Dvi, ačiū už nimue schemą, jau buvau ją mačiusi, tik be schemos
QUOTE(vilmado @ 2009 02 25, 11:50)
Tuo pačiu norėčiau paklausti - gal kas esat susidūrę su tokiu fintu
Turiu tokios Madonos su kūdikiu schemą, bet kai susiruošiau siuvinėti padariau atradimą, kad veidą ir kelias kitas detales reikia siuvinėti dvigubai smulkesniais kryžiukais, t.y. gaunasi vietoj 1 normalaus - 4 mini, ir visa tai turi būti vienam siuvinį, nežinau ar aiškiai aš čia parašaiau, jei ką tai galiu schemą įmesti, o brolienė irgi siuvinėja tai sakė, kad gal čia visai ne siuvinėjimo schema, nu susivėliau
Turiu tokios Madonos su kūdikiu schemą, bet kai susiruošiau siuvinėti padariau atradimą, kad veidą ir kelias kitas detales reikia siuvinėti dvigubai smulkesniais kryžiukais, t.y. gaunasi vietoj 1 normalaus - 4 mini, ir visa tai turi būti vienam siuvinį, nežinau ar aiškiai aš čia parašaiau, jei ką tai galiu schemą įmesti, o brolienė irgi siuvinėja tai sakė, kad gal čia visai ne siuvinėjimo schema, nu susivėliau
Taip normalu. Siuvinejant veida susmulkinami kryziukai, kad graziau issisiuvinetu detales. Esu maciusi tai ne vienoj schemoj, pradedant Nimue.
QUOTE(Dvi @ 2009 02 25, 11:04)
Taip normalu. Siuvinejant veida susmulkinami kryziukai, kad graziau issisiuvinetu detales. Esu maciusi tai ne vienoj schemoj, pradedant Nimue.
Tai ačiū labai už ats, bet tai tada man dar vienas toks aspektas - o tai ant kokios medžiagos geriausia siuvinėti, nes jei ant labai smulkios tai kaip ten su tais mažais x - tai tada juos su 1 sioūlu ar kaip? Nes jei ant stambesnės tai tada jau tie didesni labai jau "arkliški" gausis
QUOTE(vilmado @ 2009 02 25, 12:17)
Tai ačiū labai už ats, bet tai tada man dar vienas toks aspektas - o tai ant kokios medžiagos geriausia siuvinėti, nes jei ant labai smulkios tai kaip ten su tais mažais x - tai tada juos su 1 sioūlu ar kaip? Nes jei ant stambesnės tai tada jau tie didesni labai jau "arkliški" gausis
Schemoj turetu buti parasyta kokia medziaga. Siaip paprastai tokius siuvineja ant lino arba Enweave.
Vilmado, va kaip atrodo Čia aš siuvinėjau viską per du siūlus, o paukščiuką, kiškį ir voverę per vieną
Labai dėkui
bandysiu ant tokios norvegiškos...
Aš čia pas jus dažnai apsilankau, tik bėda tame, kad dar dažniau neturiu laiko ką nors parašyti - lėliukė ant rankų, dabar baiginėju draugei dovanukę (būtinai pasirodysiu kai baigsiu) Ačiū mergaitės, kad tokios draugiškos esat ir padedat...
Ir toliau pas jus lankysiuos
Gabiiiiiiiii su tortadieniu (užsekiau, kad apačioje "kabojo")
Papildyta:
[quote=Loretoidas,2009 02 25, 11:26]
Vilmado, va kaip atrodo Čia aš siuvinėjau viską per du siūlus, o paukščiuką, kiškį ir voverę per vieną
Aha - labai gražu, o tie gyvūnėliai tai visai tokie vientisi, o tai kaip su siūliukų skaičiumi, nu, pvz. aš jei siuvinėju tuos ale normalius su 2, tai tuos mini su 1, ar kaip?
bandysiu ant tokios norvegiškos...
Aš čia pas jus dažnai apsilankau, tik bėda tame, kad dar dažniau neturiu laiko ką nors parašyti - lėliukė ant rankų, dabar baiginėju draugei dovanukę (būtinai pasirodysiu kai baigsiu) Ačiū mergaitės, kad tokios draugiškos esat ir padedat...
Ir toliau pas jus lankysiuos
Gabiiiiiiiii su tortadieniu (užsekiau, kad apačioje "kabojo")
Papildyta:
[quote=Loretoidas,2009 02 25, 11:26]
Aha - labai gražu, o tie gyvūnėliai tai visai tokie vientisi, o tai kaip su siūliukų skaičiumi, nu, pvz. aš jei siuvinėju tuos ale normalius su 2, tai tuos mini su 1, ar kaip?
Taip, viską su dviem, o per vieną siūliuką - su vienu
QUOTE(Dvi @ 2009 02 25, 10:36)
Kavos mergaite originale, pasirodo, va tokia
Cia tikrai ne orginalas , kazkas kaip ir dauguma pagalvojo, kad reikia garu ir pridejo is pauksciuko rodytos serijos 'Iliuzija kavos puodelyje'. Beje, ta serija man labai patinka, laukia kol prisiruosiu nunesti ireminti. O su kavos mergaite nelabai ziurisi, sakyciau
QUOTE(Dvi @ 2009 02 25, 11:36)
Kavos mergaite originale, pasirodo, va tokia
Man tai ... Kavos mergaitę jau 4 siuvinėju, tuoj schemą mintinai mokėsiu, bet kas pamato, tas užsimano
Vakar parsinešėm įrėmintus bonsus.
Kiek daug gražių darbelių.
senai bebuvau, tai kol viska perskaitinejau apziurinejau net sirdis apsalo is jusu nuostabiu darbeliu visos saunuolytes jus esate o ziuredama i knygutes, tai sugalvojau ir as ka padaryti...tai va sakau neturiu as jokios receptu uzrasynes, tai jau sugalvojau kaip ka darysiu, bet cia mano tolimuose planuose, na bet ir mano padaryta knygute tikrai kazkada isvysite