Sveikutės, prašau pagalbos, pas mane kopiuteris buvo pagedęs ir Windowsus perašė tai išsitrynė visi išsaugoti adresai. Gal galite įmesti kokią nuorodėlę su metrikais? Kad ir schemutės būtų.
QUOTE(Safira023 @ 2009 02 17, 11:28)
Sveikutės, prašau pagalbos, pas mane kopiuteris buvo pagedęs ir Windowsus perašė tai išsitrynė visi išsaugoti adresai. Gal galite įmesti kokią nuorodėlę su metrikais? Kad ir schemutės būtų.
pauksciukas nepilnai pora puslapiu atgal sioje temoje, t.y. 5-tame puslapyje yra idejusi savo tinklapio nuoroda ... pas ja apstu metriku ir ju schemu ..
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 02 17, 12:34)
pauksciukas nepilnai pora puslapiu atgal sioje temoje, t.y. 5-tame puslapyje yra idejusi savo tinklapio nuoroda ... pas ja apstu metriku ir ju schemu ..
Labai ačiū.
Papildyta:
reikalinga ši schemutė...
Čia tikrai yra šie batukai, tik raišteliai rožiniai arba melsvi
http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-bytC
http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-bytC
nu šiandien nuo manęs visos gėlės siuvinėtojai Dvi
ačiū ačiū ačiū
ačiū ačiū ačiū
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 16, 18:12)
Aciu labai labai Pas tave isvis super kiek yra visokiu grozybiu Dar visu neperziurejau
Pameginsiu pradziai lengvesnius pasiuvineti Aciu dar karta uz nuorodele
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 02 17, 12:43)
Į sveikatą. Parodyk po to gatavą.
QUOTE(Dvi @ 2009 02 17, 13:08)
Į sveikatą. Parodyk po to gatavą.
Nu žinai, čia jau be kalbų. peržiūrėjau, kad teks truputį paardyti, nes neįžiūrėjau, kad aplink akis reikia tuos pusinius kryžiukus daryti. O šiaip pažadu balandžio antroje pusėje parodyti įrėmintą
Atleiskit už kvailą klausimą, bet kaip iš paukščiuko puslapio išsaugot paveikslėlius?
QUOTE(Kotita @ 2009 02 17, 14:37)
Atleiskit už kvailą klausimą, bet kaip iš paukščiuko puslapio išsaugot paveikslėlius?
Kai atsistoji ant nuotraukos, ja atidaro, tada apacioj po nuotrauka desiniau spaudi "sochranit original". Kai vel atidaro nuotrauka tokiam baltam fone, tada spaudiesi peles desini klavisa ir issisaugai kompe paspaudus "Save imge as" jau tavo kompo pasisinktam faile.
na stai ir baigtas darbelis
niekad nesu reminusi su pasparteliais man jie kazkaip ne labai prie sirdies.bet jusu darbeliai labai graziai atrodo su pasparteliais.gal turite kokiu pasiulymu? man atrodo ir cia tiktu kokia juostele tamsi o paspartas sviesus...
Papildyta:
niekad nesu reminusi su pasparteliais man jie kazkaip ne labai prie sirdies.bet jusu darbeliai labai graziai atrodo su pasparteliais.gal turite kokiu pasiulymu? man atrodo ir cia tiktu kokia juostele tamsi o paspartas sviesus...
Papildyta: