Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Pumpureli, milka, Labutuliuk, dekui uz patarimus, bandysiu siuvineti, tik BS man ir beliko - jau pakvipo pabaigtuvem mirksiukas.gif yahoo.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
visų darbeliai, atsiprašau darbai, nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pristatau savo katytes
user posted image
siuvinėjau tik dvi, neturiu tiek kantrybės kaip kitos ax.gif
ačiū atsiuntusiom schemutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2009 02 24, 20:34)
sveikos  4u.gif
visų darbeliai, atsiprašau darbai, nuostabūs  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
pristatau savo katytes
siuvinėjau tik dvi, neturiu tiek kantrybės kaip kitos  ax.gif
ačiū atsiuntusiom schemutes 4u.gif

Na ir pacios darbas pakankamai solidus biggrin.gif . Labai faini katinukai thumbup.gif .

Siaip labai norejau paprasyti - gal kur uzmatet aiskesne schema?

user posted image

Amzinai uzsimanau siuvineti paveiksliukus, kuriu schemu nesuskaitau, o darbelis jau pradetas doh.gif asta.kalvelyte@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muza: 24 vasario 2009 - 20:58
Jola987 - žavingi katinai wub.gif Puikiai atlikta, įrėminta, 10 balų 4u.gif Kažkaip šie katinai populiarūs pastaruoju metu - Milka@ irgi neseniai rodėsi šiuos gražuolius, įdomu žiūrėti, kaip skirtingai tas pats dizainas atrodo, kai skirtinga medžiaga ir rėminimas.

Aš ką tik pabaigiau savo naują mažutėlį darbelį. Šįkart įdomu buvo siuvinėti, nes linas buvo languotas. Nuotrauka taip sau, nes prie dirbtinio apšvietimo fotografuota. Tai buvo The Sweetheart Tree rinkinys, 28 ct linas, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai. Pink carnations. Siuvinėti buvo vienas didelis malonumas biggrin.gif

user posted image

Beje, dar turiu klausimuką iš Acufaktum schemų, kas susidūrę. Kaip atlikti tokius vertikalius ar horizontalius pusinius "kryžiukus", kaip apibraukta schemoje? g.gif Būčiau dėkinga už paprotinimą biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2009 02 24, 21:34)

liuks labai grazus katinai 4u.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 24, 23:49)
Aš ką tik pabaigiau savo naują mažutėlį darbelį. Šįkart įdomu buvo siuvinėti, nes linas buvo languotas. Nuotrauka taip sau, nes prie dirbtinio apšvietimo fotografuota. Tai buvo The Sweetheart Tree rinkinys, 28 ct linas, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai. Pink carnations. Siuvinėti buvo vienas didelis malonumas  biggrin.gif

labai grazu, o kur tokio idomaus lino pirkai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 24, 22:49)

Beje, dar turiu klausimuką iš Acufaktum schemų, kas susidūrę. Kaip atlikti tokius vertikalius ar horizontalius pusinius "kryžiukus", kaip apibraukta schemoje?  g.gif Būčiau dėkinga už paprotinimą  biggrin.gif

Jei siuvinėsi per du siūliukus, tai pasiaurini (į plotį per vieną, o į aukšti palieki per du siūliukus). Bet jei siuvinėtum ant lino per vieną siūliuką, tai tada nežinau schmoll.gif

Labai gražiai žiūrisi darbelis ant languoto lino wub.gif

Jola987, katinai thumbup.gif thumbup.gif Gražūs rėmai parinkti. Ant baltos Aidos visai kitaip atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Pumpurėli puikus darbelis, nesinoris akių atitraukti wub.gif Panašią languotą medžiagą ir aš turiu, tik pilka, vis nerandu jai piešinuko tinkamo

Su šiais pusiniais ir man teko kartą susidurti, tai siuvvinėjau kaip ir visada, nurašiau schemos brokui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 02 24, 23:57)
labai grazu, o kur tokio idomaus lino pirkai  ?  4u.gif

Pirkau originalų rinkinį, ten toks linas ir buvo smile.gif Tiesą sakant, tą rinkinį ir pirkau vien dėl medžiagos, nes labai patiko biggrin.gif Bet galų gale buvo ir siuvinėt labai malonu, ir darbas man pačiai patinka - dabar jau ne tiek dėl medžiagos, kiek dėl karoliukų biggrin.gif Kažkodėl ėmė labai patikti karoliai, retam darbui jų nepritaikau doh.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 25, 00:00)
Su šiais pusiniais ir man teko kartą susidurti, tai siuvvinėjau kaip ir visada, nurašiau schemos brokui unsure.gif

Ačiū už paguodą... Jau maniau, kad aš tiesiog nieko nesuprantu apie siuvinėjimą... doh.gif Beje, Milkos idėja gal ir nieko būtų, bet tada tas "pusinis kryžiukas" būtų juokingai laibas ir, man regis, atrodytų negražiai.
Atsakyti
Pumpurėli, va ką radau iš Acufaktum dygsnelių (kaip supratau daryt reikia kryžiuką per 1x2 siuliukų):

user posted image

Graži ir man ta gėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 02 25, 00:15)
Pumpurėli, va ką radau iš Acufaktum dygsnelių (kaip supratau daryt reikia kryžiuką per 1x2 siuliukų):

Aha!!! Matai, tai reiškia Milka teisi buvo cool.gif Keistas kažkoks dygsnis kaip bebūtų...

Ačiū tau 4u.gif Išgelbėjai gėlę nuo fundamentalaus sugadinimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Man teko susidrut su tokia schema, tai siuvinėjau pagal schemą ir atrodė viskas kaip reikiant unsure.gif Kai prieisi prie šios vietos pabandyk pasiuvinėt pagal schemą ir matysi ar ignoruoti ar visdėlto palikti mirksiukas.gif O juokingai jis atrodytų vienas, bet kai siuvinėsi paveikslą, viskas išsidėlios tvarkingai mirksiukas.gif
Prisiminaiu kuriam darbe taip buvo. Siuvinėjant katinus. Tuos pačius kur Jola987 įdėjo. Vienam nosį siuvinėjant taip reikėjo pavargti. Ten vienas normalus kryžiukas buvo išdalintas į keturis mažesnius doh.gif Ir dar varlę, tą kur ant albumo uždėjau, siuvinėjant, schemoj buvo panašių "nukrypimų" rolleyes.gif
Atsakyti
Aš kaip tik dabar Acufaktum princesę ant žirnio siuvinėju, tai daug tų ketvirtinių kryžiukų rolleyes.gif Ir siuvinėju juos kaip ketvirtinius, t.y per vieną siūliuką ax.gif
Pumpurėli, labai gražus ST wub.gif Jau kaip man tos languotos medžiagos patinka thumbup.gif
Atsakyti