Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Rne @ 2009 02 26, 01:24)
milijonai mergaiciu jau apie tai kalbejo, bet neuzfiksavau, kad mane tas taip pat liecia ax.gif  ax.gif prasimiukas - gal kuri turite spalvu kodukus Matuokles su Mike - cia ta pati kur pora puslapiu atgal, kazkuri jau rodesi isiuvineta.  blush2.gif Situacija tokia, kad susiruosiau jau siuvineti, mano siulai konvertuoti is Anchor i DMC- ir kai paziurejau, spalvos tokios ne i tema,  doh.gif as jau zinau kad man gausis nesamone schmoll.gif . help.gif blush2.gif

Na turiu DMC spalvų raktą šios schemos, parašyk kur atsiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=vilmado,2009 02 25, 12:28]
Labai dėkui
bandysiu ant tokios norvegiškos...
Aš čia pas jus dažnai apsilankau, tik bėda tame, kad dar dažniau neturiu laiko ką nors parašyti - lėliukė ant rankų, dabar baiginėju draugei dovanukę (būtinai pasirodysiu kai baigsiu) Ačiū mergaitės, kad tokios draugiškos esat ir padedat... aciuks.gif
Ir toliau pas jus lankysiuos lens.gif lotuliukas.gif
Gabiiiiiiiii su tortadieniu (užsekiau, kad apačioje "kabojo")
Papildyta:
aciu labai 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2009 02 25, 14:51)
Man tai  schmoll.gif ... Kavos mergaitę jau 4 siuvinėju, tuoj schemą mintinai mokėsiu, bet kas pamato, tas užsimano  biggrin.gif

Vakar parsinešėm įrėmintus bonsus. user posted image

o kaip ir as noreciua bonsiuku chemuciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 02 26, 02:51)
o kaip ir as noreciua bonsiuku chemuciu wub.gif

tai parašyk Až kur siųst
Atsakyti
Labas rytas. Noriu paroditi savo paskutini darba. Valentino diena proga
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 02 26, 09:42)
Gražu thumbup.gif Tik, kai norėjau padidinti, tai išmetė, kad tokio paveikslo nėra sad.gif Tai šiaip ne taip didesnį variantą pažiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 26 vasario 2009 - 09:54
pobandisiu perdaryt, as naujuoke cia blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetlana71: 26 vasario 2009 - 09:58
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 26 vasario 2009 - 10:00
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 02 26, 10:42)

Man jie tokie mieluciai wub.gif

O cia mano dovanele broliui, peliuku myletojui smile.gif siuvinejau ant 28 evenweave'o per 1 gija.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 02 26, 11:26)

O cia mano dovanele broliui, peliuku myletojui smile.gif siuvinejau ant 28 evenweave'o per 1 gija.

labai grazu 4u.gif turbut patenkintas brolis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 02 26, 10:56)
pobandisiu perdaryt, as naujuoke cia  blush2.gif

na ir kruopstumas meskuciu rolleyes.gif ir kantrybes turejimas BS'ui doh.gif bet reminimas labai "suspaudzia" meskucius unsure.gif as buciau jiems daugiau vietos palikusi
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 02 26, 12:26)
na ir kruopstumas meskuciu  rolleyes.gif  ir kantrybes turejimas BS'ui  doh.gif  bet reminimas labai "suspaudzia" meskucius  unsure.gif  as buciau jiems daugiau vietos palikusi

taip ir as manau, bet si siki as pati reminau, nupirkau paprasta nuotraukams remiale ir paspartu ir name iremenau, a aplamai pridodu darbus irementi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 02 26, 12:37)
taip ir as manau, bet si siki as pati reminau, nupirkau paprasta nuotraukams remiale ir paspartu ir name iremenau, a aplamai pridodu darbus irementi ax.gif

Nu as ir pati reminu, tik jei pasporto plysys per mazas, nusiperku didesni pasporta, ir krastus apipjaunu pagal rema, taip ir peliukai mano reminti (pats pasportas buvo didesnis uz rema)
Atsakyti