milka@ ačiū už balus
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 16, 17:01)
Rodau naują savo dovanėlę, kadangi su pirma gavosi kliurka, tai šią pati išsirinko Niekad nebučiau atspėjusi
Siaubas
QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 17:39)
Tas ornamentas milijoną kartų gražesnis Man asmeniškai šios serijos kontūriniai visai nepatinka Bet už atlikimą 10 balų
QUOTE(rita7777 @ 2009 02 16, 17:14)
galiu atsiųsti jei reikia ten yra šaulys, avinas, mergelė, svarstyklės, skorpionas, vandenis ir žuvys.
parašysiu į až, kurių man reikia ačiū
QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 18:39)
Tas ornamentas milijoną kartų gražesnis Man asmeniškai šios serijos kontūriniai visai nepatinka Bet už atlikimą 10 balų
Man irgi tie kontūrai tokie baisūs Ornamentas buvo šimtą kartų geriau. Na bet dėl skonio negi ginčysies...
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 16, 17:01)
Rodau naują savo dovanėlę, kadangi su pirma gavosi kliurka, tai šią pati išsirinko Niekad nebučiau atspėjusi
štai ka reiškia jauna panelė
Labai graži knygutė-varlytė
o drakonas taip pat ispudingas
Bronzine-moteris.Cia-gal-geresne-schema
http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=107602
http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=107602
labai grazios knygutes
drakonas labai pakeliantis nuotaika
varlyte taip pat labai miela
ir labai patiko zodiako zenklai labai meiluciai o as jau ka tik baigiau dukrytes metrika...ryt isplausiu islyginsiu ir priduosiu jusu teismui
drakonas labai pakeliantis nuotaika
varlyte taip pat labai miela
ir labai patiko zodiako zenklai labai meiluciai o as jau ka tik baigiau dukrytes metrika...ryt isplausiu islyginsiu ir priduosiu jusu teismui
Merginos, gal kas turite šių gėlių visas schemas, nes pradėjau suvinėti ir žiūriu lyg kažkas su schemom ne taip....
http://public.fotki....1825001873.html
Ačiū iš anksto
http://public.fotki....1825001873.html
Ačiū iš anksto
oi kiek grozybiu prisiuvineta net akys raibsta nuo tokiu groziu
QUOTE(rugsėjė @ 2009 02 15, 19:14)
pasirodau ir as savo pasipuosusia varna..
Nesvarbu kaip pavadinsi varna ar povas, bet linksmai atrodo
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 16, 02:29)
man visu darbeliai tiesiog nuostabus visas jus galima girti girti ir tiktai girti uz nuostabias grozybes....
ir man norisi siuvineti ir siuvineti visokius paveikslelius...kaip nenormali kokia kaupiu ir kaupiu schemutes...paveikslai visu vieni uz kitus grazesni
ir man norisi siuvineti ir siuvineti visokius paveikslelius...kaip nenormali kokia kaupiu ir kaupiu schemutes...paveikslai visu vieni uz kitus grazesni
Na, zinok as lygiai taip pat ...atseit, jei turiu laisva minute, tai dirsteliu vis ka cia kas issiuvinejo, arba i koki tinklapi ir uzsidegu nauju darbu jau sakiau, reikes nustoti ziurineti, nes darbu priplanuota yra (su mano uzimtumu) metams i prieky
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 16, 12:01)
Pirmą knygutę pabaigiau,
saunuole tu .. pati knygeles ideja kruopstumo reikia, as abejoju ar padaryciau taip graziai
QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 13:43)
Štai ir baigtas drakonas su Vilena_snow šmaikščiaja mintim Ačiū jai ir kitoms merginoms siūliusioms savo variantus
gerai atrodo ... originaliai nors man kazkurios pasiulytas uzrasas "be kavos as suzvereju" irgi labai patiko bet sitas irgi geras
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 02 16, 16:41)
va, šitą daiktą turėčiau parsinešti su rėmais, viliuosi, kad rezultatas bus ne mažiau įspūdingas už kainą...
Labai smalsu pamatyti galutini varianta ... nematytas dar darbas, nepabodes liuks
Papildyta:
QUOTE(Ego @ 2009 02 16, 17:23)
Parodau ir aš savo zodiakus
Linksmuciai labai papuos vaiku kambari .. o reminti dabai bent man asmeniskai visada graziau su paspartu
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 16, 18:01)
QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 18:39)
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 16, 18:48)
Siaubas
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 16, 19:33)
Man irgi tie kontūrai tokie baisūs Ornamentas buvo šimtą kartų geriau. Na bet dėl skonio negi ginčysies...
O man butent atrodo, kad del skonio nesigincijama .. taip pat nesigincijama del to, KUR tas paveikslas kabos ir kaip interjere deres vienokio ar kitokio stiliaus darbas ... Man asmeniskai konturiniai patinka, tik siek tiek atsibode jau, bet cia kita kalba ... ir bent jau as asmeniskai neisivaizduoju moderniame interjere kabancio ornamento ... tuo labiau vieno ..
asmeniskai man ornamentai ... na, buna graziu tikrai, bet nelabai isivaizduoju ju paskirties ... nebent tai isties didelis ornamentas ... kaip kazkurios buvo ideti ratai
Sveikutės Su praėjusiom šventėm visas Tik savaitgalį nebuvau prie interneto, o jau kiek darbų darbelių O ir naujos temos kiek prirašytą !!!!!!!!!!!!!!!! Visų darbai fantastiški, super