Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(e.meskine @ 2009 02 17, 15:11)
na stai ir baigtas darbelis
niekad nesu reminusi su pasparteliais man jie kazkaip ne labai prie sirdies.bet jusu darbeliai labai graziai atrodo su pasparteliais.gal turite kokiu pasiulymu? man atrodo ir cia tiktu kokia juostele tamsi o paspartas sviesus... 
user posted image

Siūlyčiau ružavą pasportą ir baltą rėmelį - vaikiukam skirtiem darbeliam man labai gražiai žiūrisi - aš ir pati esu kelis taip rėminus...tik pati namuose, o jei būčiau nešus į dirbtuvę, tai kur kas dar geriau žiūrėtųsi
Atsakyti
na ir šaunuolės gi jūs visos, šauniai padirbėjot, visų darbeliai labai gražūs drinks_cheers.gif
tikriausiai visai Valentino dienos nešventėt - tik dirbot
Atsakyti
vilte 21 issiunciau
Atsakyti
e.meskine, nesupyk tiktais, nesu kritike, darbelis labai grazus smile.gif Tik norejau pasakyti savo pastabele.. Ar nereiketu P raidele arba prailginti arba siektiek jos "pilvuka" auksciau pakelti, nes.. as tokia ziopla doh.gif perksiaciau, jog tavo mergytes vardas Daulina.. blush2.gif net 4 kartus skaiciau ir vis negalejau suprati kas cia per vardas.. 4u.gif Paskui paziurejau, kad tavo mergytes vardas Paulina.. Tikrai prasau nepykti, as tik nuomoneis salies..
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 17, 14:11)
na stai ir baigtas darbelis
niekad nesu reminusi su pasparteliais man jie kazkaip ne labai prie sirdies.bet jusu darbeliai labai graziai atrodo su pasparteliais.gal turite kokiu pasiulymu? man atrodo ir cia tiktu kokia juostele tamsi o paspartas sviesus... 
user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
nu jo man ir kazkaip ta reidele.zinant varda tai aisku kaip perskaityti o nezinant tai va kaip gaunasi...reik pabandyti pakoreguoti..uzrasa dariau su PCStitch7 programele...tai taip ir pritaike tuo sriftu tokia raide... labai aciu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Issiuvinejau savo sunenui toki darbeli. Ji patalpinau siuo adresu: http://picasaweb.goo...feat=directlink
Taciau dabar niekaip nesugalvoju kaip ta nuotraukyte i remelius ideti... g.gif Gal kuri jui siuvinejote?
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 02 17, 13:33)
Čia tikrai yra šie batukai, tik raišteliai rožiniai arba melsvi  mirksiukas.gif
http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-bytC
4u.gif

Ačiū. Aš jau baigiau siuvinėti meškiuką. Tik va po kompo tvarkymo programos ištrintos, tai kai vyras gryš iš darbo tai surašis programikes ir įkelsiu savo darbelį. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nera uz ka smile.gif as kaip tik bijojau, kad buiu nesuprasta:) 4u.gif 4u.gif Na, dziaugiuosi, kad mano pastaba tau padejo smile.gif
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 17, 14:43)
nu jo man ir kazkaip ta reidele.zinant varda tai aisku kaip perskaityti o nezinant tai va kaip gaunasi...reik pabandyti pakoreguoti..uzrasa dariau su PCStitch7 programele...tai taip ir pritaike tuo sriftu tokia raide...  labai aciu. 4u.gif

Atsakyti
dar siandien pataisysiu ir parodysiu
Atsakyti
na va ir pataisiau, daug geriau dar kart isplausiu ir nesimatys visai...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 17, 16:02)

user posted image

Dabar zymiai geriau thumbup.gif Nes is pradziu pamacius darbeli, as igi perskaiciau Daulina, ir pagalvojau, kad labai jau keistas vardas doh.gif blush2.gif

O dabar atrodo tikrai sauniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 17, 15:02)

user posted image

pataisyta raidele daug graziau atrodo saunuole labai grazu wub.gif
Atsakyti