Tai reiškia, kad imi vieną siūlą vienos spalvos, kitą siūlą kitos, kartu jais ir siuvinėji
ačiū visoms
turėjau įtarimą, kad taip gali būt, bet nežinojau, ar taip įmanoma
turėjau įtarimą, kad taip gali būt, bet nežinojau, ar taip įmanoma
QUOTE(Padangele @ 2009 02 26, 19:51)
bandau parodyt ka as prisiuvus
Labai grazus darbai man tai tos afrikietes labiausiai patiko o drambiai ir labai idomus, tik noretusi, kad butu kitaip pateikti
kaip smagu, kai kiekviena diena tiek daug darbeliu parodoma malonu akis paganyti
apie pardavima. radau toki puslapi.... idomu, ar kas perka
http://www.asmeniska...php?html=1pasas
http://www.asmeniska...php?html=1pasas
Mergaites, padekit. Uzsipirkau siulu, meginu siuvinet, 2 siulukais, ale mano akimis kazkokie liesi kryziukai gaunas keliais jus siuvinejate? 2 ar 3 ?
jei matai kad kūdai, siuvinėk su 3 siūliukais
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 26, 21:29)
Ar kas perka tai tikrai nežinau, bet asmeniškai man šitas metrikas buvo pirmas, kurį pamačiau apskritai. Net siuvinėjus iki tol nebuvau. Pamačiau idėją, patiko, nusipirkau siūlų, medžiagos ir iš jo gimė pirmasis metrikas mano dukrytei vyresniajai. O ieškodama schemos jus atradau.
Dvi,
noriu Nimue schemutes...i kiskiene@gmail.com
noriu Nimue schemutes...i kiskiene@gmail.com
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 26, 21:07)
milka@ gal nori draugo savo drakonui?
geras šitas
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 26, 20:29)
vaje, tai kokias brangias dovanas mes dovanojam
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 26, 21:29)
Kosmaras! As tai tokio metriko is viso nepirkciau, o juo labiau uz 350 Lt cia kazkas ryskiai per geros nuomones apie savo darbelius ir visai nesupranta, kad lietuvis tokia suma sutiktu moket uz nebent dideli rimta paveiksla.
Saunuoles merginos, kad tiek darbeliu prigaminot Man drambliukai labai patiko, tik gal juos reminti reiktu kitaip, bet neisivaizduoju kaip Bet labai grazus
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 26, 20:29)
Ojetus, jei turėčiau tokių pirkėjų, tai dirbčiau dieną naktį