Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(milka@ @ 2009 02 23, 15:39)
Aš savo katinams dėjau karoliukus, tik rėminau be stiklo. Bet galima stiklą pakelti su pasportu ir nieko tiems karoliukams nenutiks rolleyes.gif Dar gi ne tokių dalykų po stiklu pakiša  biggrin.gif

aha, tikrai, visai nepagalvojau apie pasportą..... doh.gif ačiū, kad grąžinote į realybę hihihi.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 23, 17:07)
Sveikos merginos...as cia kazkada pas jus prasiau ugio matuokliu schemu..man cia taip graziai padejot, tasi dabar parodau darbeli..

wub.gif kaip gražuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 02 24, 02:03)
Sandrulia, tu ieškojai tėčiui siuvinėti dovanai virėjo. Gal tokio nori?
user posted image

Oi koks fainas bigsmile.gif rašau až mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, prašau pagalbos: gal kuriai teko susidurti, kas čia per siūliukai? Ar tas HF prieš skaičiukus kažką sako?
Iš pradžių numeracija pasirodė panaši į Anchor, bet tikrai ne.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 02 24, 09:10)
Merginos, prašau pagalbos: gal kuriai teko susidurti, kas čia per siūliukai? Ar tas HF prieš skaičiukus kažką sako?
Iš pradžių numeracija pasirodė panaši į Anchor, bet tikrai ne.

Man tai panašu į Danish Flower Thread unsure.gif Bent jau pagal numeriukus. Čia gali rasti konverterį. Bet iš patirties galiu pasakyti, kad spalvos ne visada atitinka, gali tekti "iš akies" pakoreguoti spalvytes, kad geras galutinis rezultats būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 23, 22:52)
Na, pamatysi, koks malonumas siuvinėti ant specialiai skirto siuvinėjimui lino  bigsmile.gif
O pendibule - tai va toks daikčiukas, čia aš padariau prie CCN "Little Balerinas"  ax.gif

user posted image

Loreitodas, Kaip visada, labai subtilus ir krupštus dabras, kuris kelia tik susižavėjimą wub.gif wub.gif wub.gif Labai stilinga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! smile.gif

Na ir darbeliu sauniu priderejo cia pas mus wub.gif Net nezinau kaip cia kuria girti, bet labai smagu, kad darbeliu tiek daug ir visi labai grazus 4u.gif

O as vargstu su savo pilvu, labai noriu kuo greiciau baigti, bet kazkaip viskas leciau iseina nei man noretusi ax.gif
Atsakyti
Gražūs darbeliai.. thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif wub.gif KIEK GRAŽIU DARBELIU bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 24, 09:49)
Šiaip jau braižyti lino turbūt nereikėtų (apskritai, nelabai žinau, kam reikia net Aidą braižyti - taigi tik įsitikini, kad pirmąjį kryžiuką išsiuvinėji reikiamoj vietoj, o tada nuo jo viską ir atsiskaičiuoji...).

as ir susibraizius sugebu klaidu privelti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2009 02 24, 11:42)
Man tai panašu į Danish Flower Thread unsure.gif Bent jau pagal numeriukus. Čia gali rasti konverterį. Bet iš patirties galiu pasakyti, kad spalvos ne visada atitinka, gali tekti "iš akies" pakoreguoti spalvytes, kad geras galutinis rezultats būtų ax.gif

Labai labai Tau ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 02 24, 12:04)
Labai labai Tau ačiū. 4u.gif

Ka dabar ruosiesi siuvineti?
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 02 24, 14:12)
Ka dabar ruosiesi siuvineti?

Rezgu palnus išsiuvinėt ir pasiūt užrašinėm aplankaliukus - ir dovanų, ir sau... Išsitraukiau schemutes man fainas, bet siūlai pasirodė tokie nematyti, tai va ir ieškau ko nepametus... mirksiukas.gif
Atsakyti