Pumpureli, milka, Labutuliuk, dekui uz patarimus, bandysiu siuvineti, tik BS man ir beliko - jau pakvipo pabaigtuvem
sveikos
visų darbeliai, atsiprašau darbai, nuostabūs
pristatau savo katytes
siuvinėjau tik dvi, neturiu tiek kantrybės kaip kitos
ačiū atsiuntusiom schemutes
pristatau savo katytes
QUOTE(Jola987 @ 2009 02 24, 20:34)
sveikos
pristatau savo katytes
pristatau savo katytes
Na ir pacios darbas pakankamai solidus . Labai faini katinukai .
Siaip labai norejau paprasyti - gal kur uzmatet aiskesne schema?
Amzinai uzsimanau siuvineti paveiksliukus, kuriu schemu nesuskaitau, o darbelis jau pradetas asta.kalvelyte@gmail.com
Jola987 - žavingi katinai Puikiai atlikta, įrėminta, 10 balų Kažkaip šie katinai populiarūs pastaruoju metu - Milka@ irgi neseniai rodėsi šiuos gražuolius, įdomu žiūrėti, kaip skirtingai tas pats dizainas atrodo, kai skirtinga medžiaga ir rėminimas.
Aš ką tik pabaigiau savo naują mažutėlį darbelį. Šįkart įdomu buvo siuvinėti, nes linas buvo languotas. Nuotrauka taip sau, nes prie dirbtinio apšvietimo fotografuota. Tai buvo The Sweetheart Tree rinkinys, 28 ct linas, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai. Pink carnations. Siuvinėti buvo vienas didelis malonumas
Beje, dar turiu klausimuką iš Acufaktum schemų, kas susidūrę. Kaip atlikti tokius vertikalius ar horizontalius pusinius "kryžiukus", kaip apibraukta schemoje? Būčiau dėkinga už paprotinimą
Aš ką tik pabaigiau savo naują mažutėlį darbelį. Šįkart įdomu buvo siuvinėti, nes linas buvo languotas. Nuotrauka taip sau, nes prie dirbtinio apšvietimo fotografuota. Tai buvo The Sweetheart Tree rinkinys, 28 ct linas, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai. Pink carnations. Siuvinėti buvo vienas didelis malonumas
Beje, dar turiu klausimuką iš Acufaktum schemų, kas susidūrę. Kaip atlikti tokius vertikalius ar horizontalius pusinius "kryžiukus", kaip apibraukta schemoje? Būčiau dėkinga už paprotinimą
QUOTE(Jola987 @ 2009 02 24, 21:34)
liuks labai grazus katinai
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 24, 23:49)
labai grazu, o kur tokio idomaus lino pirkai ?
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 24, 22:49)
Jei siuvinėsi per du siūliukus, tai pasiaurini (į plotį per vieną, o į aukšti palieki per du siūliukus). Bet jei siuvinėtum ant lino per vieną siūliuką, tai tada nežinau
Labai gražiai žiūrisi darbelis ant languoto lino
Jola987, katinai Gražūs rėmai parinkti. Ant baltos Aidos visai kitaip atrodo
Pumpurėli puikus darbelis, nesinoris akių atitraukti Panašią languotą medžiagą ir aš turiu, tik pilka, vis nerandu jai piešinuko tinkamo
Su šiais pusiniais ir man teko kartą susidurti, tai siuvvinėjau kaip ir visada, nurašiau schemos brokui
Su šiais pusiniais ir man teko kartą susidurti, tai siuvvinėjau kaip ir visada, nurašiau schemos brokui
QUOTE(etaeta @ 2009 02 24, 23:57)
labai grazu, o kur tokio idomaus lino pirkai ?
Pirkau originalų rinkinį, ten toks linas ir buvo Tiesą sakant, tą rinkinį ir pirkau vien dėl medžiagos, nes labai patiko Bet galų gale buvo ir siuvinėt labai malonu, ir darbas man pačiai patinka - dabar jau ne tiek dėl medžiagos, kiek dėl karoliukų Kažkodėl ėmė labai patikti karoliai, retam darbui jų nepritaikau
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 25, 00:00)
Ačiū už paguodą... Jau maniau, kad aš tiesiog nieko nesuprantu apie siuvinėjimą... Beje, Milkos idėja gal ir nieko būtų, bet tada tas "pusinis kryžiukas" būtų juokingai laibas ir, man regis, atrodytų negražiai.
QUOTE(Reska @ 2009 02 25, 00:15)
Pumpurėli, va ką radau iš Acufaktum dygsnelių (kaip supratau daryt reikia kryžiuką per 1x2 siuliukų):
Aha!!! Matai, tai reiškia Milka teisi buvo Keistas kažkoks dygsnis kaip bebūtų...
Ačiū tau Išgelbėjai gėlę nuo fundamentalaus sugadinimo
Man teko susidrut su tokia schema, tai siuvinėjau pagal schemą ir atrodė viskas kaip reikiant Kai prieisi prie šios vietos pabandyk pasiuvinėt pagal schemą ir matysi ar ignoruoti ar visdėlto palikti O juokingai jis atrodytų vienas, bet kai siuvinėsi paveikslą, viskas išsidėlios tvarkingai
Prisiminaiu kuriam darbe taip buvo. Siuvinėjant katinus. Tuos pačius kur Jola987 įdėjo. Vienam nosį siuvinėjant taip reikėjo pavargti. Ten vienas normalus kryžiukas buvo išdalintas į keturis mažesnius Ir dar varlę, tą kur ant albumo uždėjau, siuvinėjant, schemoj buvo panašių "nukrypimų"
Prisiminaiu kuriam darbe taip buvo. Siuvinėjant katinus. Tuos pačius kur Jola987 įdėjo. Vienam nosį siuvinėjant taip reikėjo pavargti. Ten vienas normalus kryžiukas buvo išdalintas į keturis mažesnius Ir dar varlę, tą kur ant albumo uždėjau, siuvinėjant, schemoj buvo panašių "nukrypimų"
Aš kaip tik dabar Acufaktum princesę ant žirnio siuvinėju, tai daug tų ketvirtinių kryžiukų Ir siuvinėju juos kaip ketvirtinius, t.y per vieną siūliuką
Pumpurėli, labai gražus ST Jau kaip man tos languotos medžiagos patinka
Pumpurėli, labai gražus ST Jau kaip man tos languotos medžiagos patinka