ziople wacko.gif (t.y.as) mato smile.gif smile.gif wink.gif
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 17, 16:02)
na va ir pataisiau, daug geriau dar kart isplausiu ir nesimatys visai...

user posted image

Atsakyti
aciukas visom 4u.gif wink.gif
Atsakyti
Nereikia dekoti, esi kruopsti - tad tik savo pastangu deka ir gauni komplinetus smile.gif
Zinai, ziurint i tavo ir kitu SM forumieciu darbus, jau ir man kirbamintis imtis kokio paveikslelio.. Va, pas pauksciukas prisiziurejau tokiu nesudetingu darbeliu pavyzdziu smile.gif Tad manau, ir as greit pradesiu ka nors idomaus smile.gif Svarbiausia pirmam kartu, kad spalvu daug nebutu smile.gif
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 17, 16:36)
aciukas visom  4u.gif  wink.gif

Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 02 17, 15:50)
Nereikia dekoti, esi kruopsti - tad tik savo pastangu deka ir gauni komplinetus smile.gif
Zinai, ziurint i tavo ir kitu SM forumieciu darbus, jau ir man kirbamintis imtis kokio paveikslelio.. Va, pas pauksciukas prisiziurejau tokiu nesudetingu darbeliu pavyzdziu smile.gif Tad manau, ir as greit pradesiu ka nors idomaus smile.gif Svarbiausia pirmam kartu, kad spalvu daug nebutu smile.gif

jei turi kantrybes, tai pirmyn thumbup.gif lotuliukas.gif ir mum galesi rodyti savo grozybes drinks_cheers.gif ir tau tada zersim komplimentus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 02 17, 14:16)
Siūlyčiau ružavą pasportą ir baltą rėmelį - vaikiukam skirtiem darbeliam man labai gražiai žiūrisi - aš ir pati esu kelis taip rėminus...tik pati namuose, o jei būčiau nešus į dirbtuvę, tai kur kas dar geriau žiūrėtųsi

gal galėtum pasakyti , kaip tu namuose rėmini su pasportu, iš kur pasportą gauni g.gif ir šiaip procesą, kokias medžiagas naudoji unsure.gif
labai ačiū už pasidalinimą patirtimi 4u.gif
Atsakyti
cituodamos teksta, ištrinkit nuotraukos koduka (tarp [img] )
nes labai apkraunat puslapį nono.gif

Atsakyti
Dar kai kolegijoje mokiausi - labai noriai siuvinejau jezaus veida, ten vienos spalvos visas darbelis smile.gif Bet.. pasibaige man rudos spalvos siulas ir tokio atspalvio neradau.. tai taip ir guli tas mano jezulis jau penkti metai nebaigtas.. Tad pradziai mastau, kad reiks ji pabaigti, o tik tada pradeti nauja smile.gif Ir butinai pasigirsiu kaip man pasiseke smile.gif
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 17, 16:53)
jei turi kantrybes, tai pirmyn  thumbup.gif  lotuliukas.gif    ir mum galesi rodyti savo grozybes  drinks_cheers.gif    ir tau tada zersim komplimentus drinks_cheers.gif

Papildyta:
Aga, aciu smile.gif O siaip ir ta [img] irgi reikia trinti?
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 17, 17:21)
cituodamos teksta, ištrinkit nuotraukos koduka (tarp [img]  )
nes labai apkraunat puslapį  nono.gif

Atsakyti
lek pirkti siulo, ir baik darbeli thumbup.gif
Atsakyti
Na, nejaugi niekas negali man padeti? Nezinau kaip ta nuotraukyte man dabar ideti i tuos remelius. Pradzioj galvoj - imsiu viduriuka iskirpsiu, po siuvineliu desiu nuotraukyte. Bet tie remeliai juk ne taisyklingos staciakampio formos... Kaip man uzlygint tuos krastelius graziai...
Darbelis cia(bent jau taip turetu atrodyti jis):http://picasaweb.google.lt/ausmor/Desktop?authkey=I4k6Ns7_Rww&feat=directlink
Atsakyti
user posted image
gal žinote koki čia siūlų kodukai?
Papildyta:

http://data6.gallery...36-m549x500.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safira023: 17 vasario 2009 - 17:07
QUOTE(Safira023 @ 2009 02 17, 17:06)

DMC
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2009 02 17, 17:06)
gal žinote koki čia siūlų kodukai?

čia paprasčiausiai yra nuskanuotas rinkinys, o ten siūlų numeriukų niekas nerašo, kad nenukopintum mirksiukas.gif šiaip dažnai būna galima rasti jų atitikmenis, kas nors būna pasistengęs rasti tas pačias spalvas 4u.gif
Atsakyti