Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

smile.gif gal jus patirties turite daugiau, cia mano pirmas darbas kuri reminau pati blush2.gif , gal ir negerai, bet perdarit taip nesinorisi beee.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 02 26, 12:41)
Nu as ir pati reminu, tik jei pasporto plysys per mazas, nusiperku didesni pasporta, ir krastus apipjaunu pagal rema, taip ir peliukai mano reminti (pats pasportas buvo didesnis uz rema)

O yra atskirai pasportų pirkti? Kur?
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 02 26, 11:41)
Nu as ir pati reminu, tik jei pasporto plysys per mazas, nusiperku didesni pasporta, ir krastus apipjaunu pagal rema, taip ir peliukai mano reminti (pats pasportas buvo didesnis uz rema)

Mano nuomone, tai reikejo arba didesnio remelio, arba visai pasporto nedeti.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 02 26, 13:00)
O yra atskirai pasportų pirkti? Kur?

pirkau didz. Maximoj, ten kur nuotraukai, albumai ir fotoparatai...
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 02 26, 13:05)
pirkau didz. Maximoj, ten kur nuotraukai, albumai ir fotoparatai...

Bet kad atskirai pasportas būtų neteko matyt schmoll.gif Reiks atidžiau pasižiūrėt
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 02 26, 13:08)
Bet kad atskirai pasportas būtų neteko matyt  schmoll.gif Reiks atidžiau pasižiūrėt

as taip esu maciusi pasportu pirkti kur nuotraukas daro mirksiukas.gif dazniausiai jie guli apatineje lentynoje smile.gif

P.s. man graziau kai vaikiska tematika yra reminama be pasporto blush2.gif pasportas man duoda rimtumo - solidumo darbeliui rolleyes.gif
Atsakyti
lizarde Labai grazu,man ir patinka pelytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 02 26, 13:15)
pasportas man duoda rimtumo - solidumo darbeliui  rolleyes.gif

O man uzbaigtumo smile.gif bet ne visada ax.gif

Sirdelle, aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizarde: 26 vasario 2009 - 12:51
QUOTE(Chera @ 2009 02 26, 13:15)
P.s. man graziau kai vaikiska tematika yra reminama be pasporto  blush2.gif  pasportas man duoda rimtumo - solidumo darbeliui  rolleyes.gif

mano darbai visi , beveik visi su pasportu, bet tikrai sutiksiu su tavo zodziais kad duoda rimtumo, o kartais noresi tokio paprasto ir linksmo darbo, ir neziureti kaip i poveiksla...
Atsakyti
labai norėčiau , kad atsilieptų tos , kurios siuvinėja ant lino. Niekad nebandžiau ant lino siuvinėti, bet dabar prisižiūrėjusi jūsų grožybių labai susigundžiau ir aš pabandyti pasiuvinėt ant lino smile.gif
kas nepatingėsit parašykit :kokias medžiagas (lino pavadinimus) perkat, norėčiau pirkti iš kasiulai parduotuvės, mačiau ten yra, gal jau kuri bandėt iš ten pirkti g.gif
Ačiū visoms, kas pasidalins savo patirtimi
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 26, 13:58)
kas nepatingėsit parašykit :kokias medžiagas (lino pavadinimus) perkat, norėčiau pirkti iš kasiulai parduotuvės, mačiau ten yra, gal jau kuri bandėt iš ten pirkti g.gif
Ačiū visoms, kas pasidalins savo patirtimi

Tai jau viską ir žinai smile.gif Nueini į kasiulai, išsirenki patinkamo stambumo ir spalvos liną ir siuvinėji biggrin.gif Kasiulai prekiauja Zweigart linu (gal beje ir kitokio turi, bet man neužkliuvo), kuris yra tikrai geras, kokybiškas ir malonus siuvinėti. Stambumas 28 ct atitinka 14 Aida, 32 ct atitinka 16 Aida. Geras tiek vienas, tiek kitas, gal įprastesnis ir populiaresnis yra 32 ct.
Atsakyti
Gal žinote kokie čia siūlai? Man atrodo, kad ne DMC... Nežinau kaip apversti nuotrauka... blush2.gif

user posted image

Atsakyti