Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Gal kuri siuvinėjate rusiškais Muline siūlais, rašykit į AŽ, turiu pasiūlymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na tai teks na šarum pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Milka, liuks drakonas, ypač užrašas, reiks kada pacituoti kavomanams biggrin.gif

šita, susimoviau kaip vaikas: pradėjau siuvinėti šitą pelę (Hunca Munca)

user posted image

iš šviestų tokių schemų, na ir pervertinau savo sugebėjimus susiliejusias vietas išsiūti "spėjimo būdu" doh.gif Truputį gėda kreiptis tokiu prašymu, bet iš nevilties vis tiek kreipsiuosi: gal kuri nors savo schemų lobynuose turite geresnės kokybės šitą pelę? Na, bent jau krepšelio dalį...O gal kur teko matyti interneto platybėse....
Papildyta:
Beje, penktadienį palikau rėminti kelis savo darbelius dirbtuvėse, tai kainos kažkaip pasirodė ogogo. Kažin, čia rėmus tokius sugebėjau išsirinkti, ar šiaip "krizės proga" tylutėliai viskas pabrango g.gif

va, šitą daiktą turėčiau parsinešti su rėmais, viliuosi, kad rezultatas bus ne mažiau įspūdingas už kainą...
user posted image
Atsakyti
viskas svarbu, šituos bambukus ir aš planuoju siuvinėti kada nors. Kaip sekėsi su jais rolleyes.gif Labai smalsu bus pamatyti įrėmintus ax.gif
Aš taip pat apsilankiau rėminimo dirbtuvėse. Penkis darbus palikau. Tai penktadienį teks gerai "aukso avinėlį" papurtyti lotuliukas.gif
O dėl mano siuvinėtų raktų tai pravalas doh.gif Techniškai neįmanoma įvykdyti mano keliamų reikalavimų doh.gif Reiks dar pabandyti į kitas dirbtuves nueiti, bet aš labai abejoju ar ir galės man padėti cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 16 vasario 2009 - 15:59
Ką ir sakiau, Milk@ verysad.gif Nieko nuostabaus, mūsų rėminimo dirbtuvės net paprasčiausių siuvinių nesugeba tinkamai įrėminti, o čia toks sudėtingas projektas rolleyes.gif
Drakonas labai vykęs, buvo ir mano planuose jis, gaila tik, kad planai taip greit keičiasi tongue.gif
O knygelių priešlapiams tinka bet koks popierius, ir dovanų pakavimo taip pat 4u.gif Tik ploną gražiai įklijuoti ,be jokios abejonės, daug sunkiau, taip kad pradžiai storas - geresnis variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 02 16, 15:41)
va, šitą daiktą turėčiau parsinešti su rėmais, viliuosi, kad rezultatas bus ne mažiau įspūdingas už kainą...

oooo, labai fainas ir toks nematytas darbas thumbup.gif labai smalsu pamatyt jį įrėmintą bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=milka@,2009 02 16, 16:58]
viskas svarbu, šituos bambukus ir aš planuoju siuvinėti kada nors. Kaip sekėsi su jais rolleyes.gif Labai smalsu bus pamatyti įrėmintus ax.gif
Aš taip pat apsilankiau rėminimo dirbtuvėse. Penkis darbus palikau. Tai penktadienį teks gerai "aukso avinėlį" papurtyti lotuliukas.gif
O dėl mano siuvinėtų raktų tai pravalas doh.gif Techniškai neįmanoma įvykdyti mano keliamų reikalavimų doh.gif Reiks dar pabandyti į kitas dirbtuves nueiti, bet aš labai abejoju ar ir galės man padėti cray.gif

[/quoteO kodel neimanoma? g.gif Jei tau niekas nepades parasyk man i AZ, pabandysiu SB ikalbinti,kad tau padetu smile.gif
Visu darbeliai nuostabus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Parodau ir aš savo zodiakus ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Retai čia užsuku, tai nežinau ar praleidau - Chera jau rėmino savo šaulį g.gif
Norėčiau pažiūrėti kaip blush2.gif .
Ir dar noriu paklausti ar rėminti su paspartu g.gif. Paveiksliukai bus vienam kambary, jei darysiu skirtingų spalvų paspartus, manau nelabai žiūrėsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 12:43)
Štai ir baigtas drakonas su Vilena_snow šmaikščiaja mintim  ax.gif Ačiū jai ir kitoms merginoms siūliusioms savo variantus  aciuks.gif

user posted image

Greituole tu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2009 02 16, 16:23)
Parodau ir aš savo zodiakus ax.gif

kokie fainuoliai thumbup.gif gal kas įmestų nuorodą, kur galima juos rast ax.gif sugalvojau draugių mažyliams tokius išsiuvinėt, nes labai jau gražiai jie žiūrisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 02 16, 17:29)
kokie fainuoliai  thumbup.gif  gal kas įmestų nuorodą, kur galima juos rast  ax.gif  sugalvojau draugių mažyliams tokius išsiuvinėt, nes labai jau gražiai jie žiūrisi  4u.gif

Ačiū 4u.gif . Kažkada buvau įmetusi, jie čia, bet ne visi yra
Atsakyti
Ego, labai linksmi zodiakai. thumbup.gif
Atsakyti