[quote=Dvi,2009 02 25, 11:36]
Kavos mergaite originale, pasirodo, va tokia
pirmą kartą matau tokias kavos mergaites o gal jų ir schemutes turi?
pasirodysiu ir aš dar viena savo darbeliuką ,tik į suglamžymus nekreipkit dėmesio ,kai vešiu rėminti tada išsilyginsiu Ir kai tik įrėmintos bus visos trys gėlės,būtent tokio pačio dydžio bus visos trys,tada būtinai pasirodysiu su visu užbaigtumu ,dabar laukia manęs astros žiedas ir pabaigaaaa
QUOTE(Kaštonė @ 2009 02 25, 15:04)
Pumpurėli, labai labai subtilu .
Jei ne paslaptis, iš kur tokius rinkinius siunties/perki ?
Jei ne paslaptis, iš kur tokius rinkinius siunties/perki ?
The Sweetheart Tree keletą rinkinių esu pirktusi www.abcstitch.com. Bet manau, kad jų yra ir kitose didesnėse internetinėse parduotuvėse
QUOTE(libaja @ 2009 02 25, 14:51)
Man tai ... Kavos mergaitę jau 4 siuvinėju, tuoj schemą mintinai mokėsiu, bet kas pamato, tas užsimano
O man, jei sąžiningai, ji jokia negraži
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 25, 16:14)
pirmą kartą matau tokias kavos mergaites o gal jų ir schemutes turi?
Turiu
QUOTE(Dvi @ 2009 02 25, 17:50)
O man, jei sąžiningai, ji jokia negraži
Matai... aš tai ją įsimylėjus. Tik sau dar niekaip neprisiruošiu pasilikt
Oi kaip visos siuvinėja, net nebėra kam plepėti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 25, 21:40)
Oi kaip visos siuvinėja, net nebėra kam plepėti
Geras ženklas
Aš pagaliau pribaigiau savo geišą. Laukiu dienos, skalbimo ir fotkinimo
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 25, 15:51)
The Sweetheart Tree keletą rinkinių esu pirktusi www.abcstitch.com. Bet manau, kad jų yra ir kitose didesnėse internetinėse parduotuvėse
O kiek maždaug kainuoja siuntimas į Lietuvą? Aš žiūrėjau www.islandoddities.com - iš ten (USA) apie 10$ ...
QUOTE(muza @ 2009 02 25, 22:48)
O kiek maždaug kainuoja siuntimas į Lietuvą? Aš žiūrėjau www.islandoddities.com - iš ten (USA) apie 10$ ...
Oi žinok neatsimenu Gal kokie 6-10 ar pan USD... Bet kažkas normalaus, man atrodo.
Laba vakara. As pas jus i svecius. Irgi megstu siuvineti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 02 25, 22:21)
Laba vakara. As pas jus i svecius. Irgi megstu siuvineti
Sveika prisijungusi
milijonai mergaiciu jau apie tai kalbejo, bet neuzfiksavau, kad mane tas taip pat liecia prasimiukas - gal kuri turite spalvu kodukus Matuokles su Mike - cia ta pati kur pora puslapiu atgal, kazkuri jau rodesi isiuvineta. Situacija tokia, kad susiruosiau jau siuvineti, mano siulai konvertuoti is Anchor i DMC- ir kai paziurejau, spalvos tokios ne i tema, as jau zinau kad man gausis nesamone .