Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

milka@ ačiū už balus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 16, 17:01)
Rodau naują savo dovanėlę, kadangi su pirma gavosi kliurka, tai šią pati išsirinko  biggrin.gif Niekad nebučiau atspėjusi

Siaubas

QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 17:39)
Tas ornamentas milijoną kartų gražesnis  doh.gif Man asmeniškai šios serijos kontūriniai visai nepatinka  schmoll.gif Bet už atlikimą 10 balų  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 02 16, 17:14)
galiu atsiųsti jei reikia  mirksiukas.gif  ten yra šaulys, avinas, mergelė, svarstyklės, skorpionas, vandenis ir žuvys.

parašysiu į až, kurių man reikia ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 02 16, 17:01)
O gal kas turit sito piesinuko schema?  4u.gif 
http://photofile.ru/...31103/33614838/

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 18:39)
Tas ornamentas milijoną kartų gražesnis  doh.gif Man asmeniškai šios serijos kontūriniai visai nepatinka  schmoll.gif Bet už atlikimą 10 balų  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Man irgi tie kontūrai tokie baisūs doh.gif Ornamentas buvo šimtą kartų geriau. Na bet dėl skonio negi ginčysies...
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 16, 17:01)
Rodau naują savo dovanėlę, kadangi su pirma gavosi kliurka, tai šią pati išsirinko  biggrin.gif Niekad nebučiau atspėjusi

biggrin.gif štai ka reiškia jauna panelė biggrin.gif

Labai graži knygutė-varlytė wub.gif
o drakonas taip pat ispudingas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Bronzine-moteris.Cia-gal-geresne-schema
http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=107602
Atsakyti
labai grazios knygutes thumbup.gif
drakonas labai pakeliantis nuotaika clap.gif
varlyte taip pat labai miela rolleyes.gif
ir labai patiko zodiako zenklai thumbup.gif labai meiluciai smile.gif rolleyes.gif o as jau ka tik baigiau dukrytes metrika...ryt isplausiu islyginsiu ir priduosiu jusu teismui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turite šių gėlių visas schemas, nes pradėjau suvinėti ir žiūriu lyg kažkas su schemom ne taip.... g.gif

http://public.fotki....1825001873.html

Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
oi kiek grozybiu prisiuvineta net akys raibsta nuo tokiu groziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 02 15, 19:14)
pasirodau ir as savo pasipuosusia varna..

Nesvarbu kaip pavadinsi varna ar povas, bet linksmai atrodo thumbup.gif

QUOTE(e.meskine @ 2009 02 16, 02:29)
man visu darbeliai tiesiog nuostabus  clap.gif    visas jus galima girti girti ir tiktai girti uz nuostabias grozybes.... thumbup.gif 
ir man norisi siuvineti ir siuvineti visokius paveikslelius...kaip nenormali kokia kaupiu ir kaupiu schemutes...paveikslai visu  vieni uz kitus grazesni

Na, zinok as lygiai taip pat ...atseit, jei turiu laisva minute, tai dirsteliu vis ka cia kas issiuvinejo, arba i koki tinklapi ir uzsidegu nauju darbu doh.gif jau sakiau, reikes nustoti ziurineti, nes darbu priplanuota yra (su mano uzimtumu) metams i prieky doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 16, 12:01)
Pirmą knygutę pabaigiau,

saunuole tu .. pati knygeles ideja thumbup.gif kruopstumo reikia, as abejoju ar padaryciau taip graziai blush2.gif

QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 13:43)
Štai ir baigtas drakonas su Vilena_snow šmaikščiaja mintim  ax.gif Ačiū jai ir kitoms merginoms siūliusioms savo variantus  aciuks.gif

gerai atrodo ... originaliai drinks_cheers.gif thumbup.gif nors man kazkurios pasiulytas uzrasas "be kavos as suzvereju" irgi labai patiko biggrin.gif bet sitas irgi geras thumbup.gif

QUOTE(viskas svarbu @ 2009 02 16, 16:41)
va, šitą daiktą turėčiau parsinešti su rėmais, viliuosi, kad rezultatas bus ne mažiau įspūdingas už kainą...

Labai smalsu pamatyti galutini varianta ... 4u.gif nematytas dar darbas, nepabodes drinks_cheers.gif liuks mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ego @ 2009 02 16, 17:23)
Parodau ir aš savo zodiakus ax.gif

Linksmuciai drinks_cheers.gif labai papuos vaiku kambari .. drinks_cheers.gif thumbup.gif o reminti dabai bent man asmeniskai visada graziau su paspartu smile.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 16, 18:01)

QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 18:39)

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 16, 18:48)
Siaubas
drinks_cheers.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 16, 19:33)
drinks_cheers.gif Man irgi tie kontūrai tokie baisūs  doh.gif Ornamentas buvo šimtą kartų geriau. Na bet dėl skonio negi ginčysies...

O man butent atrodo, kad del skonio nesigincijama .. mirksiukas.gif taip pat nesigincijama del to, KUR tas paveikslas kabos ir kaip interjere deres vienokio ar kitokio stiliaus darbas ... Man asmeniskai konturiniai patinka, tik siek tiek atsibode jau, bet cia kita kalba smile.gif ... ir bent jau as asmeniskai neisivaizduoju moderniame interjere kabancio ornamento ... tuo labiau vieno ..
asmeniskai man ornamentai ... g.gif na, buna graziu tikrai, bet nelabai isivaizduoju ju paskirties ... nebent tai isties didelis ornamentas ... kaip kazkurios buvo ideti ratai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif Su praėjusiom šventėm visas 4u.gif 4u.gif Tik savaitgalį nebuvau prie interneto, o jau kiek darbų darbelių thumbup.gif thumbup.gif O ir naujos temos kiek prirašytą !!!!!!!!!!!!!!!! Visų darbai fantastiški, super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti