Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos, merginos, norejau paklausti gal galit pasakyti kur randat siuvinejimu schemu internete ar gal cia SM forumuose? Noreciau ka nors pasiuvyneti smile.gif Kazkada siuvinejau, pamenu smagu buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2009 02 16, 16:32)
Ačiū 4u.gif . Kažkada buvau įmetusi, jie čia, bet ne visi yra

gaila, bet ta nuoroda nebeveikia verysad.gif

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 02 16, 16:36)
Sveikos, merginos, norejau paklausti gal galit pasakyti kur randat siuvinejimu schemu internete ar gal cia SM forumuose? Noreciau ka nors pasiuvyneti smile.gif Kazkada siuvinejau, pamenu smagu buvo smile.gif

šiaip yra SM netgi tema siuvinėjimo schemų paieška, tai ten laaabai daug nuorodų jau pridėta mirksiukas.gif nepatingėk ten pasidairyt 4u.gif užsuk čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 16 vasario 2009 - 16:45
QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 16:58)
viskas svarbu, šituos bambukus ir aš planuoju siuvinėti kada nors. Kaip sekėsi su jais  rolleyes.gif Labai smalsu bus pamatyti įrėmintus  ax.gif

O dėl mano siuvinėtų raktų tai pravalas  doh.gif Techniškai neįmanoma įvykdyti mano keliamų reikalavimų  doh.gif Reiks dar pabandyti į kitas dirbtuves nueiti, bet aš labai abejoju ar ir galės man padėti cray.gif

nu žinai, su tais bambukais kaip ir viskas normaliai, išskyrus tai, kad verčiant siūlų kodus iš Dome į DMC buvo kelios klaidos, tai teko vietoj, parduotuvėje, beveik "spėjimo būdu" atsirinkti reikiamas spalvas. Dar kas: hieroglifas ten kažkokia gudria spalva siuvinėjamas (šitoje nuotraukoje dar nesiuvinėtas), bet man nepatiko, tai dariau ne tamsų, o tokį sidabro pilkumo.
Ir didžiausia bėda buvo su sparnuose esančia balta spalva: tipo tai turėtų būti DMC perlo baltumo šilkas, bet, aišku, nei Kaune, nei Vilniuje nesugebėjau tokio gauti, tai siuvinėjau baltu DMC metalizuotu siūlu ir labai liuks išėjo.
Na, ir, aišku, po dviejų mėnesių, praleistų prie bambukų, kuriam laikui jaučiausi alergiška žaliai spalvai biggrin.gif

O DĖL PELĖS NIEKAS NIEKO? Ot besmegenė jaučiuosi, nu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 02 16, 17:43)
gaila, bet ta nuoroda nebeveikia  verysad.gif

Veikia, tik reikia prisiregistruoti
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 13:43)
Štai ir baigtas drakonas su Vilena_snow šmaikščiaja mintim  ax.gif Ačiū jai ir kitoms merginoms siūliusioms savo variantus  aciuks.gif

Oi! Kaip malonu, kad galejau padeti bigsmile.gif Kokia tu saunuole - taip greitai ir dailiai issiuvinejai! thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas turit sito piesinuko schema? 4u.gif
http://photofile.ru/...31103/33614838/
Atsakyti
Rodau naują savo dovanėlę, kadangi su pirma gavosi kliurka, tai šią pati išsirinko biggrin.gif Niekad nebučiau atspėjusi

user posted image
Atsakyti
ACIU LABAI smile.gif 4u.gif
šiaip yra SM netgi tema siuvinėjimo schemų paieška, tai ten laaabai daug nuorodų jau pridėta mirksiukas.gif nepatingėk ten pasidairyt 4u.gif užsuk čia
[/quote]

Papildyta:
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nerealus smile.gif O gal galima butu schemele gauti? 4u.gif blush2.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 16, 18:01)
Rodau naują savo dovanėlę, kadangi su pirma gavosi kliurka, tai šią pati išsirinko  biggrin.gif Niekad nebučiau atspėjusi

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2009 02 16, 16:50)
Veikia, tik reikia prisiregistruoti

aaa, mano rusų kalbos žinios nekokios, tai nė nesivarginau skaityt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 02 16, 17:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nerealus smile.gif O gal galima butu schemele gauti?  4u.gif  blush2.gif

ačiū 4u.gif
Schema ČIA
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 02 16, 18:08)
aaa, mano rusų kalbos žinios nekokios, tai nė nesivarginau skaityt  blush2.gif  biggrin.gif

galiu atsiųsti jei reikia mirksiukas.gif ten yra šaulys, avinas, mergelė, svarstyklės, skorpionas, vandenis ir žuvys.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 16, 18:01)
Rodau naują savo dovanėlę, kadangi su pirma gavosi kliurka, tai šią pati išsirinko  biggrin.gif Niekad nebučiau atspėjusi

Tas ornamentas milijoną kartų gražesnis doh.gif Man asmeniškai šios serijos kontūriniai visai nepatinka schmoll.gif Bet už atlikimą 10 balų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 16 vasario 2009 - 17:46