Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(laujus @ 2009 02 24, 12:16)
Rezgu palnus išsiuvinėt ir pasiūt užrašinėm aplankaliukus - ir dovanų, ir sau... Išsitraukiau schemutes man fainas, bet siūlai pasirodė tokie nematyti, tai va ir ieškau ko nepametus...  mirksiukas.gif

Aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=notera,2009 02 23, 20:47]
Dar vienas darbelis smile.gif
labai gražus darbelis bigsmile.gif
aš tiesiog alpstu nuo tokių thumbup.gif
nemenkinu kitų darbų (labai graži ūgio matuoklė, matosi, kad kruopštus darbas , autorei 4u.gif 4u.gif ), bet jau su gamtos vaizdais man drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu problemele, nezinau kaip tokiu atveju BS siuvineti, jis eina ne po viena langeli o per kelis unsure.gif , jei istempiu tai dygsniai nevienodo ilgio ir labai negraziai atrodo schmoll.gif - gal kas esate siuvineja panasiai - prasau patarkit ka daryti doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 23, 19:43)
parasyk i az emeilo adresa, atsiusiu visa schemute smile.gif

9alicija9@mail.com
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 23, 23:20)
"Lino namai" prekiauja lietuvišku linu Vilniaus 12, Universiteto 10, Pilies 38 Aš turiu naturalų ir žalsvą. Tik reikia žiūrėt, kad išaustas vienodai būtų. Dar vieną melsvą turiu, bet jis nelygiai išaustas, ant jo siuvinėjant vaizdas išsitempia  doh.gif Kryžiuko aukštis neatitinka pločio  unsure.gif

Ačiū, bandysiu ieškot... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 02 24, 17:05)
Turiu problemele, nezinau kaip tokiu atveju BS siuvineti, jis eina ne po viena langeli o per kelis unsure.gif , jei istempiu tai dygsniai nevienodo ilgio  ir labai negraziai  atrodo schmoll.gif  - gal kas esate siuvineja panasiai - prasau patarkit ka daryti doh.gif

Nieko čia daug neišbursi, siuvinėk per kelis langučius. Esu siuvinėjusi ir per du, ir tris - o tai kaip kitaip...

Atsakyti
As irgi taip darau - jau geriau nuo kampo iki kampo (ar vidurio) per 2-3 langelius siuvineti, nei kiekviename langelyje badyti, nes tada visai nelygiai gaunasi.
Atsakyti
Rne, aš taip pat siuvinėju nuo kampo prie kampo. Kai siuvinėjau raktus, tai teko net per 5 langelius šokinėt doh.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Labai gražūs visų darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUTYTE1: 24 vasario 2009 - 18:36
QUOTE(GUTYTE1 @ 2009 02 24, 18:33)
Sveikutės.
Labai gražūs visų darbeliai  thumbup.gif  retai čia beužsuku, ir šį kartą su problema: išsiuvinėjau 7 iš 8 vienos serijos gėlyčių , ir kai susiruošiau siuvinėti aštuntąją pasirodė, kad neturiu jos schemos (matyt kitą būsiu išsaugojusi 2 kartus  verysad.gif ), jei kuri turite ir nebūtų labai sunku, prašyčiau atsiųsti adresu
augiene@zebra.lt

O reikia man štai šitos gėlytės  doh.gif :
My Webpage

Iš anksto labai labai ačiū 4u.gif

Nerodo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Labai gražūs visų darbeliai retai čia beužsuku, ir šį kartą su problema: išsiuvinėjau 7 iš 8 vienos serijos gėlyčių , ir kai susiruošiau siuvinėti aštuntąją pasirodė, kad neturiu jos schemos (matyt kitą būsiu išsaugojusi 2 kartus ), jei kuri turite ir nebūtų labai sunku, prašyčiau atsiųsti adresu
augiene@zebra.lt

O reikia man štai šitos gėlytės :
user posted image
Iš anksto labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 24, 00:20)
"Lino namai" prekiauja lietuvišku linu Vilniaus 12, Universiteto 10, Pilies 38 Aš turiu naturalų ir žalsvą. Tik reikia žiūrėt, kad išaustas vienodai būtų. Dar vieną melsvą turiu, bet jis nelygiai išaustas, ant jo siuvinėjant vaizdas išsitempia  doh.gif Kryžiuko aukštis neatitinka pločio  unsure.gif

gabiiiiiiii, čia pademonstruota BS

aciu labai mirksiukas.gif
Atsakyti