Sveikos, merginos, norejau paklausti gal galit pasakyti kur randat siuvinejimu schemu internete ar gal cia SM forumuose? Noreciau ka nors pasiuvyneti Kazkada siuvinejau, pamenu smagu buvo
QUOTE(Ego @ 2009 02 16, 16:32)
gaila, bet ta nuoroda nebeveikia
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 02 16, 16:36)
Sveikos, merginos, norejau paklausti gal galit pasakyti kur randat siuvinejimu schemu internete ar gal cia SM forumuose? Noreciau ka nors pasiuvyneti Kazkada siuvinejau, pamenu smagu buvo
šiaip yra SM netgi tema siuvinėjimo schemų paieška, tai ten laaabai daug nuorodų jau pridėta nepatingėk ten pasidairyt užsuk čia
QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 16:58)
viskas svarbu, šituos bambukus ir aš planuoju siuvinėti kada nors. Kaip sekėsi su jais Labai smalsu bus pamatyti įrėmintus
O dėl mano siuvinėtų raktų tai pravalas Techniškai neįmanoma įvykdyti mano keliamų reikalavimų Reiks dar pabandyti į kitas dirbtuves nueiti, bet aš labai abejoju ar ir galės man padėti
O dėl mano siuvinėtų raktų tai pravalas Techniškai neįmanoma įvykdyti mano keliamų reikalavimų Reiks dar pabandyti į kitas dirbtuves nueiti, bet aš labai abejoju ar ir galės man padėti
nu žinai, su tais bambukais kaip ir viskas normaliai, išskyrus tai, kad verčiant siūlų kodus iš Dome į DMC buvo kelios klaidos, tai teko vietoj, parduotuvėje, beveik "spėjimo būdu" atsirinkti reikiamas spalvas. Dar kas: hieroglifas ten kažkokia gudria spalva siuvinėjamas (šitoje nuotraukoje dar nesiuvinėtas), bet man nepatiko, tai dariau ne tamsų, o tokį sidabro pilkumo.
Ir didžiausia bėda buvo su sparnuose esančia balta spalva: tipo tai turėtų būti DMC perlo baltumo šilkas, bet, aišku, nei Kaune, nei Vilniuje nesugebėjau tokio gauti, tai siuvinėjau baltu DMC metalizuotu siūlu ir labai liuks išėjo.
Na, ir, aišku, po dviejų mėnesių, praleistų prie bambukų, kuriam laikui jaučiausi alergiška žaliai spalvai
O DĖL PELĖS NIEKAS NIEKO? Ot besmegenė jaučiuosi, nu
QUOTE(astulia @ 2009 02 16, 17:43)
gaila, bet ta nuoroda nebeveikia
Veikia, tik reikia prisiregistruoti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 13:43)
Štai ir baigtas drakonas su Vilena_snow šmaikščiaja mintim Ačiū jai ir kitoms merginoms siūliusioms savo variantus
Oi! Kaip malonu, kad galejau padeti Kokia tu saunuole - taip greitai ir dailiai issiuvinejai!
O gal kas turit sito piesinuko schema?
http://photofile.ru/...31103/33614838/
http://photofile.ru/...31103/33614838/
Rodau naują savo dovanėlę, kadangi su pirma gavosi kliurka, tai šią pati išsirinko Niekad nebučiau atspėjusi
ACIU LABAI
šiaip yra SM netgi tema siuvinėjimo schemų paieška, tai ten laaabai daug nuorodų jau pridėta nepatingėk ten pasidairyt užsuk čia
[/quote]
Papildyta:
Nerealus O gal galima butu schemele gauti?
[/quote]
Papildyta:
Nerealus O gal galima butu schemele gauti?
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 16, 18:01)
Rodau naują savo dovanėlę, kadangi su pirma gavosi kliurka, tai šią pati išsirinko Niekad nebučiau atspėjusi
QUOTE(Ego @ 2009 02 16, 16:50)
Veikia, tik reikia prisiregistruoti
aaa, mano rusų kalbos žinios nekokios, tai nė nesivarginau skaityt
QUOTE(astulia @ 2009 02 16, 18:08)
aaa, mano rusų kalbos žinios nekokios, tai nė nesivarginau skaityt
galiu atsiųsti jei reikia ten yra šaulys, avinas, mergelė, svarstyklės, skorpionas, vandenis ir žuvys.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 16, 18:01)
Tas ornamentas milijoną kartų gražesnis Man asmeniškai šios serijos kontūriniai visai nepatinka Bet už atlikimą 10 balų