Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikutes visos, senai jau ka ir berasiau, tyliai pasislepus siuvinejau siuvinejau ax.gif
Taigi pasirodau su paskutiniais darbais mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image

QUOTE(Dvi @ 2009 02 27, 12:54)
Nesk i reminima, prasyk, kad paklijuotu ir pasporta kirk sirdeles formos. Tada krastuoseuzteks palikti tiek, kiek dabar yra, o pasporta galesi padaryti platesni. Atrodys liuks thumbup.gif
Papildyta:

O kur remini? Lvovo g. reminimo dirbtuvej tikrai kokybiskai klijuoja.

ir as taip manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 27, 12:43)

Ant kokios medžiagos čia siuvinėjai?
Atsakyti
etaeta, gražūs darbai gražiai įrėminti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 02 27, 12:02)
Ant kokios medžiagos čia siuvinėjai?

Aš klaipėdietė, rėminu Livitoje. Nenorėčiau medžiagos klyjuoti, gal mėginsiu siūti, o širdelės formos kaži ar iškirps man pasportą g.gif . Siuvinėjau ant Evenweave Charles Craft Monaco 28, arbatos sp.

etaeta puikūs paukštukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 27, 13:08)
Aš klaipėdietė, rėminu Livitoje. Nenorėčiau medžiagos klyjuoti, gal mėginsiu siūti, o širdelės formos kaži ar iškirps man pasportą  g.gif . Siuvinėjau ant Evenweave Charles Craft Monaco 28, arbatos sp.

O kodel nenori klijuoti? Nezinau kaip klijuoja Klaipedoj, cia maciau klijuoja su specialia lipnia plevele po presu. Kad pagels jokiu sansu.
Atsakyti
Sveikutės,
Labai gražūs Jūsų darbeliai ir tiek nuorodėlių turite, dalinatės, kaip aš anksčiau Jūsų neradau sad.gif
Aš dabar jau šiek tiek rečiau, bet anksčiau tai labai daug siuvinėjau, nuo savo mamytės nusižiūrėjau, ji mano auksrankė. Gal nesupyksite jei ir aš kelių darbelių nuorodas įmesiu? o gal kas pamokys kaip įkeltis jas tiesiai? Niekaip man nesigauna sad.gif
Labai dėkoju ir atisprašau jei įsibroviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 02 27, 13:24)
Sveikutės,
Labai gražūs Jūsų darbeliai ir tiek nuorodėlių turite, dalinatės, kaip aš anksčiau Jūsų neradau  sad.gif
Aš dabar jau šiek tiek rečiau, bet anksčiau tai labai daug siuvinėjau, nuo savo mamytės nusižiūrėjau, ji mano auksrankė. Gal nesupyksite jei ir aš kelių darbelių nuorodas įmesiu? o gal kas pamokys kaip įkeltis jas tiesiai? Niekaip man nesigauna  sad.gif
Labai dėkoju ir atisprašau jei įsibroviau  blush2.gif

uzvaziuosi siandien pas mane parodysiu kaip ikelti jeigu nieks anksciau nepaaiskins mirksiukas.gif

Aciu visoms uz pauksciu vertinimus aciuks.gif
Pirmoje nuotraukoje pauksciai po krizes, antroje pries krize hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 02 27, 13:43)
Pirmoje nuotraukoje pauksciai po krizes, antroje pries krize  hihihi.gif

Dar cia jie ir su mintim lotuliukas.gif graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 02 27, 12:43)
uzvaziuosi siandien pas mane parodysiu kaip ikelti jeigu nieks anksciau nepaaiskins  mirksiukas.gif

Aciu visoms uz pauksciu vertinimus  aciuks.gif
Pirmoje nuotraukoje pauksciai po krizes, antroje pries krize  hihihi.gif

ok, dėkoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 27, 10:28)
spausti ant nuotraukos smile.gif

koks fainuolis smile.gif mano vyrui i darba toks tiktu nes be kavos negali biggrin.gif uzsisaugojau reiks sukryziuot smile.gif gal galima butu splvu rakta :0) LABAI ACIU butu smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti