Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(milka@ @ 2009 02 23, 21:28)
Iki šiol siuvinėjau ant lietuviško lino, tai bus proga išbandyti specialų siuvinėjimui. Nakantriai laukiu kol užsakymas atkeliaus į namus  biggrin.gif
O kas per daiktas "pendibule" blush-anim-cl.gif

Na, pamatysi, koks malonumas siuvinėti ant specialiai skirto siuvinėjimui lino bigsmile.gif
O pendibule - tai va toks daikčiukas, čia aš padariau prie CCN "Little Balerinas" ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 23, 20:52)
Na, pamatysi, koks malonumas siuvinėti ant specialiai skirto siuvinėjimui lino  bigsmile.gif
O pendibule - tai va toks daikčiukas, čia aš padariau prie CCN "Little Balerinas"  ax.gif

Tai tas daikčiukas, kaip suprantu, daugiau dekoracija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 23, 20:52)
Na, pamatysi, koks malonumas siuvinėti ant specialiai skirto siuvinėjimui lino   bigsmile.gif
O pendibule - tai va toks daikčiukas, čia aš padariau prie CCN "Little Balerinas"  ax.gif

user posted image

Loretoidai, kokia čia lino spalva?smile.gif)
eiksau, tuoj nuplagijuosiu swapui šitą tavo svambaliuką biggrin.gif jis, tikiuosi, telpa į degtukų dėžutę? biggrin.gif

aš turiu nemažai to lino, bet visai nežinau spalvų, ir nežinau kokiais keliais pas mane mėlynas linas vis atkeliauja, aš lyg jo ir neperku, bet kiekvienam siuntiny gaunu doh.gif o jei koks linas patinka, tai irgi nežinau, kokia spalva ir niekaip nepataikau vėl nusipirkti biggrin.gif poor me rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 23 vasario 2009 - 21:11
Nuuu, tiesą sakant didžioji dauguma siuvinėtų daiktų kaip ir dekoracijos, ania? mirksiukas.gif bigsmile.gif
winia, čia platinium biggrin.gif Aš tai kaip tik visus pavadinimus atsimenu, siaubas kažkoks doh.gif Aišku, sutalpintum į degtukų dėžutę laisvai, jei per vieną siūliuką siuvinėtum tongue.gif Gal to mėlyno per daug turi, galim keistis į ką nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 23, 21:29)
Nuuu, tiesą sakant didžioji dauguma siuvinėtų daiktų kaip ir dekoracijos, ania? mirksiukas.gif  bigsmile.gif

mastau.gif negalėčiau nesutikti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Perskaiciau daug temuciu, ir radau ta ko ieskau, tik schemutes nera sad.gif gal kuri turite savo lobynuose? Buciau labai dekinga, jei mesteltumete i vidac@telelanas.lt 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2009 02 23, 19:47)
Dar vienas darbelis  smile.gif

Nuostabus peizažas! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as norejau jusu paklausti kaip reikia graziai apdygsniuoti juodu siuluku darbeli kai jau uzbaigi tarkim konturus padaryt.man taip negraziai gaunasi kreivai sleivai.sakau gal ne taip kazkaip darau. g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 23, 18:25)
Merginos, o Zweigart linas Belfast (32) labai smulkus  g.gif

O žinokit, man pasirodė kryžiukai vos vos didesni, nei siuvinėjant ant 16 aidos. (Mano albume yra sapnų gaudyklė, siuvinėta ant 32ct balto.)
Nors labai malonu siuvinėti smile.gif

O ant kokio lino ne siuvinėjimui siuvinėjate, perkate pagal spalvą ar kaip? ir kur (čia vilniečių klausiu). Nes man norėtųsi tokio "nefirminio" visokiems pabandymams...
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 02 23, 22:29)
O žinokit, man pasirodė kryžiukai vos vos didesni, nei siuvinėjant ant 16 aidos. (Mano albume yra sapnų gaudyklė, siuvinėta ant 32ct balto.)
Nors labai malonu siuvinėti smile.gif

O ant kokio lino ne siuvinėjimui siuvinėjate, perkate pagal spalvą ar kaip? ir kur (čia vilniečių klausiu). Nes man norėtųsi tokio "nefirminio" visokiems pabandymams...

"Lino namai" prekiauja lietuvišku linu Vilniaus 12, Universiteto 10, Pilies 38 Aš turiu naturalų ir žalsvą. Tik reikia žiūrėt, kad išaustas vienodai būtų. Dar vieną melsvą turiu, bet jis nelygiai išaustas, ant jo siuvinėjant vaizdas išsitempia doh.gif Kryžiuko aukštis neatitinka pločio unsure.gif

gabiiiiiiii, čia pademonstruota BS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 23 vasario 2009 - 23:27
Sandrulia, tu ieškojai tėčiui siuvinėti dovanai virėjo. Gal tokio nori?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 02 23, 20:24)
as kaip tik is kasiulai.lt toki nusipirkau  g.gif  na man kryziuko dydis panasus i 16 aida  ax.gif gal ciut ciut mazesnis  g.gif  bet jau susiskaiciuoti kas 10 langeliu ir susibraizyti - tai katastrofa, kai buvau pripratusi ant aidos siuvineti  doh.gif

Bendras principas toks: Aidos skaičiuką padauginus iš 2 gaunamas atitinkamo dydžio lino skaičiukas, t.y. 16 Aida atitinka 32 ct liną ir t.t. Kaip jau kažkas ir sakė, didžiulis malonumas ant gero, siuvinėjimui skirto lino siuvinėt - kai pabandai, net nesinori pagalvot apie siuvinėjimą ant ko nors kito thumbup.gif Šiaip jau braižyti lino turbūt nereikėtų (apskritai, nelabai žinau, kam reikia net Aidą braižyti - taigi tik įsitikini, kad pirmąjį kryžiuką išsiuvinėji reikiamoj vietoj, o tada nuo jo viską ir atsiskaičiuoji...).

Loretoidai - žavingas CCN wub.gif Šita lino spalva išties labai gera, reiks nusipirkt ir man... Žinosiu, kad tu visų linų spalvas žinai biggrin.gif
Atsakyti