Rezgu palnus išsiuvinėt ir pasiūt užrašinėm aplankaliukus - ir dovanų, ir sau... Išsitraukiau schemutes man fainas, bet siūlai pasirodė tokie nematyti, tai va ir ieškau ko nepametus...
[quote=notera,2009 02 23, 20:47]
Dar vienas darbelis
labai gražus darbelis
aš tiesiog alpstu nuo tokių
nemenkinu kitų darbų (labai graži ūgio matuoklė, matosi, kad kruopštus darbas , autorei ), bet jau su gamtos vaizdais man
Turiu problemele, nezinau kaip tokiu atveju BS siuvineti, jis eina ne po viena langeli o per kelis , jei istempiu tai dygsniai nevienodo ilgio ir labai negraziai atrodo - gal kas esate siuvineja panasiai - prasau patarkit ka daryti
"Lino namai" prekiauja lietuvišku linu Vilniaus 12, Universiteto 10, Pilies 38 Aš turiu naturalų ir žalsvą. Tik reikia žiūrėt, kad išaustas vienodai būtų. Dar vieną melsvą turiu, bet jis nelygiai išaustas, ant jo siuvinėjant vaizdas išsitempia Kryžiuko aukštis neatitinka pločio
Turiu problemele, nezinau kaip tokiu atveju BS siuvineti, jis eina ne po viena langeli o per kelis , jei istempiu tai dygsniai nevienodo ilgio ir labai negraziai atrodo - gal kas esate siuvineja panasiai - prasau patarkit ka daryti
As irgi taip darau - jau geriau nuo kampo iki kampo (ar vidurio) per 2-3 langelius siuvineti, nei kiekviename langelyje badyti, nes tada visai nelygiai gaunasi.
"Kartais tave slegia, kad aš toks mažas ir nuolat palieku savo pirštų atspaudus ant baldų ir sienų. Tačiau su kiekviena diena aš augu. Greitai būsiu didelis ir visi tie pirštų atspaudai staiga išnyks. Taigi čia yra mano pirštų atspaudai, kad prisimintum kaip būtent atrodė mano rankytės, kai buvau visai mažytis"
Sveikutės.
Labai gražūs visų darbeliai retai čia beužsuku, ir šį kartą su problema: išsiuvinėjau 7 iš 8 vienos serijos gėlyčių , ir kai susiruošiau siuvinėti aštuntąją pasirodė, kad neturiu jos schemos (matyt kitą būsiu išsaugojusi 2 kartus ), jei kuri turite ir nebūtų labai sunku, prašyčiau atsiųsti adresu
augiene@zebra.lt
Sveikutės. Labai gražūs visų darbeliai retai čia beužsuku, ir šį kartą su problema: išsiuvinėjau 7 iš 8 vienos serijos gėlyčių , ir kai susiruošiau siuvinėti aštuntąją pasirodė, kad neturiu jos schemos (matyt kitą būsiu išsaugojusi 2 kartus ), jei kuri turite ir nebūtų labai sunku, prašyčiau atsiųsti adresu augiene@zebra.lt
"Lino namai" prekiauja lietuvišku linu Vilniaus 12, Universiteto 10, Pilies 38 Aš turiu naturalų ir žalsvą. Tik reikia žiūrėt, kad išaustas vienodai būtų. Dar vieną melsvą turiu, bet jis nelygiai išaustas, ant jo siuvinėjant vaizdas išsitempia Kryžiuko aukštis neatitinka pločio